Jump to content

III mesto Nemačka - Srbija 10.08. 11:00

ko osvaja medalju? 37 members have voted

1. 1. kome bronza?

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/10/24 at 09:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

10 minutes ago, garmonbozia said:

Jebote, je l' smo ovo prvi put dobili za bronzu of 1999? 

Da. Možda je i glavni problem bio to što smo ranije uvek izduvali za bronzu to što se je utakmica igrala več naredni dan nakon polufinala. Juče je bio slobodan dan dovoljno da se igraci fizički i mentalno spreme za meč. Da se ova utakmica igrala juče ne bi smo ovo dobili, nema šanse. Pa ja kao navijač sam juče bio mentalno izpražnjen, tek uveče sam došao sebi, zamisli tek kako je bilo igračima. 

Edited by Cash

• Replies 607
  • Views 29.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Dakle, razbili smo maler da se vratimo iz mrtvih (-24) prvi put za mandata Pesica. Karakter bato.   Bacili smo Amerikance na pod i vodili 37 minuta. Malo sudije, malo falilo snage u finisu d

• Jeste specijalan i sreća naša da ga imamo. Ako je cena toga da bude tu da ne mora da bude u centru pažnje reci gde da potpišem.

• najkvalitetnija ekipa od 95 po prikazanom na terenu. ovo polufinale je maksimum košarke koju sam ja u životu video od naše reprezentacije.   kapa dole i da se skupe svi uključujući i Karija

Posted Images

IMG_7775.jpeg

Nisam mogao da gledam, pogotovo ne sa nemačkim komentatorom. U svakom slučaju jedna od dražih medalja, konačno završavamo turnir pobedom, puno dobrih stvari, umalo epska pobeda nad Amerikancima, pobeda nad Nemcima. Ipak pomalo bittersweet, uz malo više sreće mogli smo makar jedno zlato ove i prošle godine, ali šta da se radi. Čestitke svima!

Mogao je baš i debeli da kaže koju.

Svaka čast momci!!

Ali uvek će ostati ali..

Meni sad još više žao.

Jokic je peti igrac sa tripl dablom na OI. Malo je falilo da ima i dva, da nije presedeo celu cetvrtinu na utakmici protiv Portorika.

Just now, Micko8 said:

Jokic je peti igrac sa tripl dablom na OI. Malo je falilo da ima i dva, da nije presedeo celu cetvrtinu na utakmici protiv Portorika.

imace drugi u LA u finalu protiv Amera

Just now, Micko8 said:

Istina, loše smo ga koristili protiv Portorikanaca.

Kuzma što je najgore deluje kao dobar čovek. Grize me savest.

Just now, kralj said:

Istina, loše smo ga koristili protiv Portorikanaca.

Nisam ni rekao da je trebao da igra u toj cetvrtini.

4 minutes ago, kralj said:

Mogao je baš i debeli da kaže koju.

Jebe mu se, nije ugovorom obavezan :covid19:

Bogdan srecan kao malo dete.

5 minutes ago, Bogotac said:

Bravo

Drago mi zbog Jokica,školovao je na ovom turniru

nas najbolji strelac, skakac, asistent, kradljivac i bloker

i cak nista od toga nije najvaznije u njegovoj igri, ubedjen sam da bar pola pripreme utkamice i naseg stava protiv amerike ide na njegovu dusu

znali smo sve to i ranije, ali za reprezentaciju nikad nije ni blizu ovako nesto pokazao i to kad je najbitnije

i vidi se da i njemu bas znaci i po reakcijama na utakici protiv usa i danas

• Popular Post

GUd-JO8-FXk-AAw-Upy.png

Background Picker
Customize Layout