August 10, 2024Aug 10 5 minutes ago, kralj said: Mogao je baš i debeli da kaže koju. Onaj mentol sa RTS je posle Australije intervjuisao nekog igraca (zaboravih kojeg) pa je valjda hteo da dozove i Jokica pogledom a onda mu je ovaj rekao u prenosu ne ne, ne njega, on ne daje izjave. Dakle, on je specijalan.
August 10, 2024Aug 10 12 minutes ago, Heaviside said: najkvalitetnija ekipa od 95 po prikazanom na terenu. ovo polufinale je maksimum košarke koju sam ja u životu video od naše reprezentacije. kapa dole i da se skupe svi uključujući i Karija sledeće godine i da uzmu to zlato. novi ciklus tek posle toga. Slažem se. Ona generacija je bila vrhunac tadašnje neameričke košarke, ali košarka ipak napreduje. Pre svega da smo u stanju fizički koliko toliko pariramo Amerikancima - i dalje su tu najjači, ali nema više revije polaganja o zakucavanja u kontri i istrčimo i mi koju kontru protiv njih. Stisli su nas u polufinalu kad je bilo gusto, ali završili smo utakmicu sa samo 6-7 izgubljenih. Za mene je ključna promena u FIBA košarci pomeranje trojke pre desetak godina i promena reketa. Igrači su nužno morali da se adaptiraju na veći prostor i nije mogla više da se igra zona 100% vremena protiv Amera i igra sporo. Tad je delovalo da ih niko neće više nikad dobiti, ali Evropa je mnogo napredovala.
August 10, 2024Aug 10 Popular Post Bravo momci kakva ekipa! Pre svega zbog njih samih, da završe turnir na pravi način i pokažu da su najbolja ne-usa ekipa, za mene je turnir završen preksinoć. Ovo je bonus utakmica da još malo uživamo u Bogiju i družini. Debeli hvala i da se gledamo češće
August 10, 2024Aug 10 9 minutes ago, Tsai said: I posle svega ljudi seru Kariju da je Bajden, dementan "ne valja ti tako, bolje ti je 'vako". Nevera Pa dobro nije da nije imao brejnfartova, ali motivacija, duh i vodjenje grupe za desetku
August 10, 2024Aug 10 Popular Post 1 minute ago, Zli Gli said: Onaj mentol sa RTS je posle Australije intervjuisao nekog igraca (zaboravih kojeg) pa je valjda hteo da dozove i Jokica pogledom a onda mu je ovaj rekao u prenosu ne ne, ne njega, on ne daje izjave. Dakle, on je specijalan. Jeste specijalan i sreća naša da ga imamo. Ako je cena toga da bude tu da ne mora da bude u centru pažnje reci gde da potpišem.
August 10, 2024Aug 10 1 minute ago, Profesionalac said: Bravo momci kakva ekipa! Pre svega zbog njih samih, da završe turnir na pravi način i pokažu da su najbolja ne-usa ekipa, za mene je turnir završen preksinoć. Ovo je bonus utakmica da još malo uživamo u Bogiju i družini. Debeli hvala i da se gledamo češće Morao je pečat da se udari danas i to je odrađeno rutinski
August 10, 2024Aug 10 1 minute ago, Venom said: Jeste specijalan i sreća naša da ga imamo. Ako je cena toga da bude tu da ne mora da bude u centru pažnje reci gde da potpišem. Gli izgubio, pusti ga
August 10, 2024Aug 10 9 minutes ago, kralj said: Kuzma što je najgore deluje kao dobar čovek. Grize me savest. Mene ne.
August 10, 2024Aug 10 Zanimljivo je da u americi Jokic voli pitanja srpskih novinara a kada je u reprezentaciji i Srbiji on ih izbegava. Cudna je ta glavudza.
August 10, 2024Aug 10 Just now, nisam ja said: na rts javljaju da smo pobedili u finalu. Gde je reprezentacija Srbija tu je i finale. Nisu uopste pogresili
August 10, 2024Aug 10 retardirani sistem takmicenja je sprecilo da i zvanicno budemo druga najbolja reprezentacija na svetu. i to za klasu ispred svih. svaka cast pesicu, trenerima i liderima ekipe da nisu mnogo pali nakon onog teskog poraza. moram priznati nisam bio optimista da ce tako biti. sada da se nadamo da ce jokic da igra sledece leto i da konacno uzmemo to zlato.
August 10, 2024Aug 10 4 minutes ago, Zli Gli said: Onaj mentol sa RTS je posle Australije intervjuisao nekog igraca (zaboravih kojeg) pa je valjda hteo da dozove i Jokica pogledom a onda mu je ovaj rekao u prenosu ne ne, ne njega, on ne daje izjave. Dakle, on je specijalan. brate, mogao bi bar sad malo da odmoris krenuce nba sezona pa izbacuj frustracije do mile volje ubedjen sam da jokic ne daje izjave da bi malo paznju medija preusmerio na druge i da bi deblni novinari manje pisali/govorili ono sto i tebe sa razlogom nervira da je ovo samo njegov tim on je na svaki nacin, apsolutni prvi igrac ove ekipe, ali isto tako je i samo 1 od 12 i u tome i jeste recept uspeha ove ekipe
August 10, 2024Aug 10 Popular Post Duplo sam srecniji od onog trenutka kad sam shvatio da je ova fenomenalna ekipa mogla da ostane bez medalje, to bi verovatno bila jedna od vecih nepravdi u istoriji kosarke. Zanimljivo je da u moru kontroverznih prica koje se vrte oko ove Olimpijade Srbija je ucestvovala u dve prave sportske price koje su mozda i najvise odjeknule medijski na svetskom nivou, nasem kosarkaskom polufinalu protiv Amerikanaca i zlatu za Novaka kojim je kompletirao tenis i presao igricu. Dve istinske legacy price koje ce biti aktuelne ko zna koliko dugo.
August 10, 2024Aug 10 Jokić triple double btw Nebitno, ali lepo Edited August 10, 2024Aug 10 by garmonbozia