Jump to content

Finale Francuska - USA 10.08. 21:30

ko je veći miljenik Fortune i sudija? 18 members have voted

1. 1. Osvajač zlatne olimpijske medalje je?

• Domaćini pravi
    • Domaćean team

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/10/24 at 19:30

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

Ne da nas zanima, ali šta mislite i za koga navijate?

nemam inspiraciju a i žurim

• Valk pinned this topic

Možemo mi da navijamo kolko god hoćemo, al ovom sastavu Frnacuske je i finale prepuna kapa, biće lagano rutinirani.

Francuska posle epske krađe... po mogućstvu koš iz auta u poslednjoj sekundi, nogom. Želim da gledam Leflopa kako pati 

Hoće li biti opet neki žreb? Pitam za domaćina 

Možda da izbije neka opšta tuča, kao Partizan - Real, pa ih sve diskvalifikuju

12 minutes ago, San Epifanio said:

Možda da izbije neka opšta tuča, kao Partizan - Real, pa ih sve diskvalifikuju

Yabusele da odradi duranta a Lesor će Embida.

Kakvo finale, sudar dva zla. Ekipe koje su sudije provukle do samog finala, to su zeleli nternacionalni olimpijski komitet, FIBA itd. Ipak voleo bi da amerikanci izgube, pre svega zbog Embiid-a, ako osvoji zlatnu medalju ima da ga americki mediji ishajpuju kao da je neki veliki sampion a ne igrac koji se uslepovao u tim sastavljen od 10 all star igraca. Takodje mi se ne svidja arogantnost americkih igraca, njuske poput Lebrona i Duranta mi nikada nisu bile simpaticne, onog Curry-a koji uvek zvace onu gumu za zube i majmunise se posle svakog pogodjenog suta. Lebronovu igru nikad nisam ni cenio ni voleo , a mislim da se dopinguje vec dugo godina. Sa druge strane bilo bi mi krivo da Wembanyama uzme zlato odmah iz prvog pokusaja na OI a kod nas na primer Bogdanovic jos nije osvojio zlatnu medalju na nekom velikom takmicenju. Takodje francuska igra je uvek ruzna i uvek se provlace na misice. Ali eto u izboru dve vrece govana, nadam se da ce manja  napraviti iznenadjene, glasacu za njih iako sam siguran da ce ih amerikanci prilicno lako pregaziti.

Edited by Micko8

Kad osvojimo bronzu odnećemo im koševe sva sa klupama i zapisničkim stolom pa nek igraju brdjkdens gde će USA lagano dobiti.

9 hours ago, Micko8 said:

Kakvo finale, sudar dva zla. Ekipe koje su sudije provukle do samog finala, to su zeleli nternacionalni olimpijski komitet, FIBA itd. Ipak voleo bi da amerikanci izgube, pre svega zbog Embiid-a, ako osvoji zlatnu medalju ima da ga americki mediji ishajpuju kao da je neki veliki sampion a ne igrac koji se uslepovao u tim sastavljen od 10 all star igraca. Takodje mi se ne svidja arogantnost americkih igraca, njuske poput Lebrona i Duranta mi nikada nisu bile simpaticne, onog Curry-a koji uvek zvace onu gumu za zube i majmunise se posle svakog pogodjenog suta. Lebronovu igru nikad nisam ni cenio ni voleo , a mislim da se dopinguje vec dugo godina. Sa druge strane bilo bi mi krivo da Wembanyama uzme zlato odmah iz prvog pokusaja na OI a kod nas na primer Bogdanovic jos nije osvojio zlatnu medalju na nekom velikom takmicenju. Takodje francuska igra je uvek ruzna i uvek se provlace na misice. Ali eto u izboru dve vrece govana, nadam se da ce manja  napraviti iznenadjene, glasacu za njih iako sam siguran da ce ih amerikanci prilicno lako pregaziti.

Sudije provukle Amerikance do finala, daj molim te. Niko nam nije kriv što Dobrić maši otvorene trojke ko na treningu, Kari to ne bi promašio.

Amerikanci dobijaju finale 15-20 razlike, i to sa manje truda nego protiv nas.

Nemaju Francuzi šanse.

Jedino smo mi mogli da ih dobijemo i možda Nemci.

Nadam se 30 razlike za Amere.

Najpostenije bi bilo kada bi obe ekipe mogle da izgube.

50 minutes ago, Micko8 said:

Najpostenije bi bilo kada bi obe ekipe ..

..pale na doping testu, mi da budemo treci..i kao najbolje plasirani posle ovo dvoje jebivetara uzmemo zlato.

Nadam se tuči između sudija koji će da kradu za domaćina odnosno usa, što više gledanje vara, besmislenih odluka i da pola dvorane ode kući negde oko 1am. :fantom:

Bacite neki link