March 10Mar 10 Kakva divljina od utakmice, kao u školskom, samo jurcaju sa jedne strane na drugu Virc najbolji kod Turaka
March 10Mar 10 13 minutes ago, Profesionalac said:Virc najbolji kod Turakasalah je konkurencija. fascinantno je kako se tako brzo raspao
March 10Mar 10 30 minutes ago, Profesionalac said:Kakva divljina od utakmice, kao u školskom, samo jurcaju sa jedne strane na drugu Virc najbolji kod TurakaTotalni fudbal
March 10Mar 10 sudija covek nije hteo nista da dosudi i samo je krenuo ka sredini terena i svi pogubljeni sta se desava
March 10Mar 10 Ja ne znam zasto su ponistili? Isto i onaj njihov ofsajd za 2-0, onaj sto je primio loptu mislim da nije bio u istom. Konatea je mozda zakacila lopta u ruku, ali nije on dao gol, nego od golmana se odbila VVD na petu pa u gol. Zabavan je mec bio, trcalo se opako, ali sa Slotom tu napretka nema. Bice zajebano u revansu.
March 10Mar 10 Realna pobeda Galate 1 razlike. Odlična utakmica. Turci su ipak lošiji dosta u gostima pa očekujem prolaz Poola
March 10Mar 10 7 minutes ago, radnik said:Ja ne znam zasto su ponistili? Isto i onaj njihov ofsajd za 2-0, onaj sto je primio loptu mislim da nije bio u istom.Konatea je mozda zakacila lopta u ruku, ali nije on dao gol, nego od golmana se odbila VVD na petu pa u gol.Zabavan je mec bio, trcalo se opako, ali sa Slotom tu napretka nema. Bice zajebano u revansu.Kako zasto?😁 Igrao rukom, nebitno sto nije dao gol. I ofsajdu opravdano dosudjem. Igrac Galate ( zaboravio koji 😁 ) iako nije "dirao loptu" , uticao je na igru, ometao je igraca L'poola.