Jump to content

Finale Francuska - USA 10.08. 21:30

ko je veći miljenik Fortune i sudija? 18 members have voted

1. 1. Osvajač zlatne olimpijske medalje je?

• Domaćini pravi
    • Domaćean team

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/10/24 at 19:30

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Jel ovo bio Boris? :hail:

• Replies 397
  • Views 15.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gasol podelio medalje i sad bi naduvao 0,5 promila bez problema .

• Ja sad vraćala bez komentatora da čujem šta je Aleksa rekao Gasolu i šeiku. 🤣 “Muchas gracias, Pau, muchas gracias!” i  “Thank you very much, my friend!” 🤣

Posted Images

I sta rece onaj mali picopevac iz Minnesote pre dve,tri sedmice , on je prva opcija u ekipi:fantom:

Ne znan što mislimo da bi mi osvojili evropsko "samo da Jokić dođe", meni Francuzi izgledaju mnogo zajebani. 

al kako kariju šaka šuterske ruke deluje pri šutu, kao da zglobom nije vezana za ostatak tela 

toliko zarotira loptu

:ohmy:

Batum penzija, Furnije penzija, De Kolo penzija, a bez njih su Južni Sudan.

Francuzi su u finalu zahvaljujuci tome sto su domacini turnira. Trebali su da ispadnu u grupi, pa onda 50 izvedenih sl bacanja u cetvrtfinalu:fantom:

Edited by Micko8

1 minute ago, red star forever said:

Ne znan što mislimo da bi mi osvojili evropsko "samo da Jokić dođe", meni Francuzi izgledaju mnogo zajebani. 

Zajebani ali vise bismo se mi pitali. Od 10 tekmi dobijamo 7, nemaju dovoljno poena za nas

Na RTS u isto vreme kritikuju NBA i hvale se kako su najbolji igrači tamo sa ovih prostora :D

Wemby inače nije hteo da se pozdravi i priča sa Embiidom nakon što je ovaj rešio da igra za USA, tako da je klinja prilično naložen na reprezentaciju. Francuzi imaju prva dva pika sa ovogodišnjeg drafta, ali i dalje ne mogu da nadju pleja. Mada su imali dvojicu koji su sigurno bolji od Albisija i Strazela.

Čestitke Amerikancima, možda sledeći put nešto osvoje bez naturalizovanog igrača iz Kameruna.

Stare kuke su izvukle Ameriku na ovom prvenstvu, to je jasno kao dan. Sa dodatnom internacionalizacijom NBA, na narednim Olimpijadama biće sve manji gap između njih i konkurenata. Već na ovoj su bili zreli da čoukuju

Ta dva draft pika su im prcenjeni da precenjeniji ne mogu da budu. Kao sto je onomad bio Darko Milicic.

Edited by Micko8

Heurtel je bolji ali igra u Rusiji

Just now, Micko8 said:

Ta dva draft pika su im prcenjeni da precenjeniji ne mogu da budu. Kao onomad nas Darko Milicic.

Wemby ih je provukao n'a tu poziciju

Ma ovo je bila smešna utakmica. Možda zabavna za gledanje, ali rezultatski bez ikakve neizvesnosti, skoro bez takmičarskog naboja. Amerikanci su igrali kao u regularnom delu sezone NBA, kontrolisali utakmicu od prve do poslednje sekunde, tu se Francuzi nisu pitali baš ništa. Oni su ekipa za klasu lošija i od Amera i od nas, samo su voljom naštelovanog žreba igrali finale. Da smo mi igrali ovo finale protiv Francuske, lagano bi bilo 15-20 razlike.

Background Picker
Customize Layout