March 5, 20251 yr Xabi Alonso izveo šaren tim, Hradecki, Tapsoba i oba špica na klupi. Kejn već zabio
March 5, 20251 yr Odavno neko nije igrao viktorije sa Liverpoolom kao PSG veceras, ako ovako nastave zasluzuju da osvoje LS. PSG jedno 10 udaraca do sad, Liverpool 0, posed 65:35. Naravno, "ekipe koje pobedjuju kada igraju ruzno" obicno osvoje.
March 5, 20251 yr 5 minutes ago, MiddleClass said: Oprosten crveni Liverpulu Saće da ti objasne da je ono remplovanje, kao onomad VVD kad je remplovao™ Gordona iz Njuke.
March 5, 20251 yr Just now, John Coltrane said: Saće da ti objasne da je ono remplovanje, kao onomad VVD kad je remplovao™ Gordona iz Njuke. najebo si
March 5, 20251 yr Liverpul očaj živi,Alison odličan. Plašim se da će Real opet da osvoji, jedino ako ih Barsa ne zvekne.
March 5, 20251 yr Lepo ja rekoh posle izvlacenja da je bolje da ispadnemo odmah nego da se mucimo, trosimo i ispadnemo od reala za par nedelja
March 5, 20251 yr 2 minutes ago, Baldrick S. said: Lepo ja rekoh posle izvlacenja da je bolje da ispadnemo odmah nego da se mucimo, trosimo i ispadnemo od reala za par nedelja Daleko je par nedelja, ja sam uveren da Liverpool ovo dobija, čak i večeras... Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku...