Jump to content

Finale Francuska - USA 10.08. 21:30

ko je veći miljenik Fortune i sudija? 18 members have voted

1. 1. Osvajač zlatne olimpijske medalje je?

• Domaćini pravi
    • Domaćean team

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/10/24 at 19:30

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Just now, Milošica said:

Plus taj njegov pregled i čitanje igre...Milina.

Salu na stranu, sta je Jokic za nas on je bio na ovom prvenstvu za USA. 

Nije silovao previse, ako je uopste, bas je timski igrao. 

• Replies 397
  • Views 15.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gasol podelio medalje i sad bi naduvao 0,5 promila bez problema .

• Ja sad vraćala bez komentatora da čujem šta je Aleksa rekao Gasolu i šeiku. 🤣 “Muchas gracias, Pau, muchas gracias!” i  “Thank you very much, my friend!” 🤣

Posted Images

Imao je možda sličnu ulogu, ali doprinos ni blizu Jokićevom.

Kari je morao posle finalne sekvence da bude MVP. 

To naravno ne umanjuje Kingovu veličinu. 

11 minutes ago, Mil@n said:

Samo ga jebe što je jedan od fizički najjačih igrača ikada a u isto vreme jedna od najvećih floperskih pičkica ikad. Definicija šabana. :D

Ti sad već izvlačiš citate iz knjige "1000 razloga zašto ne volim Lebrona". Ovo što si naveo nije definicija šabana, nego definicija flopera. Priča je bila da li su Amerikanci svojim gestikuliranjem hteli da ponize i pokažu nepoštovanje prema protivniku, aka budu šabani. Za sada nisam video da argumentacija ovoga ide kao po loju.

Cuj flex je problem a ovamo cela nacija svrsava na to kad novak otera nekog iz publike u picku materinu

Meni je veći problem kad dobiju preko pičke da onda krenu da kukaju na razne teme, od rasizma preko ljudskih prava, znate li vi da je moja mama samohrana radila četiri posla da bi mene odgajila i kupila mi patike, kamo sportski duh, poštovanje protivnika, ja sam žena i majka itd. A kad fleksuju i beče se na protivnike kad im dobro ide, onda nešto zaborave na to poštovanje protivnika koje traže za sebe kad su donji. Prva je Serena bila takva govnarka koja je protivnice razmazivala i vrištala na njih a kad je gubila onda se pozivala na sve i svja protiv nje i kako zaslužuje poštovanje.

I uglavnom to rade američki sportisti, uglavnom iz određenih sportova (u nekim više u nekim manje, što implicira da se ipak negdje to uči ili se imitiraju modeli ponašanja) jeste kulturološka stvar (pogledati recimo borilačke vještine ili streljaštvo, streličarstvo, šta, njih ne šiba adrenalin ali opet se zadržava dostojanstvo viteškog nadmetanja, pogotovo od strane recimo predstavnika azijskih zemalja) ali na ovim OI se moglo vidjeti toliko kontra primjera toga da se može biti gospodin/gospođa (da budem politički korekta) i tokom i nakon meča. A može se biti i slano govno kao što je Embid prema francuskoj publici, samo što im nije ponudio da mu poduvaju jaja. Što smo vidjeli i kod nekih drugih prema publici, ali to smo branili svim srcem.

Nek fleksuju, ko ih jebe, moze im se kad mogu sve da potkrepe kvalitetom. Da su neke vezare pa i da kazes nesto. U polufinalu, negde u prvoj cetvrtini, kari sutira trojku iz coska, ispred svoje klupe, i samo sto je lopta krenula iz njegove ruke, on se vec okrenuo prema svojoj klupi i rasirio ruke u fazonu jebi ga, najbolji sam. Naravno, sekund kasnije lopta prolazi kroz obruc bez koske... Brate, jesi najbolji, radi sta hoces, realno. Problem je kad se kurce mediokriteti

Svako ko se kurci treba da dobije po pichci..

Ima ih i sto se kurce preko interneta, a kad treba nesto uraditi povodom toga onda mjau mjau

Taj sam :D

12 minutes ago, MocaVukotic said:

Ima ih i sto se kurce preko interneta, a kad treba nesto uraditi povodom toga onda mjau mjau

Ti su najgori.

I nisu macke, nego misevi. Zavuku se u rupe i cijucu..

7 hours ago, Tsai said:

Cuj flex je problem a ovamo cela nacija svrsava na to kad novak otera nekog iz publike u picku materinu

S obzirom na odnos kakav je publika često imala prema njemu, lepo je videti da im uzvraća, ne mora baš uvek da se bude iznad situacije.

Šabanizam je kod onih o kojima smo pričali modus operandi, a ne povremeni ispad.

S tim što Lebron dobije u 5 minuta kakvog Milvoki gostovanja porciju uvreda kakvu Đoković ne dobije za života. Da ne govorimo o napušavanju svojih navijača, stafa, teranja roditelja sa tribina, Mareja u kurac i sl. 

Prvi se pretvorim u belivučku džukelu kad gledam utakmice, potpuno mi je neshvatljiva afirmativna intonacija maltene svih na tribinama u Parizu, al najbolje da ću još da se uvredljivo snebivam nad bezazlenim fleksom nba košarkaša, naročito dok ovi naši pevaju BMK (to ono sa Bože pravde, ne znam lyrics?)

To je zapravo mnogo gore od šabanizma.

21 hours ago, spaceploitator said:

nije fora sto se proziva lebron, i mene nervira zbog mnogo stvari, nego su mi bas jadna ta hegemonska misljenja gde se na neke ljude sa druge strane planete, sa totalno drugom istorijom, kulturom, rasnim iskustvom lepe neke etikete napravljene i iskucane ovde. najprostije receno, ne znas o cemu pricas i jos gore ni ne trudis se da skontas kolko ti je ograniceno misljenje

Iliti krace - TI ZIVIS U SRBIJI! 

21 hours ago, kralj said:

Najobičnija navijačka pristrasnost. Da je LBJ uhvaćen kako psuje Bogdanu sve ono što je ovaj njemu psovao, bio bi taman đilkoš i smrda koliko je ovaj ispao totalni car.

O toleranciji na ponašanje npr. Đokovića ili Žoca da ne govorimo. Šta toleranciji, to se brani do poslednjeg slova.

Jbg kad ne razumijes srbsku kulturu :fantom:

Izmislili su i tu nagradu MVP-ija OI samo da bi nastavili mit o nadrogiranaom Lebronu, ( rekao nam je to Chael Shonnen, a i bliski  ljudi koji su bliski Lebronu su povezani sa Balkom ), kao najboljem igracu svih vremena. A u  stvarnosti ne postoji najbolji igrac svih vremena, svaki covek na planeti koji prati kosarku  ima razlicito misljenje o tome ko bi mogao da bude najbolji kosarkas svih vremena. Meni na primer izrobotizovani Lebron nije ni u top 10 listi najboljih igraca koji su ikada igrali ovaj prelepi sport:fantom:

Edited by Micko8

Background Picker
Customize Layout