Jump to content

Finale Francuska - USA 10.08. 21:30

ko je veći miljenik Fortune i sudija? 18 members have voted

1. 1. Osvajač zlatne olimpijske medalje je?

• Domaćini pravi
    • Domaćean team

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/10/24 at 19:30

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Popular Post

• Replies 397
  • Views 15.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gasol podelio medalje i sad bi naduvao 0,5 promila bez problema .

• Ja sad vraćala bez komentatora da čujem šta je Aleksa rekao Gasolu i šeiku. 🤣 “Muchas gracias, Pau, muchas gracias!” i  “Thank you very much, my friend!” 🤣

Posted Images

Mislim da je taj pad kvalieta amera, koji se predviđa za budućnost, prilično wishfull thinking. Ako i kratkoročno, u jednom ciklusu npr, i budu bez ubica tipa KD ili SK, neko će se već pojaviti za par godina. Uvek se pojavi. U međuvremenu će - Bože, samo to ne :)! - morati da se oslanjaju na ekipu tipa Ant - Haliburton - Tejtum. Sve od njih zavisi: ako se budu zajebavli, možda i kiksnu. Ali skloniji sam ideji da će se prilagoditi. 

Nisam optimista da ćemo mi biti pobednici te situacije. Ni izbliza nema zamene za Tea ili Bogdana, bekova tog kvaliteta nema (ili bar nema da ja znam). Nema igrača među mlađima za kojeg možemo da budemo sigurni da će pogoditi otvoren šut za 3, još manje da će iskreira npr. šut sa visine slobodnjaka - tj. igrača koji pravi razliku. Ukratko: i mi polako ostajemo bez ubica. 

Ahahahaha kakva slika :D

Screenshot_2024-08-11-00-58-01-688_com.hsv.freeadblockerbrowser-edit.jpg

51 minutes ago, napadaj said:

LeBron je MVP, izašlo već zvanično

Komedija.

Ali ce cova da pukne, jer su memei sa utakmice LeBron na podu i Curry sa oom poslednjom trojkom. I am sorry man.

5 minutes ago, Gale said:

Mislim da je taj pad kvalieta amera, koji se predviđa za budućnost, prilično wishfull thinking. Ako i kratkoročno, u jednom ciklusu npr, i budu bez ubica tipa KD ili SK, neko će se već pojaviti za par godina. Uvek se pojavi. U međuvremenu će - Bože, samo to ne :)! - morati da se oslanjaju na ekipu tipa Ant - Haliburton - Tejtum. Sve od njih zavisi: ako se budu zajebavli, možda i kiksnu. Ali skloniji sam ideji da će se prilagoditi. 

Nisam optimista da ćemo mi biti pobednici te situacije. Ni izbliza nema zamene za Tea ili Bogdana, bekova tog kvaliteta nema (ili bar nema da ja znam). Nema igrača među mlađima za kojeg možemo da budemo sigurni da će pogoditi otvoren šut za 3, još manje da će iskreira npr. šut sa visine slobodnjaka - tj. igrača koji pravi razliku. Ukratko: i mi polako ostajemo bez ubica. 

Kako si ti iz ovog turnira izveo zaključak da će Amerika moći bez Karija a da mi ne možemo bez Tea živ nisam da saznam. 

Tako što mnogo manje zavise od Karija nego mi od Bogdana.

Živ?

Da li ima lepši osećaj, primaš medalju na Olimpijadi mrtav pijan i boli te tuki za sve:lolol:

pre 8 minuta  Aleksa Avramovic has been chosen as the Best Defensive Player of the 2024 Paris Olympics basketball tournament in Paris, averaging 1.7 ...
  • Author
15 minutes ago, Ivo Petović said:

A de tvit kačiš, evo lepo cela slika:

Screenshot-20240811-011337.png

FIBA izabrala najboljeg trenera Olimpijskih igara

Selektor Francuske Vensan Kole izabran je za najboljeg trenera Olimpijskog turnira u Parizu.

Ovaj klovn bi ispao u grupnoj fazi takmicenja drugu godinu za redom da mu nije bilo sudija.

Edited by Micko8

2 minutes ago, Micko8 said:

Ovaj klovn bi ispao u grupnoj fazi takmicenja drugu godinu za redom da mu nije bilo sudija.

Vensan fucking Kole.:laugh: Juzni Sudan ima boljeg trenera.

Skandal da Pesic nije dobio, jednak skandalu da Jokic nije dobio mvp, i jednako ocekivano :clown:

1 hour ago, theanswer said:

Ja sam iskreno očekivao veću dominaciju Amerikanaca ovde. Mi ovde ne pričamo o najboljim igračima NBA lige, pričamo o igračima koji su promenili košarku kao Stef ili KD koji je za FIBA košarku hodajući cheatcode. 

Background Picker
Customize Layout