Jump to content

III mesto Nemačka - Srbija 10.08. 11:00

ko osvaja medalju? 37 members have voted

1. 1. kome bronza?

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/10/24 at 09:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Popular Post

Dakle, razbili smo maler da se vratimo iz mrtvih (-24) prvi put za mandata Pesica. Karakter bato.

Bacili smo Amerikance na pod i vodili 37 minuta. Malo sudije, malo falilo snage u finisu da upisemo istorjisku pobedu.

Digli smo se posle neverovatno teskog poraza i konacno slavili u mecu za bronzu.

Karakter bato..

• Replies 607
  • Views 29.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Dakle, razbili smo maler da se vratimo iz mrtvih (-24) prvi put za mandata Pesica. Karakter bato.   Bacili smo Amerikance na pod i vodili 37 minuta. Malo sudije, malo falilo snage u finisu d

• Jeste specijalan i sreća naša da ga imamo. Ako je cena toga da bude tu da ne mora da bude u centru pažnje reci gde da potpišem.

• najkvalitetnija ekipa od 95 po prikazanom na terenu. ovo polufinale je maksimum košarke koju sam ja u životu video od naše reprezentacije.   kapa dole i da se skupe svi uključujući i Karija

Posted Images

Vasa jbt, zaspaće na nogama.

Super izjave. Sad ce da ga pita za alkaraza.

Zao mi je samo što je izvadio Bogdana u sred tek ću da vas karam momentuma.

• Popular Post

Kako dobar odgovor Petruseva kad ga je ovaj sad pitao jel privilegija igrati sa najboljim igracem na svetu, otresao ga i rekao da je privilegija igrati sa svim ovim igracima i kako je od prosle godine dobra atmosfera i pomenuo i trenere i pomocnike i fizia i sve.

A evo i Vasu je pitao isto degener i on ga potpuno isto ugasio, bravo.

Bogi lek za govnoslava!:wub:

Momci, Kari, nemam reci, hvala vi svi!!! :wub::hail:Meni jedna od najdrazih srpskih/jugoslovenskih ekipa. 

Bravo momci, sva trojica karala govnoslava! 

Just now, Zli Gli said:

Kako dobar odgovor Petruseva kad ga je ovaj sad pitao jel privilegija igrati sa najboljim igracem na svetu, otresao ga i rekao da je privilegija igrati sa svim ovim igracima i kako je od prosle godine dobra atmosfera i pomenuo i trenere i pomocnike i fizia i sve.

I zasuzio malo i morao da pobegne brzo od kamere :heart:

Čeka se još Teo da čestita kad se probudi.

3 minutes ago, garmonbozia said:

Jebote, je l' smo ovo prvi put dobili za bronzu of 1999? 

Nismo se raspali posle onog sa Amerima, ozbiljna mentalna snaga.

Da, jedna od velikih Pesicevih (a i Jokicevih i Bogdanovih) zasluga, i protiv Amera i Australijanaca i sada Nemaca, apsolutni pobednicki mentalitet. Djordjevic to nije uvek uspevao.

LA bi mogla biti kruna cele priče, lako  možemo tamo imati bolju ekipu od ove (kao i Francuzi), Ameri ce def biti pobedivi.

Uzice.jpg

Ispade ovo prilično rutinski. Nisu prišli ispod 9

Svaka čast vrhunski turnir! Zna li se ko će biti selektor posle OI?

8 minutes ago, garmonbozia said:

Jebote, je l' smo ovo prvi put dobili za bronzu of 1999? 

Nismo se raspali posle onog sa Amerima, ozbiljna mentalna snaga.

Celo prvenstvo maltene bez startne četvorke sa prethodnog prvenstva. 

Jokić i Bogi da vode četu koja će uzeti zlato u LA.  

Ja se ne sećam da li smo ikada uzeli bronzu osim tad.

• Popular Post
4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Dakle, razbili smo maler da se vratimo iz mrtvih (-24) prvi put za mandata Pesica. Karakter bato.

Bacili smo Amerikance na pod i vodili 37 minuta. Malo sudije, malo falilo snage u finisu da upisemo istorjisku pobedu.

Digli smo se posle neverovatno teskog poraza i konacno slavili u mecu za bronzu.

Karakter bato..

I posle svega ljudi seru Kariju da je Bajden, dementan "ne valja ti tako, bolje ti je 'vako". Nevera

Bravo

Drago mi zbog Jokica,školovao je na ovom turniru

Background Picker
Customize Layout