Midžeta Posted August 31 Posted August 31 1 hour ago, Cash said: Sara Erani još igra , kakav servis je imala malo čas Ne diraj mi Saritu moju midzet sis, da igram tenis i ja bi onako servirala 1 Boginja, 1 inspiracija
stray cat Posted August 31 Posted August 31 U odnosu na '21, kada je NĐ totalno promašio igrajući OI (i time prokockao Grend slem), ove godine nije, tempirao je formu tačno za OI; US open nije mogao da ne igra (kao recimo i 2016.), a tako je i prošao. 2
duda Posted September 1 Posted September 1 10 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Denis Šapovalov? 10 hours ago, TS-CS said: Dijego Švarcman Drogirana Šargarepa 6
Serena Posted September 1 Posted September 1 13 hours ago, Midžeta said: Ne diraj mi Saritu moju midzet sis, da igram tenis i ja bi onako servirala 1 Boginja, 1 inspiracija Ma nema to veze sa visinom. Paolini je jos niza pa servira normalno.. Tortelina je verovatno imala neku povredu ledja pa je morala da menja petlju. Meni je najuzasniji servis imala Bartoli. 1
Midžeta Posted September 1 Posted September 1 Aleksandar Sašica moj fejv pokusava da se ne nadje glup ko zna vec sta, za sad mu ide cak ok, malo se pohvatao sam sa sobom, heres hoping da ce nastaviti u tom stilu
Midžeta Posted September 1 Posted September 1 Bravo Aleksandre Sašice Pitala ga novinarka sta treba da uradi da napravi iskorak na GS "Da osvojim set vise nego u prethodnim finalima" Pa sta reci 4 1
Midžeta Posted September 1 Posted September 1 Ošurice ga Fricara, Klark Gejbl za sirotinju naredni mec, Sašica nije svestan 3
ubibobi Posted September 2 Posted September 2 (edited) Malo da ga počastim ali mene fricara podseća i na ovog gospodina za sirotinju Edited September 2 by ubibobi 1
Recommended Posts