Jump to content

III mesto Nemačka - Srbija 10.08. 11:00

ko osvaja medalju? 37 members have voted

1. 1. kome bronza?

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/10/24 at 09:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

5 minutes ago, *edited by mod said:

Za EP se nadam, za SP mislim da će da ga boli cela ergela da se cima po Kataru a za oi bi trebalo da bude tu.

Naravno ako ga zaobiđu povrede.

Ima pauzu izmedju EP i SP, nek ergeliše tada.

• Replies 607
  • Views 29.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Dakle, razbili smo maler da se vratimo iz mrtvih (-24) prvi put za mandata Pesica. Karakter bato.   Bacili smo Amerikance na pod i vodili 37 minuta. Malo sudije, malo falilo snage u finisu d

• Jeste specijalan i sreća naša da ga imamo. Ako je cena toga da bude tu da ne mora da bude u centru pažnje reci gde da potpišem.

• najkvalitetnija ekipa od 95 po prikazanom na terenu. ovo polufinale je maksimum košarke koju sam ja u životu video od naše reprezentacije.   kapa dole i da se skupe svi uključujući i Karija

Posted Images

I kakav uspon Avramovića. Od jedva ušao u tim prošle godine do maltene prvog pleja. Što treba da bude sve dok Jokić igra, brz, igra odbranu, solidan šut. Vasa je možda bolji igrač, ali je bolji da vodi ovi ekipu s klupe kad Jokić pauzira. Petrušev je isto dobar u paru s Jokićem.

Milutinov, jbg čovek očigledno ima drvene ruke, šta da se radi. Nema tome leka, ali je za klupu dobar.

Njemu to zavisi pre svega od toga kakva će NBA sezona da mu bude.

10 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

GUnYCuqW0AEocfc?format=jpg&name=900x900

Pita Bogija gde je Jokić da i njemu čestita :whistle:

• Popular Post
4 minutes ago, Venom said:

I kakav uspon Avramovića. Od jedva ušao u tim prošle godine do maltene prvog pleja. Što treba da bude sve dok Jokić igra, brz, igra odbranu, solidan šut. Vasa je možda bolji igrač, ali je bolji da vodi ovi ekipu s klupe kad Jokić pauzira. Petrušev je isto dobar u paru s Jokićem.

Milutinov, jbg čovek očigledno ima drvene ruke, šta da se radi. Nema tome leka, ali je za klupu dobar.

Bolji je Milutinov mnogo od onoga što je pokazao na ovom turniru. Setimo se kako je igrao prošlog leta kada je uz Bogija doveo do medalje. Do nove godine je bio najbolja petica Evrolige i statistički i po eye testu.

Imao je tešku sezonu sa dve teže povrede, deluje i da ima koje kilo viška. Mislim da će se vratiti u bolju formu ako izbegne povrede. 

Edited by Heaviside

7 minutes ago, Venom said:

Ne bi se slozio sa ovom konstantacijom, ima ono sasvim dobre ruke ali je ocigledno da igra u nekom grcu ovog leta, verovatno nije dovoljno ni spreman. Prosla sezona je za njega bila puna uspona i padova. Dobro je poceo sezonu, pa onda povreda i duza pauza, pa onda kosarka do kraja juna i odmah direktno na pipreme reprezentacije. Bio je uzasan ceo ovaj reprezenativni period ali verujem da ce biti dosta bolji sledeceg leta.

Edited by Micko8

2 minutes ago, Heaviside said:

Bolji je Milutinov mnogo od onoga što je pokazao na ovom turniru. Setimo se kako je igrao prošlog leta kada je uz Bogija doveo do medalje. Do nove godine je bio najbolja petica Evrolige i statistički i po eye testu.

Imao je tešku sezonu sa dve teže povrede, deluje i da ima koje kilo viška. Mislim da će se vratiti u bolju formu ako izbegne povrede. 

Sve tačno, ali sam o posle finala prošle godine imao utisak da ipak nije taj kalibar. Nadigrali su ga Nemci u finalu .

Jeste da su ga nadigrali Theis i Wagner oni  igraju u NBA ali je i on nadigrao Valanciunasa u cetvrtfinalu:)

Edited by Micko8

1 minute ago, Venom said:

Sve tačno, ali sam o posle finala prošle godine imao utisak da ipak nije taj kalibar. Nadigrali su ga Nemci u finalu .

Danijel Tajs je bolji igrač od njega. Ali treba reći i da je igrao povređen, na vlastito insistiranje.

Da ne zaboravimo Vasu, odigrao je vrhunski meč.

Ma ok je Milutinov. Samo komentarišem što se svi lude kako mu ispadne lopta. Nije to ništa čudno, nemaju svi mekane ruke kao Jokić.

32 minutes ago, Venom said:

Jeste specijalan i sreća naša da ga imamo. Ako je cena toga da bude tu da ne mora da bude u centru pažnje reci gde da potpišem.

Nije centar paznje izjava od 30-60 sekundi posle meca, u toj svojoj voljenoj NBA ligi ume i da se rasprica i cak nekad i nasmeje. Ali ajde, nije da je nesto preterano bitno sad, odradio je dobar turnir.

2 minutes ago, Venom said:

Da, loše je odigrao tada. Navodno se razboleo noć pre. Kada je u formi onda je dominantan uključujući i nivo f4 Evrolige, ali kao da se na nivou iznad toga, koji postoji u najjačim FIBA utakmica nekako ugasi. 

Svejedno, vrhunski je to igrač koji je imao relativno loš turnir. Na celom svetu samo Francuzi i Ameri imaju bolju rezervnu peticu. Ne pada mi na pamet niko drugi. 

Jbg, i Jokićevo prisustvo istumba sve živo i mrtvo u timskoj hijerarhiji i ulogama. Nije ni Bogi bio isturen i genijalan kao u Manili, ali timski smo profitirali.

Jedino Seksa i Kobra ne jebu živu silu i igraju svoje. Dal zato što su hrabri il zato što nisu u stanju da isprocesuiraju Jokić element, koga briga.

1 minute ago, kralj said:

Jbg, i Jokićevo prisustvo istumba sve živo i mrtvo u timskoj hijerarhiji i ulogama. Nije ni Bogi bio isturen i genijalan kao u Manili, ali timski smo profitirali.

Jedino Seksa i Kobra ne jebu živu silu i igraju svoje. Dal zato što su hrabri il zato što nisu u stanju da isprocesuiraju Jokić element, koga briga.

Nije Kari kud da od njih dvojice traži nešto drugo. Dobio bi dvojicu kurčina od igrača, a i uklapaju se takvi kakvi su sasvim dobro u sistem sa Jokićem. 

Background Picker
Customize Layout