Ras Posted September 7 Posted September 7 (edited) I peti gem za redom za Pegulu, pa jedan za Sabalenku. Pegula vodi 5:4 i servira za izjednačenje u setovima. Tri brejk lopte, prve dve spašene, treća nije! 5:5! Edited September 7 by Ras
Ras Posted September 7 Posted September 7 Sabalenka ipak u 2: 7:5 7:5! Pegula je mogla da bude najstarija šampionka sa prvom GS titulom, ali mi svi ovde znamo da će to biti JJ, kad-tad! 2
Serena Posted September 8 Posted September 8 Mama Poljakinja tata Srbin. Uzori su joj Novak i Sarapova.
Serena Posted September 8 Posted September 8 Rano je ispala pa je ostala nezapazena neverovatna modna kreacija
Arkadija Posted September 8 Posted September 8 Ogavni Italijan lagano vodi sa 2:0 u setovima protiv Frica. Ovo je valjda prvo finale nekog GS-a, da sam jedva odgledala 4 gema, toliko me zanima. 1 1
Cash Posted September 8 Posted September 8 3 minutes ago, Arkadija said: Ogavni Italijan lagano vodi sa 2:0 u setovima protiv Frica. Ovo je valjda prvo finale nekog GS-a, da sam jedva odgledala 4 gema, toliko me zanima. Kud pre počeli, ja mislio da igraju u 22.00 1
Arkadija Posted September 8 Posted September 8 (edited) Ne radi se o tome, da gledam samo kada Novak igra, nego mi riđan i kako se izvukao uz osmeh iz dopinga, ide na onu stvar. Edited September 8 by Arkadija 2 1
Cash Posted September 8 Posted September 8 Kad bi Friz dobio treči set ušla bi Janiku voda u uši. A na tribinama pola Amera pola Italijana
Mil@n Posted September 8 Posted September 8 13 minutes ago, Arkadija said: Ne radi se o tome, da gledam samo kada Novak igra, nego mi riđan i kako se izvukao uz osmeh iz dopinga, ide na onu stvar. Što, sad bar imamo razlog da ga mrzimo
Budja Posted September 8 Posted September 8 Samo slikaju Fricovu plavusu u boksu. Ajde ovaj poslednji gem, brejk Frica, izvlaci mec.
Recommended Posts