August 10, 2024Aug 10 10 hours ago, *edited by mod said: Nadam se da će da osvoje jer ne verujem da će se pojaviti na dočeku bez medalje a vrlo su zaslužili. Neće ih biti na dočeku bez 🥉 , naravno. A opet, glupo mi da ovo napišem, ali posle svega, jebeš doček bez njih. Užasno važna utakmica, i za njih kao igrače i tim i za naš basket an ženeral.
August 10, 2024Aug 10 11 hours ago, sasha said: Dobijamo glatko. Dobijamo, ali ne glatko. 2 hours ago, uini said: pitaju se nesto i shvabe; nisu oni neka leva ekipa, zapravo nam najmanje leze od ovih ovozemaljskih. avramovic ce danas imati bitnu defanzivnu ulogu na rodjaku gerharda shredera, ne znam da li je jovic sposoban da igra, on nam treba za wagnerovca franza. Jokić će danas da bude najbitniji šraf. Milutinov je na SP bio skroz inferioran, pojeli su ga Vagneri, to neće danas da bude slučaj.
August 10, 2024Aug 10 1 hour ago, genaro said: dobijamo, pa makar i uz mucenje, kao kod interpretatora vica Želim 2 minuta svog života nazad
August 10, 2024Aug 10 Koji moron je smislio da se utakmica za 3.mesto u košarci igra u 11 sati da mi je znati.
August 10, 2024Aug 10 54 minutes ago, sasha said: Koji moron je smislio da se utakmica za 3.mesto u košarci igra u 11 sati da mi je znati. ja sam bio ubedjen da danas i zene igraju finale & za trece, pa da je zbog toga. u svakom slucaju mi odgovara sto je sada, od 19h ne bih mogao da gledam
August 10, 2024Aug 10 Da se Dobric nije povredio na pocetku finala SP, danas bi nas zvali sampionima sveta.
August 10, 2024Aug 10 Finale muske odbojke je danas u 13h, mozda ima veze sa tim..pikirali su domacini da svuda makar polufinale igraju pa su organizovali tako da im se nista ne poklapa.
August 10, 2024Aug 10 3 hours ago, genaro said: dobijamo, pa makar i uz mucenje, kao kod interpretatora vica Andrija Milosevic je veliki car. Bas me oraspolozi pred utakmicu..
August 10, 2024Aug 10 34 minutes ago, SNARC said: Finale muske odbojke je danas u 13h, mozda ima veze sa tim..pikirali su domacini da svuda makar polufinale igraju pa su organizovali tako da im se nista ne poklapa. Finale odbojke u 13h, finale zenskog rukometa u 15h. Da li ima neko finale u 17h, ne znam
August 10, 2024Aug 10 Samo da Jokic ne nakautira nekog nemca za kraj. Theis mi tu dodje kao adekvatan kandidat, imali su zestoke okrsaje u NBA ligi pre nekoliko godina. Edited August 10, 2024Aug 10 by Micko8
August 10, 2024Aug 10 Ne znam da li mogu da gledam utakmicu za bronzu posle onoga sa Amerima. Jebem ti sudbinu
August 10, 2024Aug 10 dobro su se setili da im stave zastave sa strane, da mogu da stoje u vrsti dok slušaju himnu a ne da se hvataju u vozić