August 10, 2024Aug 10 1 minute ago, Milošica said: Bravo Šareni za ovo spuštanje Kuzme. bukvalno ga je ostavio bez reci
August 10, 2024Aug 10 jbg ljudi, ne znamo šta se dešava u timu i stanje igrača, Jović nije zdrav evidentno. Milutinov je isto bio nešto bolestan, neko mora da igra. Da ne igra on igrao bi Deda i onda bi bilo zašto igra deda.
August 10, 2024Aug 10 Kuzma da je trener klupirao bi svakoga ko se usudi da šutne na koš pre 20. sekunda napada. Čovek koji je zamrznut u nekom prošlom vremenu, jebo ga onaj ko mu stavlja mikrofon pod nos godinama unazad.
August 10, 2024Aug 10 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Šta kaže Idealan protok lopte, Aleksa sam na šutu - kaže Kuzma "prebrz šut". Na to ga Šareni pita kako da ne uzme taj šut, Kuzma muk.
August 10, 2024Aug 10 Kakvo je smece ovo sudjenje. Sudija bukvalno bira kriterijum i menja ga kad god pozeli. Opseg odluka je uzasno sirok
August 10, 2024Aug 10 Author 1 minute ago, JohnnyD said: Nek neko sapne Kuzmi da Micic nije Vanja A ja mozgam ko mu je "drugi Vanja" Jedino me plaši Jokićev umor, nažalost za sad nismo napravili razliku dovoljnu da on može malo da odmori.