September 7, 20241 yr I peti gem za redom za Pegulu, pa jedan za Sabalenku. Pegula vodi 5:4 i servira za izjednačenje u setovima. Tri brejk lopte, prve dve spašene, treća nije! 5:5! Edited September 7, 20241 yr by Ras
September 7, 20241 yr Sabalenka ipak u 2: 7:5 7:5! Pegula je mogla da bude najstarija šampionka sa prvom GS titulom, ali mi svi ovde znamo da će to biti JJ, kad-tad!
September 8, 20241 yr Ogavni Italijan lagano vodi sa 2:0 u setovima protiv Frica. Ovo je valjda prvo finale nekog GS-a, da sam jedva odgledala 4 gema, toliko me zanima.
September 8, 20241 yr 3 minutes ago, Arkadija said: Ogavni Italijan lagano vodi sa 2:0 u setovima protiv Frica. Ovo je valjda prvo finale nekog GS-a, da sam jedva odgledala 4 gema, toliko me zanima. Kud pre počeli, ja mislio da igraju u 22.00
September 8, 20241 yr Ne radi se o tome, da gledam samo kada Novak igra, nego mi riđan i kako se izvukao uz osmeh iz dopinga, ide na onu stvar. Edited September 8, 20241 yr by Arkadija
September 8, 20241 yr Kad bi Friz dobio treči set ušla bi Janiku voda u uši. A na tribinama pola Amera pola Italijana
September 8, 20241 yr 13 minutes ago, Arkadija said: Ne radi se o tome, da gledam samo kada Novak igra, nego mi riđan i kako se izvukao uz osmeh iz dopinga, ide na onu stvar. Što, sad bar imamo razlog da ga mrzimo
September 8, 20241 yr Samo slikaju Fricovu plavusu u boksu. Ajde ovaj poslednji gem, brejk Frica, izvlaci mec.