August 10, 2024Aug 10 20 minutes ago, borris_ said: Kada je bilo 93-78, fr komentator je rekao jos samo 7 poena do stotke. Od tada 0 poena 😆 Taj je mislio jos sedam sati do stotog finala na OI
August 10, 2024Aug 10 11 minutes ago, Moonwalker said: Jebo posao subotom! Bice negde reprize. i https://basketball-video.com/germany-vs-serbia-full-game-replay-august-10-2024-olympic-games-paris-bronze-medal
August 10, 2024Aug 10 10 minutes ago, Ivo Petović said: Ne preteruj Ozbiljno to mislim, najveci konkurenti su nam Nemci i Francuzi, a sa Jokicem oni su nivo ispod nas. Previse smo dobri ofanzivno, a bicemo jos bolji kad je Jovic bude fit.
August 10, 2024Aug 10 Najbolji deo je sto izgledamo kao da mozemo jos bolje da igramo sada trenutno, i da turnir potraje nekim cudom pobedili bi Ameriku da oce jos jednu da igraju
August 10, 2024Aug 10 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said: Ozbiljno to mislim, najveci konkurenti su nam Nemci i Francuzi, a sa Jokicem oni su nivo ispod nas. Previse smo dobri ofanzivno, a bicemo jos bolji kad je Jovic bude fit. Jesmo najkvalitetniji, ali nije tolika razlika + je malo recency bias pošto su Nemci odigrali kriminalno danas. Pre par dana smo imali utakmicu na 1 loptu protiv Australije.
August 10, 2024Aug 10 Ja sad razmisljam… posle one muke protiv onih sabana u polufinalu, osecao sam da je to bilo to, da ja ne mogu vise da navijam i da se oprastam od onog sto mi je u krv kao detetu uslo 98e i drzalo… da je to bio vrhunac svega i jbg patnja do kraja zivota na neki cudan nacin. ali sad mi je puno srce, posebno jer nismo verovatno svesni kolko ce klinaca sa ovim nastaviti i naslediti nas. Mozda jednog lepog dana se srede makar malo stvari u nasoj zemlji sto se tice drustva i napravi se infrastruktura koja je dostupna SVAKOM detetu koje zeli da trenira. Da nam kosarka zaista postane nacionalni sport. Tad cemo stvarno biti neunistivi…
August 10, 2024Aug 10 S tim da nam je Jović dosta falio. Bili bi dosta bolji sa njim iz više razloga.
August 10, 2024Aug 10 1 minute ago, Ivo Petović said: S tim da nam je Jović dosta falio. Bili bi dosta bolji sa njim iz više razloga. Ono sto je Milutinov igrao, igrao bi Jovic... To bi bio poprilican upgrade, uzevsi u obzir kako je Milutinov igrao u napadu...
August 10, 2024Aug 10 Fenomalan forum, ni bronzana medalja nije primljena, već se trazi ko će nam praviti problem na ep i u la 2028. Tako mora izgleda, zivi bili
August 10, 2024Aug 10 Isto mislim, prošlo je pomalo neopaženo da smo nokaut medalju igrali bez igrača koji nam je 50% opcija na četvorci, i to je moralo da nam menja igru. Edit: uloga Gudure mi je zanimljiva, ispade lik defanzivni specos koji ništa ne može da pogodi (maltene). Zakleo bih se da je po profilu skroz nešto drugo, jedan od boljih šutera u timu i lik kojo može i da igra sa loptom u rukama. Sve je to otpalo, odnekud se pojavila fanatična odbrana. Šta li se tu desilo Edited August 10, 2024Aug 10 by Gale
August 10, 2024Aug 10 Just now, beeva said: Fenomalan forum, ni bronzana medalja nije primljena, već se trazi ko će nam praviti problem na ep i u la 2028. Tako mora izgleda, zivi bili Ja cekam dodelu medalja vec dva sata il koliko, dok nisam ovo procitao i shvatio da nije odigrano finale, toliko o tome
August 10, 2024Aug 10 Popular Post Mora Jokara da dodje na jedno EP i da uzmemo to zlato koje nam pripada dok Bogdan jos igra, previse je uradio da bi otisao u kosarkasku penziju bez zlata. Na SP ne mora, SP najboljih igraca je zapravo Olimpijada ali valjalo bi da jedne godine dodje i da pokupimo to evropsko zlato koje je nase i bozije.
August 10, 2024Aug 10 4 minutes ago, villiem said: Ja cekam dodelu medalja vec dva sata il koliko, dok nisam ovo procitao i shvatio da nije odigrano finale, toliko o tome U Tokiju se igralo prvo finale pa meč za bronzu zbog Amera i vremenske razlike, igralo se prepodne
August 10, 2024Aug 10 11 minutes ago, Gale said: Isto mislim, prošlo je pomalo neopaženo da smo nokaut medalju igrali bez igrača koji nam je 50% opcija na četvorci, i to je moralo da nam menja igru. Edit: uloga Gudure mi je zanimljiva, ispade lik defanzivni specos koji ništa ne može da pogodi (maltene). Zakleo bih se da je po profilu skroz nešto drugo, jedan od boljih šutera u timu i lik kojo može i da igra sa loptom u rukama. Sve je to otpalo, odnekud se pojavila fanatična odbrana. Šta li se tu desilo Pa isto što i sa Milutinovim - obojica igraju iza dva najbolja igrača i okosnice našeg tima pa je bilo neophodno prilagođavanje.