Jump to content

III mesto Nemačka - Srbija 10.08. 11:00

ko osvaja medalju? 37 members have voted

1. 1. kome bronza?

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/10/24 at 09:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Na balkonu ne dati Vasi mikrofon, krenuce da peva americku himnu

• Replies 607
  • Views 29.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Dakle, razbili smo maler da se vratimo iz mrtvih (-24) prvi put za mandata Pesica. Karakter bato.   Bacili smo Amerikance na pod i vodili 37 minuta. Malo sudije, malo falilo snage u finisu d

• Jeste specijalan i sreća naša da ga imamo. Ako je cena toga da bude tu da ne mora da bude u centru pažnje reci gde da potpišem.

• najkvalitetnija ekipa od 95 po prikazanom na terenu. ovo polufinale je maksimum košarke koju sam ja u životu video od naše reprezentacije.   kapa dole i da se skupe svi uključujući i Karija

Posted Images

1 minute ago, Čutura said:

Овај видео више није доступан

isto ko i Jokic :D

iskreno, voleo bih da se pojavi na EP, ali to ce zavisiti od Nuggetsa. ako se docepaju finala, Jokic nece doci. i to treba razumeti. covek je u polufinalu i u utakmici za 3 meste odigrao kombinovano 75+ minuta. to je suludo. ako u NBA playoffu igra 38 minuta, to je drugacije, jer je tekma 48 minuta, plus timeouti traju po 5 minuta. ovde time out traje minut, tekma je 40 minuta. on bukvalno nije stigao da se odmori.

jedino sto je bitno, to je da se plasiramo u LA i da se pojavi tamo. a za to ce nam trebati dobro svetsko... te OI bi trebale biti kruna ove generacije. Bogdan ce imati 35, Vasa 34, Debeli, Milutinov, Avramovic, Dobric 33... Petrusev i Jovic ostaju, nadamo se sa Topicem i Djurisicem, mozda jos jednim klincem

btw @MocaVukotic je spomenuo da je Vasa igrao kada mu je majka preminula... takodje, igrao je sa sjebanim kolenom onu prokletu tekmu protiv Italije za Tokio, mogao je karijeru zavrsiti. jeste imao losih partija u repki, ali srce mu se ne moze osporiti. i konacno mu se vratilo :)

Igrao je kurac sa sjebanim kolenom to su samo izgovori. Bio je ocajan na svakom turniru na kojem je igrao za seniorku reprezentaciju. Ni ovaj turnir nije nesto narocito odigrao ali eto bolje je izgledao nego na prethodnim turnirima.

Ne boj se, neće Topić skoro da zameni Vasilija, džaba ga toliko pljuješ :D

7 minutes ago, freakns said:

isto ko i Jokic :D

iskreno, voleo bih da se pojavi na EP, ali to ce zavisiti od Nuggetsa. ako se docepaju finala, Jokic nece doci. i to treba razumeti. covek je u polufinalu i u utakmici za 3 meste odigrao kombinovano 75+ minuta. to je suludo. ako u NBA playoffu igra 38 minuta, to je drugacije, jer je tekma 48 minuta, plus timeouti traju po 5 minuta. ovde time out traje minut, tekma je 40 minuta. on bukvalno nije stigao da se odmori.

Igra on u NBA plejofu i svih 48 minuta.

27 minutes ago, Čutura said:

Овај видео више није доступан

Kad bismo u LA uzeli zlato...

Osvetili bismo i ovaj tim i Sakramento.

• Popular Post

Screenshot_20240810-205057_Instagram (1).jpg

38 minutes ago, kralj said:

Kažu Radojević i Ovaj Drugi da je Bogdan dva sata spavao posle Amera. Kakav je to šampion.

Wuss. Ja sam spavao nula :ph34r:

6 minutes ago, napadaj said:

Koliko će brat Vasa da se uradi, njiaaaoo

19 minutes ago, napadaj said:

Al je Debeli debeo :laugh:

Popeće se naši mrtvi pijani na najviše postolje posle finala.

1 minute ago, Sludge Factory said:

Peak human form 😍

1 minute ago, Sludge Factory said:

Brat dođe na OI sa stomakom većim od mene i bude komotno MVP :D

21 minutes ago, napadaj said:

Ja: "Dovodim par ortaka, okej su momci"

Ortaci:

Background Picker
Customize Layout