August 10, 2024Aug 10 I u Manili su bili za dve klase iznad klupskih performansa. Meni je to potpuno neverovatno. Tu shvatiš koliko ne znaš o košarci. Opet, i pored toga što je ludost dovoditi u pitanje Karijeve odluke, mislim da je Milutinov-Jokić kombo čist zločin.
August 10, 2024Aug 10 "Najbolja ekipa protiv koje smo igrali" Edited August 10, 2024Aug 10 by borris_
August 10, 2024Aug 10 Jokić je za sada prvi na turniru po broju: Poena Skokova Asistencija Ukradenih lopti I postoji mogućnost da tako ostane. Lebronu da se izjednači fali 42 poena i 11 asistencija, Vembiju 13 skokova i 1 ukradena. Edited August 10, 2024Aug 10 by Milošica
August 10, 2024Aug 10 Meni je toliko osporavana odluka da Vasa bude na terenu tokom 4/4 sa amerima, umesto zapaljenog Avrama, logična. U sporom tempu i razvučenom napadu, a toj smo igri težili, Aleksa nema šta da traži, i to se lepo videlo danas u 2/4 i 4/4 kad je bilo najtvrđe. Vasa, naprotiv, ima. Nije odigrao redeption prvenstvo, ali bio je dobar, dovoljno da svugde gde je bilo moguće oduvamo nalete protivnika tim netipičnim koševima. Da je pogodio još par koševa, bila bi to mnogo jasnija slika, ali i ovako je okej. Edit: imam ogromnu veru da nas je maltene nemoguće okrenuti italian style kad su tu i Vasa i Bogdan - i zato sam Vasi poprilično zamerio neodazivanje prošle godine. Ali, šta je tu je. Edited August 10, 2024Aug 10 by Gale
August 10, 2024Aug 10 14 minutes ago, Milošica said: Jokić je za sada prvi na turniru po broju: Poena Skokova Asistencija Ukradenih lopti I postoji mogućnost da tako ostane. Lebronu da se izjednači fali 42 poena i 11 asistencija, Vembiju 13 skokova i 1 ukradena. 31 prosečan indeks. Haos. Edited August 10, 2024Aug 10 by kralj
August 10, 2024Aug 10 koliko sam izgoreo zbog žreba i čišćenja puta francuzima, toliko mi je sad lakše posle ovakve pobede za bronzu ne znam kako bih podneo onaj poraz od pre neki dan da se desio u finalu što se mene tiče na olimpijskim igrama bronza > srebro* a ova bronza košarkaša = 🥇 e * u sportovima gde se igra za treće mesto Edited August 10, 2024Aug 10 by kud u maglu Simoviću
August 10, 2024Aug 10 6 minutes ago, kralj said: 31 prosečan indeks. Haos. To su nenormalne stvari. A sve vreme imas utisak kao da je just another day in the office za njega.
August 10, 2024Aug 10 Popular Post https://www.instagram.com/reel/C-fUcj0MKr9/?igsh=cTR3MGNhc2xiaDFk jbg, instagram nema embedovanje, ali mnogo jako jokić srećan ko da je osvojio kentaki derbi
August 10, 2024Aug 10 8 minutes ago, harper lee said: To su nenormalne stvari. A sve vreme imas utisak kao da je just another day in the office za njega. I ne samo to nego Micko8 smatra da ga premalo koristimo.
August 10, 2024Aug 10 7 minutes ago, goofs said: https://www.instagram.com/reel/C-fUcj0MKr9/?igsh=cTR3MGNhc2xiaDFk jbg, instagram nema embedovanje, ali mnogo jako jokić srećan ko da je osvojio kentaki derbi