August 11, 2024Aug 11 Gledajte slobodno, bukvalno su zapravo iskulirali glupa pitanja i pricali svoje. Osim sto je Kari na prvo pitanje rekao "jel to najvaznije pitanje?" Edit: Pitanje je inace bilo kakva je bila proslava juce Edited August 11, 2024Aug 11 by Sludge Factory
August 11, 2024Aug 11 Sve je zapisano, samo bih podebljao misao da smo itekako zasluzili, i finale, i zlato. Ali to je kosarka. Mnogo mi je drago sto je citava ekipa pokazala veliko zadovljstvo osvojenom bronzom, da ne kazem da su proslavili maltene kao zlato. Na taj nacin je OI prica bas lepo zavrsena, nasa najveca pobeda ovde bi u stvari mogla biti formiranje ekipe za naredni cetvorogodisnji ciklus, pa makar kao sto je nekolicina spomenula da se napadne to Evropsko dogodine.
August 11, 2024Aug 11 Imamo li nekog perspektivnog trenera koji je alkos? Bio bi idealan da nasledi Karija. Pripreme uz pivo i rakiju, timska hemija na max. Jokara bi se odazivao i na kvalifikacione prozore a kamoli na EP, SP i OI.
August 11, 2024Aug 11 3 minutes ago, 1n54jd3r said: Imamo li nekog perspektivnog trenera koji je alkos? Bio bi idealan da nasledi Karija. Pripreme uz pivo i rakiju, timska hemija na max. Jokara bi se odazivao i na kvalifikacione prozore a kamoli na EP, SP i OI. Ja
August 11, 2024Aug 11 20 minutes ago, 1n54jd3r said: Imamo li nekog perspektivnog trenera koji je alkos? Bio bi idealan da nasledi Karija. Pripreme uz pivo i rakiju, timska hemija na max. Jokara bi se odazivao i na kvalifikacione prozore a kamoli na EP, SP i OI. Malina je vec pomocni trener. Teo je vidjen za trenera za koju godinu.
August 11, 2024Aug 11 Ne deluje mi Teo kao lik koji bi penziju trošio na konstantne treninge i brigu oko tima. Odakle taj info?
August 11, 2024Aug 11 Debeli bi mogao biti jedan od najboljeih trenera u istoriji košarke, samo je pitanje hoće hteti to, ili će da se ljubi sa konjima...
August 11, 2024Aug 11 7 minutes ago, radisa said: Debeli bi mogao biti jedan od najboljeih trenera u istoriji košarke, samo je pitanje hoće hteti to, ili će da se ljubi sa konjima... Šanse za to su manje od 1 procenta...
August 11, 2024Aug 11 Ne ide to tako, treba 17 faktora da se poklope da budeš vrhunski trener, to što si bio top igrač uglavnom igra jako malu ulogu.