Jump to content

Finale Francuska - USA 10.08. 21:30

ko je veći miljenik Fortune i sudija? 18 members have voted

1. 1. Osvajač zlatne olimpijske medalje je?

• Domaćini pravi
    • Domaćean team

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/10/24 at 19:30

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author
8 hours ago, ubibobi said:

@Valkyrie Koliko si platila ovu reklamu?

Screenshot_20240811_160549_Gallery.jpg

Gospodin čovek :nobles:

• Replies 397
  • Views 15.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gasol podelio medalje i sad bi naduvao 0,5 promila bez problema .

• Ja sad vraćala bez komentatora da čujem šta je Aleksa rekao Gasolu i šeiku. 🤣 “Muchas gracias, Pau, muchas gracias!” i  “Thank you very much, my friend!” 🤣

Posted Images

Sples bradr se preterano kurci, skill na stranu

Steta sto nije povo Lazica na turnir da ga popritegne malo 

nije samo on, svi su u tom fazonu, i idu mi na genitaliju. vamo protiv nas daje trojku na -14 i fleksuje nešto, dere se…prijatelju zaostaješ.

nemaju poštovanja prema FIBA protivnicima, neću prežaliti što ih nismo drknuli samo da ih gledam popišane.

• Popular Post

aj okanite se vise tih kuknjava o manjku njihovog gospodstva i respekta i ne znam cega, jer te procene dolaze iz kulturoloski totalno drugacije sredine. to je kao ono sto bi te tamo negde na istoku izbacili iz kuce ako se posteno ne ispodrigujes posle jela, a ovde je to zesca nekultura. americki crnci flexuju otkad imaju tri godine otprilike, to je bas temeljan kulturoloski kod (a i nije tesko zamisliti zasto s obzirom na sve kroz sta su prosli tamo). ne mozemo ceo svet da merimo prema sebi. u izjavama posle su bili korektni i priznali da su bili ozbiljno testirani, i to je to idemo dalje

Bukvalno. Naši igrači jure po terenu Lebrona da ga izrespektuju, ali prosečni navijač mu ne može oprostiti silni fleks. Ljudi tako gledaju na sport, jbt njima je jebeni Wrestling među top "sportovima" tamo. Nema tu nikakvog disrespekta

Narocito ga Bogi izrespektovo sa mrs u picku materinu. Taman kako i zasluzuje..

I onda se izgrlili na kraju utakmice.

Lebron je odmah posle završetka prišao Aleksi koji je u agoniji ležao na podu i podigao ga i izgrlio. 

Drugo, oni fleksuju i prave cirkus i na NBA utakmicama, takva je kultura da se proslavljaju dobri potezi i nema veze sa nepoštovanjem FIBA protivnika.

Austrija je raspad što se košarke tiče i klinci koji prate znaju samo za NBA jer svoju tradiciju nemaju i isto tako proslavljaju koševe kao gol da su dali i izvode neke kerefeke i to nije uopšte upereno protiv protivnika. Mene to i posle decenije i po i dalje blago nervira, ali ne radi se o provokaciji. 

Edited by Heaviside

Pa nek im je to kultura, serem im se u tu kulturu. Da li su nasi sportisti ili drugi, ko se ponasa kao saban, dobice kritiku kako zasluzuje..

Kao ona američka bacačica kugle što je tverkovala i što se gubila, možda nisi šabanka u Bronksu, ali na OI jesi jebiga.

pa da al ko odredjuje sta je "saban", sta mu je definicija?? o tome se radi, ne postoji vrhovno neko telo koje ce da kaze e ovo je "saban" i to vazi u svim kulturama. ne postoje univerzalne vrednosti na tom nivou

Aco Petrović fleksovao za medalju dok je bio u Ciboni.

I Dražen pokojni, malo manje, ali su me užasno nervirali.

Onda ukini i trash talk jbg, i to je šabanski. Igrači da se obraćaju jedni drugima akademskim govorom. Mnogo smo osetljivi jbg. Ako igračima na terenu ne smeta, i lepo se izgrle na kraju tekme, ne znam zašto to toliko vređa prosečnog Predraga pored malog ekrana.

3 minutes ago, copkillah said:

Kao ona američka bacačica kugle što je tverkovala i što se gubila, možda nisi šabanka u Bronksu, ali na OI jesi jebiga.

a da posto su to velelepne OI (koje recimo dozvoljavaju ucesce izraelskim sportistima, uklj onog lika koji je pre par meseci bio u Gazi i ucestvovao u genocidu a sad osvojio medalju) onda treba svi da se sagnemo i postujemo te neke satro univerzalne "vrednosti" ? prazna prica

Edited by spaceploitator

1 minute ago, spaceploitator said:

pa da al ko odredjuje sta je "saban", sta mu je definicija?? o tome se radi, ne postoji vrhovno neko telo koje ce da kaze e ovo je "saban" i to vazi u svim kulturama. ne postoje univerzalne vrednosti na tom nivou

Ti odredjujes, odnosno svako od nas.

Sta je sledece, da zabranimo da se iko proziva zbog sabanisanja, jer sta je uopste sabanisanje. Pa niko da se ne proziva zbog jadnosti, jer koja je definicija jadnosti..

Background Picker
Customize Layout