Jump to content

III mesto Nemačka - Srbija 10.08. 11:00

ko osvaja medalju? 37 members have voted

1. 1. kome bronza?

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/10/24 at 09:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Svaka čast momci. 

• Replies 607
  • Views 29.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Dakle, razbili smo maler da se vratimo iz mrtvih (-24) prvi put za mandata Pesica. Karakter bato.   Bacili smo Amerikance na pod i vodili 37 minuta. Malo sudije, malo falilo snage u finisu d

• Jeste specijalan i sreća naša da ga imamo. Ako je cena toga da bude tu da ne mora da bude u centru pažnje reci gde da potpišem.

• najkvalitetnija ekipa od 95 po prikazanom na terenu. ovo polufinale je maksimum košarke koju sam ja u životu video od naše reprezentacije.   kapa dole i da se skupe svi uključujući i Karija

Posted Images

• Popular Post

Zlatna bronza sto se mene tice, bravo majstori, ako neko zasluzuje to su oni

bravo :)

uz amerikance smo definitivno najbolji

Just now, goofs said:

ova bronza = srebro iz Ria

Ma daj. Utakmica sa Amerima je istorija. Lepo što su dobili ovo, ali ono od prekjuče je veće od svakog našeg zlata do sad.

Više nego zaslužena medalja ikad na olimpijskoj košarci.

Istinski olimpijski sampioni, zlatni momci. Govna malo kompenzovala danas da bi se isprala za onu polufinalnu kradju, mamu im jebem svima:fantom: Bogdanu i Jokicu jos fali zlatna medalja na OI kako bi kompletirali kolekciju medalja :)

Edited by Micko8

:wine:

Kuzma bi na zastavi napisao faul.

:3rd:

Svi za jednog, jedan za svi™.

Bravo, bravo!!

E sad na alkohol :wub:

Sve sve, ali Kari Pesic je ipak jedan mnogo lud covek :ziga:

• Popular Post

Bravo momci, zavrsili smo kako treba.

Zbog smrdljivih lopovskih Francuza i njihovih namestenih zrebova finale OI smo gledali u polufinalu.

Klasa za sebe, bolji smo od svih ostalih taman kolko ameri od nas. Bravo momci u kure vas poljubim 💛

Bravo, momci! ❤️

Background Picker
Customize Layout