August 10, 2024Aug 10 Razdrndali smo im napad, ali i oni nama, niko ne može da se pohvali da zna kako će da da koš. Imamo zalihu srećom, samo da sad u 3/4 gaženje mi priredimo njima. Njima su glavne poluge, Šreder i Vagner, marginalizovani, nama boranija. Ova dvojica će se sigurno vratiti u utakmicu u nastavku, ako nam se ne probudi boranija, biće bogme Italija flešbek...Boranija je i tada izgubila utakmicu.
August 10, 2024Aug 10 2 minutes ago, Gale said: Razdrndali smo im napad, ali i oni nama, niko ne može da se pohvali da zna kako će da da koš. Imamo zalihu srećom, samo da sad u 3/4 gaženje mi priredimo njima. Njima su glavne poluge, Šreder i Vagner, marginalizovani, nama boranija. Ova dvojica će se sigurno vratiti u utakmicu u nastavku, ako nam se ne probudi boranija, biće bogme Italija flešbek...Boranija je i tada izgubila utakmicu. Vanja je danas dobar, i mimo one trojke. Ne znam zašto je Guduru zaboravio.
August 10, 2024Aug 10 Just now, kralj said: Vanja je danas dobar, i mimo one trojke. Ne znam zašto je Guduru zaboravio. Zato štocje zaboravan™
August 10, 2024Aug 10 2 minutes ago, sasailic said: Pokušati i sa Petrusevim na 5 kad Jokic nije u igri... A ko će na 4? Milutinov?
August 10, 2024Aug 10 15 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Veliki je problem što kad Bogdan nije na parketu svi očekuju da Jokić magično sve razrešava i nikakav smislen protagonizam na postoji. Petrušev umesto da igra 1-1, ima je makar tri situacije, vraća loptu Jokiću koji je zatvoren sa svih strana. I ne samo on. Pa dajte malo opustite muda. Evo poslušaše