Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liga Sampiona 2025/26

Featured Replies

Just now, copkillah said:

To je uvek zicer da kaže, u to je najlakše poverovati.

Naravno, nije isključeno da se desilo, daleko bilo, ali Vini nije neko kome može da se veruje na prvu.

kada je u pitanju vini, sigurno cu prvo tebi verovati. pitam se na cijoj strani si bio u onoj suarez-evra situaciji

a ovaj argentinac bas onako zgodno stavio dres na usta kada je to rekao.

• Replies 3.6k
  • Views 120.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Na stranu PSG, ne moze mi biti drag klub koji finansiraju bliskoistocne glavosece, ali ja jednostavno ne mogu a da se ne obradujem i pozelim svaku srecu Luisu Enrikeu posle svega sto je prosao u zivot

• *edited by mod
    *edited by mod

Yamalo da izjednače.

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Posted Images

Sigurno mu je to rekao. Uopste ne sumnjam.

1 minute ago, 189- said:

kada je u pitanju vini, sigurno cu prvo tebi verovati. pitam se na cijoj strani si bio u onoj suarez-evra situaciji

a ovaj argentinac bas onako zgodno stavio dres na usta kada je to rekao.

Naravno da ćeš da veruješ Viniju, vas dvojica se uklapate po mentalitetu thumbup

Izgleda da mu Prestijani rekao Mono, sto je majmun. Ako sam ja dobro video pre toga, a moguce je da gresim jer nisam profesionalni ustocitac, da je vini njemu pricao blanco.

2 minutes ago, copkillah said:

Naravno da ćeš da veruješ Viniju, vas dvojica se uklapate po mentalitetu thumbup

kazes ti koji si svima ovde danima pokusavao dokazati da suarez nije ugrizao chiellinia lolol

Bolje da gledate klizanje nego fudbal, decaci..ima lepog zenskog sveta, golih nogu i dupeta

9 minutes ago, 189- said:

kazes ti koji si svima ovde danima pokusavao dokazati da suarez nije ugrizao chiellinia lolol

Ne, nego se radilo o tome da si ti popušio neku zamrljanu fotku sa interneta, za koju sam ja rekao da je upitna, dakle radilo se samo o verodostojnosti te fotke na koju si naseo. Posle se pojavila normalna fotka, koju niko nije dovodio u pitanje, pa ni ja.

1 minute ago, copkillah said:

Ne, nego se radilo o tome da si ti popušio neku zamrljanu fotku sa interneta, za koju sam ja rekao da je upitna, dakle radilo se samo o verodostojnosti te fotke na koju si naseo. Posle se pojavila normalna fotka, koju niko nije dovodio u pitanje, pa ni ja.

rolf

Razočarala Benfika ,krenula da napada tek kad je izašao Murinjo

ovaj monaco dobija crveni karton svake 2-3 tri utakmice u poslednjih par godina

Najveći licimur u svetu fudbala jaše ponovo:

jose mourinho GIF

Prije Vinisijusa bilo je mnogo majstora fudbala crne boje kože iz Brazila, sjetimo se Ronalda, Ronaldinja, Romaria, Rivalda. Svi oni su bili široko poštovani i voljeni, nisu imali problem na svakom stadionu na kojem se pojave. Vini sa druge strane ima taj problem. Sumnjam da se situacija po pitanju rasizma okrenula na gore u poslednjih 20 godina...

Kako je Galata dobro složen tim, doduše Juventus se raspao po šavovima. Gabriel Sara je strašan igrač, mislim da će vrlo brzo u jaču ligu. Doduše Turci imaju ogromne pare, ko će znati...

Edited by Jesper23

Pola Juzne Amerike, narocito Argentine, Urugvaja i Cilea je nastanjeno nekim cikama koji su tu dosli oko 1945.

Nista cudno. Jos samo da cujem kako je negrito rec od miloste, pa smo svi na broju.

1 minute ago, dragance said:

Pola Juzne Amerike, narocito Argentine, Urugvaja i Cilea je nastanjeno nekim cikama koji su tu dosli oko 1945.

Nista cudno. Jos samo da cujem kako je negrito rec od miloste, pa smo svi na broju.

Samo ako je to izgovorio Suki, za druge ne garantujem fantom