Jump to content

III mesto Nemačka - Srbija 10.08. 11:00

ko osvaja medalju? 37 members have voted

1. 1. kome bronza?

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/10/24 at 09:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Popular Post

Samo da se pospem pepelom i pojedem govnom što sam zvao Pešića izlapelim i najglupljim izborom za selektora. 

• Replies 607
  • Views 29.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Dakle, razbili smo maler da se vratimo iz mrtvih (-24) prvi put za mandata Pesica. Karakter bato.   Bacili smo Amerikance na pod i vodili 37 minuta. Malo sudije, malo falilo snage u finisu d

• Jeste specijalan i sreća naša da ga imamo. Ako je cena toga da bude tu da ne mora da bude u centru pažnje reci gde da potpišem.

• najkvalitetnija ekipa od 95 po prikazanom na terenu. ovo polufinale je maksimum košarke koju sam ja u životu video od naše reprezentacije.   kapa dole i da se skupe svi uključujući i Karija

Posted Images

• Popular Post

mislim da se debeli na ovom turniru dodatno primio na igranje za repku i da ce se cesce odazivati u buducnosti. cisto na osecaj kazem, intuitivno

Bronza sija kao ZLATO! 

Bravo momci!

Svaka cast momcima. Da ne pamtim onu ekipu 89-91, rekao bih da je ovo nas najbolji tim koji pamtim.

Sto se mene tice, jokic ne mora vise da dolazi, ako hoce super, ako ne opet dobro, hvala za sve. Koliko pljujemo neke od ovih igraca (tipa micica, koji igra i kad mu umre majka), mozda ih i ne zasluzujemo... 

1 minute ago, dragance said:

Samo da se pospem pepelom i pojedem govnom što sam zvao Pešića izlapelim i najglupljim izborom za selektora. 

Zafalice pepela i na forumu i sire, generalno ovako, ne samo za kosarku.

• Popular Post

GUnYCuqW0AEocfc?format=jpg&name=900x900

Za ovako malu zemlju, ovi uspesi u najpopularnijim sportovima su nerealni. Svaka chast, shta reci.

3 minutes ago, Tsai said:

mislim da se debeli na ovom turniru dodatno primio na igranje za repku i da ce se cesce odazivati u buducnosti. cisto na osecaj kazem, intuitivno

verovatno je malo popizdeo posle polufinala. pa neka ga drži želja za osvetom

bravo carevi, kad ce defile 

Jokara nije imao snage da se raduje, ruke da digne. Sumnjam da će deklerativno da se povuče, ali uvek će morati mnogo toga da se poklopi ne bi li igrao.

6 minutes ago, Tsai said:

Za EP se nadam, za SP mislim da će da ga boli cela ergela da se cima po Kataru a za oi bi trebalo da bude tu.

Naravno ako ga zaobiđu povrede.

Edited by *edited by mod

Svaka čast momcima na bronzi i zamalo najvećoj pobedi u istoriji reprezentacije. 

Nadam se da će se Jokara odazvati sledeće godine. Bilo bi lepo da uzmemo evropsko zlato pa onda može i da uzme voljno do El Eja.

Do El Eja se nadam da će ovi mlađi igrači tipa Topić, Đurišić i drugi već davati značajan doprinos u repki i da sa Jokarom idemo na to zlato 2028.

Meni ova bronza mozda i draza od zlata 2002. 

5 minutes ago, copkillah said:

verovatno je malo popizdeo posle polufinala. pa neka ga drži želja za osvetom

sto je najludje, zaista mozemo da ih dobijemo u LA

2 minutes ago, *edited by mod said:

Za EP se nadam, za SP mislim da će da ga boli cela ergela da se cima po Kataru a za oi bi trebalo da bude tu.

Naravno ako ga zaobiđu povrede.

Da, i ja se nadam. Deluje da se naložio ove godine, poklapa se i sa izjavom Petruševa da je od prošle godine dobra atmosfera. 2026 nema ništa leti, posle toga može da preskoči i svetsko, a posle LA i da se oprosti. 

Background Picker
Customize Layout