Jump to content

III mesto Nemačka - Srbija 10.08. 11:00

ko osvaja medalju? 37 members have voted

1. 1. kome bronza?

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/10/24 at 09:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Cirkus od košarke od kako smo napravili razliku. Kakvi crni konci. Anarchy ftw.

• Replies 607
  • Views 29.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Dakle, razbili smo maler da se vratimo iz mrtvih (-24) prvi put za mandata Pesica. Karakter bato.   Bacili smo Amerikance na pod i vodili 37 minuta. Malo sudije, malo falilo snage u finisu d

• Jeste specijalan i sreća naša da ga imamo. Ako je cena toga da bude tu da ne mora da bude u centru pažnje reci gde da potpišem.

• najkvalitetnija ekipa od 95 po prikazanom na terenu. ovo polufinale je maksimum košarke koju sam ja u životu video od naše reprezentacije.   kapa dole i da se skupe svi uključujući i Karija

Posted Images

Just now, steins said:

Ništa ovde nije u našim rukama, vadi nas zaliha iz prve i činjenica da nemci vola ne mogu da ubodu

I Srbija vola ne moze da ubode à imala je otvorene suteve.

Veliki je problem što kad Bogdan nije na parketu svi očekuju da Jokić magično sve razrešava i nikakav smislen protagonizam na postoji.

Petrušev umesto da igra 1-1, ima je makar tri situacije, vraća loptu Jokiću koji je zatvoren sa svih strana. I ne samo on.

Pa dajte malo opustite muda.

Nemci igraju vrhunsku odbranu u Q2, prilagodili su se i naš svaki napad je porodjaj. Ako se nastavi ovako nije dobro. 

mislim da nam u ovoj situaciji fale poeni visokog igraca pored jokica

da li je do kretnji petruseva/milutinova ili nesto drugo, ali uglavnom ne dobijaju loptu 

ne igramo dobro. srecom, Nemci su jos gori.

Bogdanova 3 penala su ogroman problem

Mislim da će Bogdan da se trgne i da će Kari da opet shvati koliko smislenije igramo sa Vasom nego sa Aleksom.

Plus debeli. Bronza.

2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Petrušev umesto da igra 1-1, ima je makar tri situacije, vraća loptu Jokiću koji je zatvoren sa svih strana. I ne samo on.

Gleda u Jokića, dva puta pravi sitne fintice dodavanja ka njemu i onda mu dodaje centaršut u bunar, ovaj među tri Švabe. Knjiški primer telefoniranja.

3 minutes ago, borris_ said:

I Srbija vola ne moze da ubode à imala je otvorene suteve.

Tačno. Kripl fajt.

Ma dobijamo ih. Ne mračite.

da ne gledam pomislio bi da gubimo min 8 razlike

Just now, goofs said:

Gleda u Jokića, dva puta pravi sitne fintice dodavanja ka njemu i onda mu dodaje centaršut u bunar, ovaj među tri Švabe. Knjiški primer telefoniranja.

Kriminal je Petrušev, sreća njegova što je Milutinov odigrao za šamar, pa eto, nije najgori.

Nemce neće šut za 3, proradi li 1-2, najebaćemo. :(

Imate kriterijume nivo 7. utakmice NBA finala. 

Ozbiljan hrkljuš na obe strane do sada.

Milutinov je jeziv na ovoj utakmici, a i na celom turniru uostalom.

Edited by Ayatollah

Background Picker
Customize Layout