Jump to content
IGNORED

In the year 24 25 - US Open 2024

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)
20 minutes ago, Tsai said:

Ne znam za koga da navijam. Jedan prevarant drogeras, drugi prevarant antiferplejas

Za Marijanu :D

Meni Siner ipak drazi ali ce ga unapredjena verzija Rodika, dooobro namuciti danas. 

Edited by Serena
Posted

Danas se svi dopinguju, ajde Dzindzere jebemu sve

Posted

na nekom od prethodnih meceva ide on court intervju sa Drejperom i novinarka ga zaebava za ovu slampavu majicu koju poteze svaki poen, ovaj je iskulira u fazonu my style my biznis ili tako nesto ...

dobro igra, zasluzio je ovde bar set ali sad je gotovo

Posted
On 3. 9. 2024. at 21:04, FPLS said:

"Za mene Đoković nije prijatelj, njegovi saveti mi ne trebaju, on mi je rival i konkurencija. Tako gledam njega, kao i svako muško, žensko, da li iz ove zemlje, one zemlje... Meni svi oni stoje na putu, želim da budem bolja od svih njih, najbolja na svetu i ja se toga držim, ispuniću svoj san", kaže Teodora, koja je na kraju imala i poruku za Noleta:

"Očekujem da ću postaviti još višu lestvicu od 24 grend slem trofeja", zaključila je Kostovićeva.

Mlada srpska teniserka Teodora Kostović završila je učešće na juniorskom US open- u u četvrtfinalu. Od nje je bila bolja Japanka Vakana Sonobe u dva seta, 6:3, 6:4.

:covid19:

Posted

U cetvrtfinalu su igraje jos dve na IĆ 

YD7R1Qo.jpeg

U SF bio svesrpski okrsaj tako da je u finale prosla petnaestogodisnja Engleskinj Mika Stojsavljevic :thumbup:

Posted

Dal se neko seca Torina 2021 kad je Medo igrao protiv Sinera (upao kao zamena) i prvi set dobio sa nulom pa je mimoilazeci se sa Sinerom na mrezi kao slucajno poceo da zeva? 

• +1 1
Posted

odlicni Tomson i Pursel, prvi od mnogih slemova za ovaj tandem.

i u singlu su solidni, kad ugrabim volim ih pogledati

Posted (edited)

Sabalenka pretrpela brejk u trenutku kada je servirala za prvi set. U polufinalu joj seto desilo kada je servirala za meč.

Čini mi se da Sabalenka večeras previše forsira, odnosno igra preagresivno, podjedna je broj W/UE u ovom trenutku. Na mreži je odlična!

5:5 Sabalenka servira, 30 obe.

Edited by Ras
Posted

koji visak hormona i energije jbt ... ako rezultat krene po zlu ide nervni slom kao protiv Gof prosle godine.

voleji i dropovi bez greske. odlicna predstava. podseca me na duele Vilijams i Kerber

Posted

7:5 Sabalenka.

U 11. gemu je spašavala BL, napravila bar 2 duple servis greške i taj se gem odužio na dobrih 6-7 minuta.

U 12. gemu Pegula spašava dve set lopte pri 15:40, a nešto kasnije i još jednu, a onda pravi prvu duplu za novu set loptu koju ovaj put Sabalenka koristi.

Odličan tenis!

Posted

Od 3:0 i brejk lopte za Sabalenku za vođstvo od 4:0, do 3:2. Pegula na servisu.

Posted

Evo brejka za Pegulu :yahoo:

Od 0 3 do 4 3.

Svidja mi se kako gradi poene, vidi se da ima neki plan za razliku od ciklame.