Jump to content

Finale Francuska - USA 10.08. 21:30

ko je veći miljenik Fortune i sudija? 18 members have voted

1. 1. Osvajač zlatne olimpijske medalje je?

• Domaćini pravi
    • Domaćean team

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/10/24 at 19:30

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

IMG-20240810-WA0004(1).jpg

• Replies 397
  • Views 15.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gasol podelio medalje i sad bi naduvao 0,5 promila bez problema .

• Ja sad vraćala bez komentatora da čujem šta je Aleksa rekao Gasolu i šeiku. 🤣 “Muchas gracias, Pau, muchas gracias!” i  “Thank you very much, my friend!” 🤣

Posted Images

On 10. 8. 2024. at 21:36, Milošica said:

Kako ti deluje Kuper Fleg?

Na AAU turnirima je izgledao jako dobro, ali mislim da je to malo daleko od tog nivoa. Maybe I'm wrong. 

LOL ovo sam i ja pitao ovde na forumu. Lessort je vrhunski igrač postao, ali cela Francuska igra ovako. Ako se jednom unormale da ne prave 20 gluposti po utakmici, osvojiće svašta.

Jrue dribla i ne zna šta će na 5s do kraja napada, a Lessort pomaže i ostavlja KD-a samog na trojci i normalno puše trojku. Mentolski.

Edited by Venom

On 10. 8. 2024. at 21:17, borris_ said:

U stvari bez njega ne bi prosli 1/2. Bez njega i KD 1/4

Naravno da bi prošli 1/4. 

On 10. 8. 2024. at 21:49, theanswer said:

Na AAU turnirima je izgledao jako dobro, ali mislim da je to malo daleko od tog nivoa. Maybe I'm wrong. 

Meni se ne svidja njegov sut ali ima odlican motor, poput Kirilenkovog nekada.

Edited by Micko8

On 10. 8. 2024. at 21:31, theanswer said:

Utisak meča je da se od starta videlo da Francuska ima bukvalno 0% šanse da dobije ovo.

Utisak turnira međutim je ono što smo godinama  nekad sa pravom al uglavnom bez,  slušali kao floskulu a to je da se ostatak sveta približio Amerima definitivno. Mislim da dolazimo u jednu eru polako u kojoj će se i na OI druga pesma pevati o Amerima. 

Biće jako zanimljivo u narednim ciklusima. Nisam siguran da bih stavljao pare na Amere i na ovim OI, da nisu igrali Kari, Durant i Lebron. 

Mi treba da budemo ponosni što smo u ovom društvu. USA ima 350 miliona stanovnika, ovo je njihov sport, napravili su ga globalnim i drugim najpopularnijim na svetu. Francuska ima 70 miliona i neverovatnu bazu + rad i organizaciju. Nemačka, Kanada, Australija...to su sve velike sportske zemlje...mi imamo 6 miliona, tradiciju, ali trenutno nam košarkom vladaju Ćoki, Ostoja i Vučić, uz Miška koji je zaslužan za 4 od 5 najboljih igrača u timu. A opet, da je nekako Luka Dončić skrenuo levo kod Albukerkija, imali bi municije da Lebron ne fleksuje nijednom u toku večeri.

Jokara je uradjen ko Nemac.

On 10. 8. 2024. at 21:43, Кристофер Лумумбо said:

Gledao sam ga u onim nebitnom utakmicama, cekamo da vidimo sta ce uraditi na Dukeu, ali mnogo dobro izgleda.

navodno je napunio olimpijce pre mesec dana u pripremnoj, zgranuli su se svi

deluje mi da nema sanse da ne bude top 10 igraca lige a mozda i generacijski igrac, samo od glave zavisi

Edited by spaceploitator

Naši pjani ko majke. Neverovatno

Al smo preparirani :lolol:

Nasi u ovim trenerkama ko da su krenili na pijac u nedelju ujutru po sir i kajmak.:wub:

Awww kakve mice su nasi, krenulo mi pola suzice :wub:

Ajmo Jokicu, ispovracaj se sada:)

Edited by Micko8

nebo ti jebem ko je prezidente fibe.

radijatorku ima. a nekad bora stankovic cc

Ahahaha, kao sa svadbe da su ih doveli :D

Background Picker
Customize Layout