Posted August 7, 2024Aug 7 Nije lako, da je lako ne bi bilo zanimljivo a i koji će nam živci, to se ne maže na leba. Samo nerealno, samo šta zna dete šta je dream team, budimo mentoli in a good way! Evo i 1 da razbijemo maler
August 7, 2024Aug 7 Cigan sam, ali moram da citiram velikog kosarkaskog maga Duloa: Edited August 7, 2024Aug 7 by Hele
August 7, 2024Aug 7 1 minute ago, Hele said: kosarkaskog maga Duloa: make america great again u klosharci? e duloa, duloa.
August 7, 2024Aug 7 4 minutes ago, Valkyrie said: Nije lako, da je lako ne bi bilo zanimljivo a i koji će nam živci, to se ne maže na leba. Samo nerealno, samo šta zna dete šta je dream team, budimo mentoli in a good way! Evo i 1 da razbijemo maler Jedan jak gas sa Gršeom kamikazom! Može bre, može! P.S. Sviju za svi!
August 7, 2024Aug 7 Author 3 minutes ago, sasha said: Biće gusto, gubimo tesno taman da popizdimo. Babe i dede da se saberu sutra uveče, ako im pozli nema hitne, nema mesta u Urgentnom, nema ništa!
August 7, 2024Aug 7 99:98 za Usa, Durant daje trojku u zadnjoj sekundi. Pola foruma ide na bolovanje uključujuči i mene .
August 7, 2024Aug 7 Realnost je da izgledamo onako kako bi prosecan americki novinar za pola sata guglanja zakljucio da izgledamo: Solidna ekipa, sa dobrom hemijom i nikakvim specijalnim kvalitetom: - jedan igrac svetske klase i najviseg nivoa - jedan solidan NBA igrac - jedan ispodprosecni NBA plej za ekipe sa dna tabele - jedan solidan NBA prospekt - gomila dobrih EL igraca, ali ono 7-10 ppg nivo Zajebano je danasnje vreme, sve se zna, klince kupe sa 12 godina, ko vredi, zavrsi u NBA-u prvom prilikom, nema vise neko da im promakne. Sigurno su nas oni skautirali i 2002. godine, ali nisu bas mogli da znaju da je Bodiroga taj nivo madjije, narocito kada se dodje do najvaznijih utakmica ili neizvesne zavrsnice. Ili da ce, za njih, neki tamo Gurovic da im ubaci 4 trojke. Ne vidim ovde ni novog Pefija Markovica, Stefana Jovica, Kalinica... koji ce defanzivno da ih pojedu kao sto su Australiju u polufinalu 2016. godine, gde ovi nisu znali sta ih je snaslo i favoriti pred taj mec su se pitali: Hu d fak ar dis gajs? Realnost je da bi eventualno mogli da budemo kao neka losa NBA ekipa, a igramo protiv NBA All Star ekipe. I da nemamo puno oruzja za neka iznenadjenja. No, koga boli ona stvar za realnost? Smislicemo vec nesto, nece znati sta ih je snaslo i jebacemo ih ruzno. Idemo, Srbija!
August 7, 2024Aug 7 Author Hele, aj još jedan takav killin’ momentum post i banovaću te za finale očiju mi, a stvarno nisam zlojeb neki. dakle, gas, loženje i hype train isključivo, bar dok ne počne utkamica.
August 7, 2024Aug 7 Ovo je jedna-u-deset, dvadeset-godina utakmica Ako uspemo da shvatimo da smo mi uspeh vec napravili i pokusamo da psihicki udjemo najbolje moguce, da se odrzimo kako-tako do poluvremena, nase sanse mozda jesu u jednocifrenim procentima, ali postoje.
August 7, 2024Aug 7 14 minutes ago, Valkyrie said: Hele, aj još jedan takav killin’ momentum post i banovaću te za finale očiju mi, a stvarno nisam zlojeb neki. dakle, gas, loženje i hype train isključivo, bar dok ne počne utkamica. Message delivered. Necu pisati do kraja utakmice.
August 7, 2024Aug 7 @Valkyrie los ti pool, treba da bude samo jedna opcija , osim u slucaju da trazis izgovor da banujes za sad 4 clana