Jump to content

Finale Francuska - USA 10.08. 21:30

ko je veći miljenik Fortune i sudija? 18 members have voted

1. 1. Osvajač zlatne olimpijske medalje je?

• Domaćini pravi
    • Domaćean team

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/10/24 at 19:30

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

5 minutes ago, red star forever said:

Ne znan što mislimo da bi mi osvojili evropsko "samo da Jokić dođe", meni Francuzi izgledaju mnogo zajebani. 

sa jokicem su nasi

• Replies 397
  • Views 15.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gasol podelio medalje i sad bi naduvao 0,5 promila bez problema .

• Ja sad vraćala bez komentatora da čujem šta je Aleksa rekao Gasolu i šeiku. 🤣 “Muchas gracias, Pau, muchas gracias!” i  “Thank you very much, my friend!” 🤣

Posted Images

• Author
9 minutes ago, Gale said:

Nije se postavljalo pitanje, 2 min Stefa i ćao

Edit: sa nama je morao da gilja mnogooo duže

I nije bilo dovoljno dok je giljao da nas stignu.

Oće sad medalje?

Hajde Jokicu ispovracaj im se na podijum i nikada te vise u zivotu necu kritikovati:fantom:

2 minutes ago, Ivo Petović said:

Wemby inače nije hteo da se pozdravi i priča sa Embiidom nakon što je ovaj rešio da igra za USA, tako da je klinja prilično naložen na reprezentaciju. Francuzi imaju prva dva pika sa ovogodišnjeg drafta, ali i dalje ne mogu da nadju pleja. Mada su imali dvojicu koji su sigurno bolji od Albisija i Strazela.

Wemby je napaljen n'a reprezentaviju kao sto je bio i Tony a i Batum.

3 minutes ago, Milošica said:

Na RTS u isto vreme kritikuju NBA i hvale se kako su najbolji igrači tamo sa ovih prostora :D

al ta prica mi je lakmus papir kao kad neko nahvali putina ili nestorovica i slicne nakaze

Just now, bradilko said:

al ta prica mi je lakmus papir kao kad neko nahvali putina ili nestorovica i slicne nakaze

pa to ti je mindset većinske srbije

na žalost

Najbolja stvar ove olimpijade je što je Stef uzeo šou Lebronu i Durantu, malo manje dobra je što je ukrao šou Jokari, a najmanje dobra je što je dovukao ono grozno umišljeno afričko dupe do zlata na Olimpijadi.

3 minutes ago, borris_ said:

Heurtel je bolji ali igra u Rusiji

Fascinantno je da su se idioti njega odrekli

Ameri i Francuzi tri godine, od Tokija do danas, igraju jednu te istu utakmicu.

2 minutes ago, Valkyrie said:

Oće sad medalje?

Oće. Evo pripremaju...

• Popular Post

Just now, napadaj said:

Fascinantno je da su se idioti njega odrekli

Pošto je vezano za KKP:

Spoiler

Želimir se navodno ozbiljno raspitivao za njega na kraju sezone.

1 minute ago, BWA said:

Ameri i Francuzi tri godine, od Tokija do danas, igraju jednu te istu utakmicu.

Fascinantnije je sto se odbojkaska reprezentacija nije odrekla svog "rusa"

Utisak meča je da se od starta videlo da Francuska ima bukvalno 0% šanse da dobije ovo.

Utisak turnira međutim je ono što smo godinama  nekad sa pravom al uglavnom bez,  slušali kao floskulu a to je da se ostatak sveta približio Amerima definitivno. Mislim da dolazimo u jednu eru polako u kojoj će se i na OI druga pesma pevati o Amerima. 

4 minutes ago, Ivo Petović said:

Wemby inače nije hteo da se pozdravi i priča sa Embiidom nakon što je ovaj rešio da igra za USA, tako da je klinja prilično naložen na reprezentaciju. Francuzi imaju prva dva pika sa ovogodišnjeg drafta, ali i dalje ne mogu da nadju pleja. Mada su imali dvojicu koji su sigurno bolji od Albisija i Strazela.

A kako je uopšte došlo do ideje da smrad igra za Francusku? Pa sa njima ima još manje veze nego sa USA. Zna jezik, šta li… Mada je i to pitanje da li je francuski jezik ili nekakav creole

Background Picker
Customize Layout