August 10, 2024Aug 10 1 hour ago, dragance said: Samo da se pospem pepelom i pojedem govnom što sam zvao Pešića izlapelim i najglupljim izborom za selektora. Prijatno
August 10, 2024Aug 10 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Prijatno Ja kad se zajebem, priznam otvoreno. Za one koji idu kontra razuma i nikada ne priznaju grešku kao neki, sleduje dupla porcija u miru i tišini van javnosti.
August 10, 2024Aug 10 nemojte se svađati na ovom topiku. jel ste čuli šta je aleksa rek’o na engleskom? ljubav i mir.
August 10, 2024Aug 10 1 hour ago, Venom said: Sve tačno, ali sam o posle finala prošle godine imao utisak da ipak nije taj kalibar. Nadigrali su ga Nemci u finalu . Igrao je povredjen to finale
August 10, 2024Aug 10 Kada je bilo 93-78, fr komentator je rekao jos samo 7 poena do stotke. Od tada 0 poena 😆 Edited August 10, 2024Aug 10 by borris_
August 10, 2024Aug 10 Pogodilo se da ovi klosari zakazu utakmicu dok sam u putu ali hvala turkish airlinesu sto su kasnili taman toliko da odgledam drugo poluvreme. Ova ekipa mora da se pojavi nw EP, mi smo toliko jaci od ostalih da mozemo da izgubimo samo ako imamo bas los dan.
August 10, 2024Aug 10 4 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Pogodilo se da ovi klosari zakazu utakmicu dok sam u putu ali hvala turkish airlinesu sto su kasnili taman toliko da odgledam drugo poluvreme. Ova ekipa mora da se pojavi nw EP, mi smo toliko jaci od ostalih da mozemo da izgubimo samo ako imamo bas los dan. Ćuti kad si propustio Vučićevu čestitku.
August 10, 2024Aug 10 Ja sam srecnu vest o mefalji docekao na granicnom ptelazu... Jebo ih termin u dupe Francusko...
August 10, 2024Aug 10 14 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Ova ekipa mora da se pojavi nw EP, mi smo toliko jaci od ostalih da mozemo da izgubimo samo ako imamo bas los dan. Ne preteruj
August 10, 2024Aug 10 Author Ne znam kad ću stići da prelistam topik unazad da vidim ko mi je remetio 1 koncept mračenjem, neuskakanjem u hype train i (bože pomozi) pominjanjem onog što se ne jede pominje. Sva sreća u euforiji sam pa mi je kapacitet za retribuciju na istorijskom minimumu.
August 10, 2024Aug 10 7 minutes ago, Moonwalker said: Jebo posao subotom! Bice negde reprize. i RTS1 u ponoć Quote 00:05 LOI 2024 - Košarka: Nemačka - Srbija, za treće mesto, r. https://www.rts.rs/lat/tv/rts1/broadcast.html Edited August 10, 2024Aug 10 by vememah