Jump to content

III mesto Nemačka - Srbija 10.08. 11:00

ko osvaja medalju? 37 members have voted

1. 1. kome bronza?

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/10/24 at 09:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

umesto 4s, 4mf.

• Replies 607
  • Views 29.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Dakle, razbili smo maler da se vratimo iz mrtvih (-24) prvi put za mandata Pesica. Karakter bato.   Bacili smo Amerikance na pod i vodili 37 minuta. Malo sudije, malo falilo snage u finisu d

• Jeste specijalan i sreća naša da ga imamo. Ako je cena toga da bude tu da ne mora da bude u centru pažnje reci gde da potpišem.

• najkvalitetnija ekipa od 95 po prikazanom na terenu. ovo polufinale je maksimum košarke koju sam ja u životu video od naše reprezentacije.   kapa dole i da se skupe svi uključujući i Karija

Posted Images

Pustam šiške kao Bogi! 

Svaka čast Pešiću i momcima, poraz. od Amera sam preboleo, još jedan od Nemaca ne bih, 👏 👏 👏 👏 👏 👏 

Ladno smo najbolja ekipa ovde, u smislu onda kada treba, Ameri su jaci igracki ali smo ih nadigrali onda kada je stvarno bitno

Edited by JohnnyD

• Popular Post

Ne može ipak u univerzumu da bude toliko nepravde da ova ekipa ostane bez medalje. :)

Just now, Sludge Factory said:

Sve sve, ali Kari Pesic je ipak jedan mnogo lud covek :ziga:

Lud je za svi™:D

Fantastični su bili svi, sjajna ekipa, sjajan Pešić! Jokić je vanzemaljac!

• Popular Post

najkvalitetnija ekipa od 95 po prikazanom na terenu. ovo polufinale je maksimum košarke koju sam ja u životu video od naše reprezentacije.

kapa dole i da se skupe svi uključujući i Karija sledeće godine i da uzmu to zlato. novi ciklus tek posle toga.

Edited by Heaviside

bravo momcine!

jos jedna medalja!

1 minute ago, freakns said:

bravo momci!

junacka bronza!!!

sad je lakse i da se kuka za USA tekmom

Meni licno je ovo tako lepa sportska prica. I taj poraz od USA mi nije mnogo tesko pao. Sibali se, pokazali da se bas dosta pitamo, uzeli medalju, poprilicno je jasno svima da smo vrv najblizi Amerima po kvalitetu. Zadovoljstvo je bilo ispratiti ovaj nastup. 
Lozim se da ce ova ekipa biti dopunjena Topicem i bar jos jednim ozbiljnim igracem do LAja, pa onda novi pokusaj

• Popular Post

Jebote, je l' smo ovo prvi put dobili za bronzu of 1999? 

Nismo se raspali posle onog sa Amerima, ozbiljna mentalna snaga.

Celo prvenstvo maltene bez startne četvorke sa prethodnog prvenstva. 

Jokić i Bogi da vode četu koja će uzeti zlato u LA.  

Carski. :D

Sada sve manje boli. 

11 minutes ago, MeanM@ said:

Divnoo! Raduj se Srbijo! 
Veceras na Terazije svi!

Tu negde oko 19h :fantom:

Ko je ovog idiota gorislava poslao da postavlja pitanja igracima, u usta ga jebem i sve njih! 

vasa :heart:

ja sam covek koji ima problem sa ekspresijom:heart:

Background Picker
Customize Layout