Posted August 9, 2024Aug 9 Da li verujemo u ekipu da može da prevaziđe onu havariju od sinoć, pobedi Švabe i osvoji bronzu? Dužni su nam svakako. idemo!
August 9, 2024Aug 9 Treba nam medalja, i zbog kontinuiteta medalja i da bismo navadili debelog na odličja i da se ipak momci vrate pobednički sa turnira, a i da konačno prevaziđemo tu, sada već dugu i neprijatnu, tradiciju da bitne utakmice nakon poraza igramo ko popišani na sahrani.
August 9, 2024Aug 9 Nadam se da će da osvoje jer ne verujem da će se pojaviti na dočeku bez medalje a vrlo su zaslužili.
August 9, 2024Aug 9 Sram bilo ko je stiso na švabu! Vas dvoje! Inače, usraćemo ih, malo da ih kanališemo i ende.
August 9, 2024Aug 9 12 minutes ago, Azdaja said: Sram bilo ko je stiso na švabu! Vas dvoje! Inače, usraćemo ih, malo da ih kanališemo i ende. Ja sam greskom jebo me pas
August 9, 2024Aug 9 Nekad kazu ali sada stvarno, ako osvoje medalju bila bi bronza zlatnog sjaja. Ja bih je pamtio kao zlatnu, a verujem i svako ko je gledao onaj herojski otpor i nezasluzeni poraz. Ovi u finalu me ne zanimaju ni malo
August 9, 2024Aug 9 najvaznija utakmica generacije. sigurno nikom nece biti lako da izadje i odigra tekmu nakon polufinala, ali ako dobiju, bice heroji, makar u ovih par kvadrata zemljine kugle nazvanih Srbija. i to bi trebalo da znaci nesto
August 9, 2024Aug 9 Samo da dvojica od: Bogdan, Avram, Gudura, Micko, Dobri - udju u sut od pocetka, dobijamo rutinski.
August 10, 2024Aug 10 pitaju se nesto i shvabe; nisu oni neka leva ekipa, zapravo nam najmanje leze od ovih ovozemaljskih. avramovic ce danas imati bitnu defanzivnu ulogu na rodjaku gerharda shredera, ne znam da li je jovic sposoban da igra, on nam treba za wagnerovca franza.