August 10, 2024Aug 10 kakav je durantula!!! i dalje zver, trojka je zicer, igra ozbiljnu odbranu Edited August 10, 2024Aug 10 by bradilko
August 10, 2024Aug 10 Just now, bradilko said: kaka. je durantula. i dalje zver, trojka je zicer, igra ozbiljnu odbranu Kralj
August 10, 2024Aug 10 Francuzi da imaju jednog Parkera da ih postroji pa i da nesto bude, ovako revijalna tekma.
August 10, 2024Aug 10 19 minutes ago, Micko8 said: Fale francuzima kvalitetni spoljni igraci. Koji znaju da kreiraju i da sutiraju. francuzi i sa tony parkerom se nisu naosvajali medalja i tirula zbog trenera naravno.
August 10, 2024Aug 10 3 minutes ago, Midžeta said: Jabusele.mora da baci Embida na patos, ajde Geršone,oprosticu ti sve ne prastam ono nad exumom
August 10, 2024Aug 10 Jedna od stvari koja me kod Šarenca najviše nervira je što on ni u jednom trenutku ne zna rezultat utakmice. Wemby ubaci trojku, još nisu stigli da promene rezultat na semaforu, i on naravno čita stari rezultat samouvereno. Uvek, ali uvek to radi.
August 10, 2024Aug 10 Just now, bradilko said: ne prastam ono nad exumom Ja bi oprostila da sad zavali ovu ljigu o patos
August 10, 2024Aug 10 Author Just now, Ivo Petović said: Jedna od stvari koja me kod Šarenca najviše nervira je što on ni u jednom trenutku ne zna rezultat utakmice. Wemby ubaci trojku, još nisu stigli da promene rezultat na semaforu, i on naravno čita stari rezultat samouvereno. Uvek, ali uvek to radi. Ovaj na Eurosportu je nakon 20-og poena Vembija kazao "napokon njegovi poeni" tako da mrtva trka.