Jump to content

Finale Francuska - USA 10.08. 21:30

ko je veći miljenik Fortune i sudija? 18 members have voted

1. 1. Osvajač zlatne olimpijske medalje je?

• Domaćini pravi
    • Domaćean team

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/10/24 at 19:30

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Deluje da je ovaj turnir promenio dozivljaj Fiba kosarke kod amera. Bas se vidi da su svi u euforiji, shvatili su da je to postalo nesto sto im nije obecano. Moguce da ce ubuduce i na SP slati tezu artiljeriju pogotovo sto su na poslednja 2 krahirali. 

Interesantno, na poslednjih 9 SP-a od 90-e na ovamo Ameri su osvojili samo 3. 

• Replies 397
  • Views 15.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gasol podelio medalje i sad bi naduvao 0,5 promila bez problema .

• Ja sad vraćala bez komentatora da čujem šta je Aleksa rekao Gasolu i šeiku. 🤣 “Muchas gracias, Pau, muchas gracias!” i  “Thank you very much, my friend!” 🤣

Posted Images

Zato što je za njih to bezvredna titula, oni postaju svetski šampioni osvajanjem titule u NBA sa svojim timovima :happy:

SP može biti motiv samo drugorazrednim igračima koji ne mogu do NBA prstena

Zlato sa olimpijade pak motiviše i najtrofejnijeg, kao što su karijevci iskusili....

7 minutes ago, gone fishing said:

Zato što je za njih to bezvredna titula, oni postaju svetski šampioni osvajanjem titule u NBA sa svojim timovima :happy:

Debunked...

18 minutes ago, gone fishing said:

Zlato sa olimpijade pak motiviše i najtrofejnijeg, kao što su karijevci iskusili....

Pa ne znam bas, na pretproslom su poslali gotovo celu petorku Bostona, na proslom su bili Edwards, Brunson, Haliburton...i nista. Bilo bi zanimljivo kako bi doziveli da su i sada pukli, veliki udarac za Nba bi bio. 

Nebitno koga pošalju, u Manili su na pitanje o utiscima sa svetskog prvenstva pričali kako su filipinke dobre ribe, a da osim do dvorane nisu izlazili van hotela.

Kako su onda znali da su Filipinke dobre ribe je pitanje od 100$ za sat.

Imam par ideja

I dalje bi svi ovi igraci menjali zlato na Olimpijadi za jos jedan prsten, da se ne lazemo.

8 hours ago, gone fishing said:

to me podseca na neke lokalne price o nebitnim takmicenjima, pod uslovom da se izgubi.

ta edwardsova hell nah lajna, u svetlu eliminacije od nemaca a cetiri godine ranije od francuza a sa iskustvom olimpijade, tj razumevanjem koliko je tesko i u najjacem sastavu doci do prvog mesta, vise izgleda kao strah, nego kao neka nezainteresovanost.

Background Picker
Customize Layout