August 10, 2024Aug 10 Prespavao sam ladno tekmu, pa odgledao sada no stress. Odlična tekma, na vreme smo obezbedili prednost, Nemci su igrali ludačku odbranu, često na granici kontakta i faula, imam utisak da su im možda dozvolili više nego što bi smeli. Opet smo grešili u tom presingu i udvajanjima, mnogo davljenja, ali uspevali smo posle grešaka da ih minimalizujemo. Drago mi zbog Jokare što je uzeo medalju, naravno i zbog svih ostalih, ali možda ga ovo podstakne da dođe na EP... Pogotovu ako izduva za finale NBA/titulu. Drago mi i zbog Vase jer se toliko kenja po njemu da mi to nikad nije bilo jasno... Drago mi je i zbog mene što sam ga uvek branio Ali carski je tim, sve u svemu, jedan od onih koji se podvuče pod kožu. Zato je ova bronza neprocenjiva, ostavili su svoj trag uspehom, a ne samo ponašanjem i igrom, samo to prvo se pamti i piše. Svi su manje više dali doprinos osim Milutinova koji je igrao kao da je pao sa marsa, no nije ni bitno. Taj čovek dolazi svaki put, njegovo prisustvo nikad nije pod znakom pitanja, ima kredit... Svaka čast momci I naravno, Piroćancu... Kad se malo razmisli - kakva je to ekipa na čelu sa Karijem koji je i sam lud kao struja... Treba ovo isisati što je više moguće i pokupiti šta god se može od medalja.
August 10, 2024Aug 10 Kad splasne euforija, mind blowing mi je da je Aleksa prvi plej i bitan sraf TOP 3, da ne kazem najbolje ekipe na svetu...
August 10, 2024Aug 10 5 minutes ago, Mil@n said: Prespavao sam ladno tekmu, pa odgledao sada no stress. Odlična tekma, na vreme smo obezbedili prednost, Nemci su igrali ludačku odbranu, često na granici kontakta i faula, imam utisak da su im možda dozvolili više nego što bi smeli. Opet smo grešili u tom presingu i udvajanjima, mnogo davljenja, ali uspevali smo posle grešaka da ih minimalizujemo. Drago mi zbog Jokare što je uzeo medalju, naravno i zbog svih ostalih, ali možda ga ovo podstakne da dođe na EP... Pogotovu ako izduva za finale NBA/titulu. Drago mi i zbog Vase jer se toliko kenja po njemu da mi to nikad nije bilo jasno... Drago mi je i zbog mene što sam ga uvek branio Ali carski je tim, sve u svemu, jedan od onih koji se podvuče pod kožu. Zato je ova bronza neprocenjiva, ostavili su svoj trag uspehom, a ne samo ponašanjem i igrom, samo to prvo se pamti i piše. Svi su manje više dali doprinos osim Milutinova koji je igrao kao da je pao sa marsa, no nije ni bitno. Taj čovek dolazi svaki put, njegovo prisustvo nikad nije pod znakom pitanja, ima kredit... Svaka čast momci I naravno, Piroćancu... Kad se malo razmisli - kakva je to ekipa na čelu sa Karijem koji je i sam lud kao struja... Treba ovo isisati što je više moguće i pokupiti šta god se može od medalja. Milutinov nije igrao u Riju zbog letnje lige.
August 10, 2024Aug 10 Uh, pravicu se da ovo nisam video. Moraju sve da ukaljaju. E pa neces ga majci!
August 10, 2024Aug 10 1 minute ago, Sludge Factory said: Uh, pravicu se da ovo nisam video. Moraju sve da ukaljaju. E pa neces ga majci! Ma može da ga duva šaban, ignor samo
August 10, 2024Aug 10 Posle ove dve medalje u ove dve godine neminovno sledi zlato, bar se nadam, dugo nismo
August 10, 2024Aug 10 36 minutes ago, harper lee said: Mora Jokara da dodje na jedno EP i da uzmemo to zlato koje nam pripada dok Bogdan jos igra, previse je uradio da bi otisao u kosarkasku penziju bez zlata. Na SP ne mora, SP najboljih igraca je zapravo Olimpijada ali valjalo bi da jedne godine dodje i da pokupimo to evropsko zlato koje je nase i bozije. Mora sledeće godine, 2029 je predaleko. Bogdan teško da će igrati tada, a sam Jokić će imati 34 godine. Biće to neka skroz druga ekipa. Trebalo bi svi koji su neki faktor u srpskoj košarci da guraju da Kari ostane još jednu godinu iako mu ističe ugovor i da ova ekipa sa svojim trenerom uzme ono što je njihovo. Edited August 10, 2024Aug 10 by Heaviside
August 10, 2024Aug 10 21 minutes ago, Heaviside said: Ma može da ga duva šaban, ignor samo Vememah je skroz ok lik
August 10, 2024Aug 10 Ako nema nekih konjskih trka u to vreme mogao bi Jokara da se popne na balkon. Djokovic i Jokic na balkonu, ciglo milijardu dolara.
August 10, 2024Aug 10 1 minute ago, harper lee said: Ako nema nekih konjskih trka u to vreme mogao bi Jokara da se popne na balkon. Djokovic i Jokic na balkonu, ciglo milijardu dolara. Šalu na stranu, takvo iskustvo bi sigurno pomoglo Jokari da sledeći put lakše odluči da se pojavi...
August 10, 2024Aug 10 Just now, kud u maglu Simoviću said: pre će biti da bi ga nateralo da se nikad više ne odazove Ne verujem. Zna on koliko su ljudima ove medalje bitne, ali doživeti balkon je nešto posebno, čak i za njega tako introvertnog.
August 10, 2024Aug 10 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pre će biti da bi ga nateralo da se nikad više ne odazove Još ako Dejan Cukic nastupi na dočeku...