August 11, 2024Aug 11 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ne ide to tako, treba 17 faktora da se poklope da budeš vrhunski trener, to što si bio top igrač uglavnom igra jako malu ulogu. ne ide kod vecine, al debeli je transcendentan igrac bas zbog toga sto tako dobro kapira igru. pritom i dokazani vodja, nema leba da ne bi bio dobar trener. samo sto mislim da ga bas zabole
August 11, 2024Aug 11 24 minutes ago, radisa said: Debeli bi mogao biti jedan od najboljeih trenera u istoriji košarke, samo je pitanje hoće hteti to, ili će da se ljubi sa konjima... Kao i Kresa Cosic u svoje vreme (a u stvari ispred vremena) 2 minutes ago, spaceploitator said: ne ide kod vecine, al debeli je transcendentan igrac bas zbog toga sto tako dobro kapira igru. pritom i dokazani vodja, nema leba da ne bi bio dobar trener. samo sto mislim da ga bas zabole Slazem se. Za razliku od Krese, Joki kosarka nije zivot.
August 11, 2024Aug 11 Just now, spaceploitator said: ne ide kod vecine, al debeli je transcendentan igrac bas zbog toga sto tako dobro kapira igru. pritom i dokazani vodja, nema leba da ne bi bio dobar trener. samo sto mislim da ga bas zabole A kakav mu je man management? Da li bi mogao da ukomponuje 12 egoa i da svi budu zadovoljni? Da trenira neku decu i prenosi im znanje, verovatno pun pogodak. Da bude elitni trener seniora, treba dosta kvadratića da odčekira. Ne kažem da je nemoguće
August 11, 2024Aug 11 Čovek je jedan od najtalentovanijih igrača ikada, praktično može da radi na terenu šta hoće, ali njega čak i to po nekad mrzi. Mogu da zamislim koja mu je motivacija da trenira druge i hendluje 15 ljudi, nema preča posla...
August 11, 2024Aug 11 Debeli ce osvojiti olimpijsko zlato u konjsarci kad to postane olimpijski sport 2036. Njemu ce najteze pasti da katuje spisak, kojih 12 konja ide na turnir, a koji Dangubic u kobajsc Edited August 11, 2024Aug 11 by Ratamahatta
August 11, 2024Aug 11 14 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: A kakav mu je man management? Da li bi mogao da ukomponuje 12 egoa i da svi budu zadovoljni? Da trenira neku decu i prenosi im znanje, verovatno pun pogodak. Da bude elitni trener seniora, treba dosta kvadratića da odčekira. Ne kažem da je nemoguće istina, nije to jednostavno. al debeli je natprosecno inteligentan, intuitivan, imao bi nevidjeno postovanje igraca kao najbolji ikad odavde, tako da sumnjam da bi ga sopstvene mogucnosti sprecile da nauci sve to da ishendla. sopstvena zelja da
August 11, 2024Aug 11 iz ove reprezentacije treneri mogu da budu samo dobric i avramovic. dobric jer kapira igru, ulogu, nije sebican ni ljubomoran na tudji talenat. bio bi dobar trener i talentovanom i radniku. avramo ic jer je dileja, ima nesto sto i onaj mali plej talijanski( deo tandema sa meneginom juniorom), sad se setih, poceko. moze na lozenje kao muta nikolic da napravi nekakvu karijeru. ovi drugi eventualno kamp prica kao organizatori ili gosti eventualno neka funkcija u savezu. valjao bi neki insajder lik da nam isprica kakvi su svi oni likovi.
August 11, 2024Aug 11 1 minute ago, spaceploitator said: istina, nije to jednostavno. al debeli je natprosecno inteligentan, intuitivan, imao bi nevidjeno postovanje igraca kao najbolji ikad odavde, tako da sumnjam da bi ga sopstvene mogucnosti sprecile da nauci sve to da ishendla. sopstvena zelja da Mogao bi on sigurno da bude dobar trener ali morao bi potpuno da promeni pristup kosarci. Covek deluje da i igra zato sto mora i zato sto je jebeno dobar u tome pa je placen krvavo. Ako mu je to karakter, a izgleda da jeste, nikakve su sanse da ce se po zavrsetku karijere zajebavati s nekim novim klincima za platu. I ovo kako se ponasao i koliko je vukao na Olimpijadi je bio toliki shok da su se navijaci Denvera pitali gde je njihov pravi Jokic i sta smo mu to uradili. Mada, ljudi se menjaju pa sto ne bi i Jokic. Da mi je neko pre Olimpijade rekao da ce ovako da se primi na ekipu i takmicenje ni toliko ne bih verovao pa se ipak dogodilo svejedno.
August 11, 2024Aug 11 Jokić bi bio dobar pomoćni trener, da crta akcije i vodi treninge. Šanse da bude glavni trener i neprestano priča pred kamerama i po konferencijama su nepostojeće.
August 11, 2024Aug 11 1 minute ago, bradilko said: iz ove reprezentacije treneri mogu da budu samo dobric i avramovic. dobric jer kapira igru, ulogu, nije sebican ni ljubomoran na tudji talenat. bio bi dobar trener i talentovanom i radniku. avramo ic jer je dileja, ima nesto sto i onaj mali plej talijanski( deo tandema sa meneginom juniorom), sad se setih, poceko. moze na lozenje kao muta nikolic da napravi nekakvu karijeru. ovi drugi eventualno kamp prica kao organizatori ili gosti eventualno neka funkcija u savezu. valjao bi neki insajder lik da nam isprica kakvi su svi oni likovi. Pre bih rekao Bogdan i Davidovac. S tim sto bi ovaj drugi morao da prestane da bude lelemud.
August 11, 2024Aug 11 1 minute ago, harper lee said: Pre bih rekao Bogdan i Davidovac. S tim sto bi ovaj drugi morao da prestane da bude lelemud. ne cini mi se za bogdanovica. davidovac mi je misterija, deluje smireno i sve to ali ipak izmedju dobrica i njega dobric. ima i dovoljno temperamenta. ovo je naravno sve lupetanje ali ko zna 🤣
August 11, 2024Aug 11 4 minutes ago, napadaj said: Jokić bi bio dobar pomoćni trener, da crta akcije i vodi treninge. Šanse da bude glavni trener i neprestano priča pred kamerama i po konferencijama su nepostojeće. Зато рецимо Џабар није успео као тренер...
August 11, 2024Aug 11 Nijedan od nasih osim Avrama mi ne deluje kao da je fanatik za kosarku, sve ja njih vidim u kriptovalutama, ribizlama, brusnicama i ilegalnoj gradnji
August 11, 2024Aug 11 1 minute ago, bradilko said: ne cini mi se za bogdanovica. davidovac mi je misterija, deluje smireno i sve to ali ipak izmedju dobrica i njega dobric. ima i dovoljno temperamenta. ovo je naravno sve lupetanje ali ko zna 🤣 Davidovac ima samokontrolu do nivoa flegmaticnosti i neverovatno dobro razume kosarku, zbog ovog drugog i opstaje kao profesionalni sportista jer mu je to jedini veci kvalitet. Taj ne bi gubio glavu ni u najtezim situacijama. Kod njega je problem sto je lenj u picku materinu a svi vrhunski treneri su veliki radnici. Zato mislim da bi Bogdan mogao da bude trener kad bi hteo. Ima autoritet, dugo je kapiten ozbiljnim igracima, veliki je radnik, ima veliku karijeru od koje je dobar deo takodje proveo u SAD i naucio njihov sistem i infrastrukturu. Da i ne pricam s kakvim trenerima je radio u Evropi, samo Zeljko i Dule su dovoljni da se od njih nauci skoro sve sto uopste postoji u kosarci. Guduric je takodje solidan materijal. Skoro sam slusao nekog Zvezdinog igraca, ne secam se vise kojeg, koji je pricao kako nije mogao da veruje kad je video koliko Guduric radi na treninzima i van njih, nisam znao da je to slucaj. Meni je on uvek delovao kao kampanjac i neko ko se provlaci na talenat.