Jump to content

Finale Francuska - USA 10.08. 21:30

ko je veći miljenik Fortune i sudija? 18 members have voted

1. 1. Osvajač zlatne olimpijske medalje je?

• Domaćini pravi
    • Domaćean team

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/10/24 at 19:30

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author
3 minutes ago, Midžeta said:

Ma jok, setih se da je on sa Martinika kad ste rekli zastava, a i vidjala sam je u onoj mrtvoj seriji Detective in paradise ili kako vec, to se desava tamo

Ova zastava je od prošle godine, ja sam mislila da Martinik ima one zmije još uvek.

E bole me baš za njihovu himnu više.

Ajmo Jokić MVP 

• Replies 397
  • Views 15.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gasol podelio medalje i sad bi naduvao 0,5 promila bez problema .

• Ja sad vraćala bez komentatora da čujem šta je Aleksa rekao Gasolu i šeiku. 🤣 “Muchas gracias, Pau, muchas gracias!” i  “Thank you very much, my friend!” 🤣

Posted Images

Ove tri zastave su novi svetski poredak

LeBron je MVP, izašlo već zvanično

Edited by napadaj

prva petorka? kace da objave?

mvp?

9 minutes ago, Ivo Petović said:

Biće jako zanimljivo u narednim ciklusima. Nisam siguran da bih stavljao pare na Amere i na ovim OI, da nisu igrali Kari, Durant i Lebron. 

Mi treba da budemo ponosni što smo u ovom društvu. USA ima 350 miliona stanovnika, ovo je njihov sport, napravili su ga globalnim i drugim najpopularnijim na svetu. Francuska ima 70 miliona i neverovatnu bazu + rad i organizaciju. Nemačka, Kanada, Australija...to su sve velike sportske zemlje...mi imamo 6 miliona, tradiciju, ali trenutno nam košarkom vladaju Ćoki, Ostoja i Vučić, uz Miška koji je zaslužan za 4 od 5 najboljih igrača u timu. A opet, da je nekako Luka Dončić skrenuo levo kod Albukerkija, imali bi municije da Lebron ne fleksuje nijednom u toku večeri.

Ja sam iskreno očekivao veću dominaciju Amerikanaca ovde. Mi ovde ne pričamo o najboljim igračima NBA lige, pričamo o igračima koji su promenili košarku kao Stef ili KD koji je za FIBA košarku hodajući cheatcode. 

Činjenica da smo mi zaista mogli da ih dobijemo ovde je nestvaran podvig. Podvig koji je veći od zlata. Možda živimo previše u momentu i po prvi put zaista mislim da nismo svesni koji bi to uspeh bio, verovatno najveći u istoriji srpskog sporta. Svaka čast Novaku, ali ovo bi bilo 10x jače. 

Kada pogledaš stepen razvijenosti košarke u Americi, stepen razvijenosti koledž košarke, high schoola, AAU turnira, masovnost, fizičke predispozicije, ma sve, bukvalno je neverovatno da mi možemo u istu rečenicu sa njima. Mislim da ih sa trenerske strane i dalje šijemo, mislim da imamo mastermindove koji polako odlaze u suton, šta će biti posle ne znam, ali sam prvi uvek pisao o tome da se doom and gloom srpske košarke ne nazire. Mi koji smo ovde najbolje vidimo gde su problemi i ti problemi naravno da će da nam smetaju jer su naši. Oni koji su dublje u materiji znaju još gomilu problema koji ne vide svetlost dana. Ja bih mogao da pišem svaki mesec traktat o problemima srpske košarke nevezano za klubaštvo. Ali su činjenice da neki programi postoje, neki sistem postoji, nešto dobro postoji što se prenosi sa kolena na koleno. I ne vidim da će to prestati u skorije vreme. 

Jokara hahahhahahaha

Just now, napadaj said:

LeBron he MVP, izašlo već zvanično

Sprdnja. Bez Stepha bi sad svirala druga himna.

• Popular Post

Ja sad vraćala bez komentatora da čujem šta je Aleksa rekao Gasolu i šeiku. 🤣 “Muchas gracias, Pau, muchas gracias!” i  “Thank you very much, my friend!” 🤣

Edited by Tolaa

Udavi Davidovac Jokaru 😂

1 minute ago, Milošica said:

Jokara hahahhahahaha

Janpi

Just now, Milošica said:

Jokara hahahhahahaha

p11733_k_v13_ab.jpg

Jokicu se vrti u glavi.

6 minutes ago, Venom said:

Dal je moguće da je Embiid ovoliko govno. Nemoguće 

sta je uradio sad jadnik, prekida mi strim