Jump to content

III mesto Nemačka - Srbija 10.08. 11:00

ko osvaja medalju? 37 members have voted

1. 1. kome bronza?

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/10/24 at 09:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

1 hour ago, dragance said:

Samo da se pospem pepelom i pojedem govnom što sam zvao Pešića izlapelim i najglupljim izborom za selektora. 

Prijatno

• Replies 607
  • Views 29.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Dakle, razbili smo maler da se vratimo iz mrtvih (-24) prvi put za mandata Pesica. Karakter bato.   Bacili smo Amerikance na pod i vodili 37 minuta. Malo sudije, malo falilo snage u finisu d

• Jeste specijalan i sreća naša da ga imamo. Ako je cena toga da bude tu da ne mora da bude u centru pažnje reci gde da potpišem.

• najkvalitetnija ekipa od 95 po prikazanom na terenu. ovo polufinale je maksimum košarke koju sam ja u životu video od naše reprezentacije.   kapa dole i da se skupe svi uključujući i Karija

Posted Images

2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Prijatno

Ja kad se zajebem, priznam otvoreno. Za one koji idu kontra razuma i nikada ne priznaju grešku kao neki, sleduje dupla porcija u miru i tišini van javnosti.

nemojte se svađati na ovom topiku. jel ste čuli šta je aleksa rek’o na engleskom? ljubav i mir.

1 hour ago, Venom said:

Sve tačno, ali sam o posle finala prošle godine imao utisak da ipak nije taj kalibar. Nadigrali su ga Nemci u finalu .

Igrao je povredjen to finale

Sad odgledah ponovo II pol, ladno nismo dali poen poslednjih 4 min

Kada je bilo 93-78, fr komentator je rekao jos samo 7 poena do stotke. Od tada 0 poena 😆

Edited by borris_

Pogodilo se da ovi klosari zakazu utakmicu dok sam u putu ali hvala turkish airlinesu sto su kasnili taman toliko da odgledam drugo poluvreme. 

Ova ekipa mora da se pojavi nw EP, mi smo toliko jaci od ostalih da mozemo da izgubimo samo ako imamo  bas los dan.

Edited by vememah

4 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Pogodilo se da ovi klosari zakazu utakmicu dok sam u putu ali hvala turkish airlinesu sto su kasnili taman toliko da odgledam drugo poluvreme. 

Ova ekipa mora da se pojavi nw EP, mi smo toliko jaci od ostalih da mozemo da izgubimo samo ako imamo  bas los dan.

Ćuti kad si propustio Vučićevu čestitku.

To namerno izbegavam, gasim portale.

Jebo posao subotom! Bice negde reprize.

:heart: i :hail:

Ja sam srecnu vest o mefalji docekao na granicnom ptelazu...

Jebo ih termin u dupe Francusko...

14 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Ne preteruj :)

• Author

Ne znam kad ću stići da prelistam topik unazad da vidim ko mi je remetio 1 koncept mračenjem, neuskakanjem u hype train i (bože pomozi) pominjanjem onog što se ne jede pominje.

Sva sreća u euforiji sam pa mi je kapacitet za retribuciju na istorijskom minimumu. :music_band:

7 minutes ago, Moonwalker said:

Jebo posao subotom! Bice negde reprize.

:heart: i :hail:

RTS1 u ponoć

00:05 LOI 2024 - Košarka: Nemačka - Srbija, za treće mesto, r.

https://www.rts.rs/lat/tv/rts1/broadcast.html

Edited by vememah

Background Picker
Customize Layout