August 12, 2024Aug 12 sanjam da je bogi vikao na kraju nece biti revansa, nece bit revansa i da lebron zakaze novi mec u tenesiju jer su sumnjivi sami sebima
August 12, 2024Aug 12 Odličan je Kari, bio je odličan i na konferenciji, a o pitanjima novinara da ne govorimo. Bruka.
August 12, 2024Aug 12 Vidim sad drugi intervju, lepo je potkačio večite. Njemu mora da se nađe neka funkcija i kad prestane da bude sposoban da vodi tim. Pedantnost, fokusiranost, vizija i strast kojima on živi košarku, potpuna je ludost ne iskoristiti. O harizmi je bespotrebno govoriti. Revitalizacija stručnog saveta mi prvo pada na pamet.
August 13, 2024Aug 13 9 hours ago, kralj said: Vidim sad drugi intervju, lepo je potkačio večite. Njemu mora da se nađe neka funkcija i kad prestane da bude sposoban da vodi tim. Pedantnost, fokusiranost, vizija i strast kojima on živi košarku, potpuna je ludost ne iskoristiti. O harizmi je bespotrebno govoriti. Revitalizacija stručnog saveta mi prvo pada na pamet. Ono jes, sad da ga uhvatimo dok je jos mlad. Pusti coveka u penziju, ako mladji ne mogu da ga zamene za bolje i nismo. A nismo.
August 13, 2024Aug 13 3 hours ago, Fins fleet said: Ono jes, sad da ga uhvatimo dok je jos mlad. Pusti coveka u penziju, ako mladji ne mogu da ga zamene za bolje i nismo. A nismo. Meni ta penzija sa unukom Markom u toj meri ne ide uz Pešića, da je uopšte nisam ni uzeo u razmatranje. Kari je fanatik. Kao Kjubrik. Živeće on košarku dok diše. Uostalom, i ovo što sad izjavljuje, nema veze sa selektorskim opisom posla. Ovo su pro bono saveti za drugo krilo u kući košarke. Onaj prethodni trust iz stručnog saveta je bio zaprepašćujuće moćan, sad je nešto pomrlo, nešto se iskompromitovalo, ali dalo bi se probrati.
August 13, 2024Aug 13 18 minutes ago, uini said: jedino smisleno je da zheljko bude novi selektor, minimum 4x godine On bi rascerao sve posle ove bronze i ostavio samo Plavsica i Nesu Ilica
August 13, 2024Aug 13 Alimpije selektor, Željko/Kari stučni savet. Sašu Obradović mnogo cenim kao trenera, ali za repku, gornja kombinacija je idealna. Edited August 13, 2024Aug 13 by Milošica
August 13, 2024Aug 13 ne, samo zeljko. vucic nek bude u strucnom savetu da grli jokaru i djoloa https://imgur.com/CIlvWXL