August 8, 2024Aug 8 18 minutes ago, uini said: kada bismo imali 5-6-7 vrhunskih igrača, kao u periodu 1995e - 2002e, složio bih se s'tobom a i kari posledično ( : ovde kari gleda u pasulj - ko može da ubaci otvorenu tricu, ko će da prepozna situaciju na terenu, ko će da bude fokusiran defanzivno i slično. mi imamo jednog vrhunskog igrača, jednog vrlo dobrog i jednog koji može da bude vrlo dobar. sve to u napadu. ameri imaju 10x vrhunskih i vrlo dobrih, od čega makar 6-7-8 u defanzivi. čekamo mirakul i to je to. Pa i u periodu od pre 25-30 godina si morao da gledas u pasulj, pa ispadne Paspalj koji nas sam vuce prvo poluvreme. Ili Gurke i Jaric daju kljucne koseve. Danasnji ekvivalent za Gurketa sto se lozenja tice je Aleksa, Jokic je bolja verzija Divca, Bogi slabija verzija Peje, nemamo ni pribliznu zamenu za Bodirogu..
August 8, 2024Aug 8 Mozda da se pusti neki trac da je zena nekog Amera iz repke bila vesela sa drugim Amerom, clanom repke.. Pali u drugim sportovima..
August 8, 2024Aug 8 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Pa i u periodu od pre 25-30 godina si morao da gledas u pasulj, pa ispadne Paspalj koji nas sam vuce prvo poluvreme. Ili Gurke i Jaric daju kljucne koseve. Danasnji ekvivalent za Gurketa sto se lozenja tice je Aleksa, Jokic je bolja verzija Divca, Bogi slabija verzija Peje, nemamo ni pribliznu zamenu za Bodirogu.. ne. ako izumemo jokica, mi imamo za 2-3 klase slabije igrace nego onomad nismo imali najboljeg na svetu ali smo imali 2-3 od 5 najboljih u evropi plus dva-tri legit nba igraca neuporedivo je to. jokic bi udruzen sa tim ekipama, mogao da igra egal sa amerima, mozda i dobije edit ti pricas o gledanju u pasulj protiv amera, mi ovde na rendom tekmi gledamo u pasulj Edited August 8, 2024Aug 8 by uini
August 8, 2024Aug 8 Ja ću rano da legnem da spavam i neću gledati tekmu. Ako me probudi vrištanje u komšiluku, vatromet i pucnjava, znaću ko je pobedio
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Pa i u periodu od pre 25-30 godina si morao da gledas u pasulj, pa ispadne Paspalj koji nas sam vuce prvo poluvreme. Ili Gurke i Jaric daju kljucne koseve. Danasnji ekvivalent za Gurketa sto se lozenja tice je Aleksa, Jokic je bolja verzija Divca, Bogi slabija verzija Peje, nemamo ni pribliznu zamenu za Bodirogu.. Problem je i što je njihov ekvivalent za Andre Milera Stef Kari, a za Majkl Finlija KD. Nama Jokić lagano opegla inferiornost sa drugih pozicija. Naročito u odnosu na Indijanapolis Divca.
August 8, 2024Aug 8 Uzecemo na kraju ekipno cetiri zlata, bicemo u vrhu liste osvajaca procentualno sa jedino zlatom oko vrata i puno zlata jer svaki dobije medalju
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Šumejker-Levi 9 said: Ja ću rano da legnem da spavam i neću gledati tekmu. Ako me probudi vrištanje u komšiluku, vatromet i pucnjava, znaću ko je pobedio a sta ako svi zanemimo od grejtnesa. a ti spavas,
August 8, 2024Aug 8 Šta mislite hoćemo li pokazati zonu protiv Amera, barem u par napada kao šok terapija? Ranije su znali čoukovati protiv zone
August 8, 2024Aug 8 2 minutes ago, Jesper23 said: Šta mislite hoćemo li pokazati zonu protiv Amera, barem u par napada kao šok terapija? Ranije su znali čoukovati protiv zone zona protiv amera je kao heroin i vinjak zajedno.
August 8, 2024Aug 8 4 minutes ago, uini said: zona protiv amera je kao heroin i vinjak zajedno. Protiv Karija i Durantule naročito, ali ludi Turci probali i ovi se pogubili načisto. Mislim da su jednom probali i 1-3-1 zonu, totalni ludaci
August 8, 2024Aug 8 12 minutes ago, uini said: ne. ako izumemo jokica, mi imamo za 2-3 klase slabije igrace nego onomad nismo imali najboljeg na svetu ali smo imali 2-3 od 5 najboljih u evropi plus dva-tri legit nba igraca neuporedivo je to. jokic bi udruzen sa tim ekipama, mogao da igra egal sa amerima, mozda i dobije edit ti pricas o gledanju u pasulj protiv amera, mi ovde na rendom tekmi gledamo u pasulj Pa pricamo u kontekstu duela sa Amerima. Te 2002. nismo uopste briljirali uprkos tom individualnom kvalitetu, dva poraza u grupama, Novi Zeland vodi sa dvocifrenom razlikom u polufinalu, na kraju Kotur najefikasniji od nasih. Ali sve se to zaboravlja kad uzmes zlato na kraju.
August 8, 2024Aug 8 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Pa pricamo u kontekstu duela sa Amerima. Te 2002. nismo uopste briljirali uprkos tom individualnom kvalitetu, dva poraza u grupama, Novi Zeland vodi sa dvocifrenom razlikom u polufinalu, na kraju Kotur najefikasniji od nasih. Ali sve se to zaboravlja kad uzmes zlato na kraju. ma da, ovi su onda zlatni. nemoj da me zavitlavas, kao da ti ja sad pricam kako su trifunovic i chubrilo bolji od kicje i praje