Serena Posted September 6 Posted September 6 (edited) 20 minutes ago, Tsai said: Ne znam za koga da navijam. Jedan prevarant drogeras, drugi prevarant antiferplejas Za Marijanu Meni Siner ipak drazi ali ce ga unapredjena verzija Rodika, dooobro namuciti danas. Edited September 6 by Serena
TS-CS Posted September 6 Posted September 6 na nekom od prethodnih meceva ide on court intervju sa Drejperom i novinarka ga zaebava za ovu slampavu majicu koju poteze svaki poen, ovaj je iskulira u fazonu my style my biznis ili tako nesto ... dobro igra, zasluzio je ovde bar set ali sad je gotovo
Hele Posted September 7 Posted September 7 On 3. 9. 2024. at 21:04, FPLS said: "Za mene Đoković nije prijatelj, njegovi saveti mi ne trebaju, on mi je rival i konkurencija. Tako gledam njega, kao i svako muško, žensko, da li iz ove zemlje, one zemlje... Meni svi oni stoje na putu, želim da budem bolja od svih njih, najbolja na svetu i ja se toga držim, ispuniću svoj san", kaže Teodora, koja je na kraju imala i poruku za Noleta: "Očekujem da ću postaviti još višu lestvicu od 24 grend slem trofeja", zaključila je Kostovićeva. Mlada srpska teniserka Teodora Kostović završila je učešće na juniorskom US open- u u četvrtfinalu. Od nje je bila bolja Japanka Vakana Sonobe u dva seta, 6:3, 6:4.
Serena Posted September 7 Posted September 7 U cetvrtfinalu su igraje jos dve na IĆ U SF bio svesrpski okrsaj tako da je u finale prosla petnaestogodisnja Engleskinj Mika Stojsavljevic
Serena Posted September 7 Posted September 7 Dal se neko seca Torina 2021 kad je Medo igrao protiv Sinera (upao kao zamena) i prvi set dobio sa nulom pa je mimoilazeci se sa Sinerom na mrezi kao slucajno poceo da zeva? 1
TS-CS Posted September 7 Posted September 7 odlicni Tomson i Pursel, prvi od mnogih slemova za ovaj tandem. i u singlu su solidni, kad ugrabim volim ih pogledati
Ras Posted September 7 Posted September 7 (edited) Sabalenka pretrpela brejk u trenutku kada je servirala za prvi set. U polufinalu joj seto desilo kada je servirala za meč. Čini mi se da Sabalenka večeras previše forsira, odnosno igra preagresivno, podjedna je broj W/UE u ovom trenutku. Na mreži je odlična! 5:5 Sabalenka servira, 30 obe. Edited September 7 by Ras
TS-CS Posted September 7 Posted September 7 koji visak hormona i energije jbt ... ako rezultat krene po zlu ide nervni slom kao protiv Gof prosle godine. voleji i dropovi bez greske. odlicna predstava. podseca me na duele Vilijams i Kerber
Ras Posted September 7 Posted September 7 7:5 Sabalenka. U 11. gemu je spašavala BL, napravila bar 2 duple servis greške i taj se gem odužio na dobrih 6-7 minuta. U 12. gemu Pegula spašava dve set lopte pri 15:40, a nešto kasnije i još jednu, a onda pravi prvu duplu za novu set loptu koju ovaj put Sabalenka koristi. Odličan tenis!
Ras Posted September 7 Posted September 7 Od 3:0 i brejk lopte za Sabalenku za vođstvo od 4:0, do 3:2. Pegula na servisu.
Serena Posted September 7 Posted September 7 Evo brejka za Pegulu Od 0 3 do 4 3. Svidja mi se kako gradi poene, vidi se da ima neki plan za razliku od ciklame.
Recommended Posts