August 10, 2024Aug 10 Ameri da su ovako protiv nas otvorili gubili bi 25 razlike. Kamenjare najstrašnije i to otvorene šuteve
August 10, 2024Aug 10 3 minutes ago, arheolog1981 said: Ameri da su ovako protiv nas otvorili gubili bi 25 razlike. Kamenjare najstrašnije i to otvorene šuteve Posledica traume od tekme protiv nas, ubeđen sam. Crv self-doubt-a se uvukao malo.
August 10, 2024Aug 10 1 minute ago, steins said: Francuzi upadljivo ne daju loptu Vembejami da šutira tricu A i on se ispucava ko malo dete. Imao je 1 prodor u 1q koji je krenuo sa cca 8m prošao ko pored petlića i zakucao. To treba da radi uvek a ne da puca trojke...
August 10, 2024Aug 10 Nestvaran je Lebron kad se zaleti na koš. Ne znam da li je omašio ijednom na prvenstvu
August 10, 2024Aug 10 4 minutes ago, steins said: Francuzi upadljivo ne daju loptu Vembejami da šutira tricu Kada samo promasuje. Daleko je on od pouzdanog sutera. Edited August 10, 2024Aug 10 by Micko8
August 10, 2024Aug 10 Koliko bi bilo lepo da Embiid plače na kraju, ali ne verujem u Francuze. Generalno grozna tekma, Francuzi kao Amerika lite, ne znaju ni sami šta igraju.
August 10, 2024Aug 10 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Nestvaran je Lebron kad se zaleti na koš. Ne znam da li je omašio ijednom na prvenstvu Al bar bi mogli da prestanu da ga cascavaju faulovima. Em mu sviraju sve u napadu, em nista u odbrani
August 10, 2024Aug 10 1 minute ago, spaceploitator said: Al bar bi mogli da prestanu da ga cascavaju faulovima. Em mu sviraju sve u napadu, em nista u odbrani Slažem se da bi češće trebalo da mu sviraju u odbrani, ali toliko je snažan da se manje vidi kad njega fauliraju, a uglavnom bude faul. Druga je stvar što je npr. poštovanje prema Nikoli bilo apsolutno nedovoljno Edited August 10, 2024Aug 10 by Milošica