August 10, 2024Aug 10 Pogodio je kada je imao taj luksuz da napravi devet cistih faulova na utakmici, kao da je letnja NBA liga u pitanju a ne olimpijski turnir Edited August 10, 2024Aug 10 by Micko8
August 10, 2024Aug 10 16 minutes ago, Micko8 said: Pogodio je kada je imao taj luksuz da napravi devet cistih faulova na utakmici, kao da je letnja NBA liga u pitanju a ne olimpijski turnir kakve imaju veze faulovi koje mu nisu svirali sa nestandardnom preciznoscu u sutu?
August 10, 2024Aug 10 Ima veze, pola tih koseva ne bi postigao da su sudije svirale ono sto su trebale da sviraju, ne bi bio u mogucnosti da ih postigne. Ispravka, trecinu poena. Edited August 10, 2024Aug 10 by Micko8
August 10, 2024Aug 10 23 hours ago, copkillah said: I nadam se da će neko da doxxuje tuzlansko govno. dogodilo se
August 10, 2024Aug 10 Just now, kud u maglu Simoviću said: koga, sudiju? Da, neko je pustio njegov broj telefona po mrežama.
August 10, 2024Aug 10 na tvoj prvi post sam pomislio na gorislava, al sam posle video da je on sarajlija
August 10, 2024Aug 10 Onaj juzno americki kriminalac je bio dosta gori od bosnje. Edited August 10, 2024Aug 10 by Micko8
August 10, 2024Aug 10 12 hours ago, Micko8 said: Faul nad Jokicem dva puta pri postignutom kosu, nije sviran. Bogdanovic je dva puta fauliran pri pogodjenom sutu gde nije dobio dodatna slobodna bacanja , dva puta je fauliran pri sutu gde nsiu svirani prekrsaji nad njim. Milutinov je fauliran pri postignutom kosu nisu mu svirali and 1. Dobric je fauliran od strane Embiida prilikom prodora, cisto ga zalepio po ruci, sudije nisu svirale faul. Sve sami ocigledni prekrsaji. Izgubili smo utakmicu sa 4 razlike, da su samo to odsvirali kao sto su trebali, imali bi najmanje izjednacen rezultat u regularnom delu utakmice. Plus koraci, gazenje aut linije,duple lopte itd. protivnika. Cista kradja jbg. Nadam se da će neko napraviti rezime svega i postaviti na jutub
August 10, 2024Aug 10 9 minutes ago, mackenzie said: Nadam se da će neko napraviti rezime svega i postaviti na jutub Uradio sam presek citave utakmice,tamo je pozadi , cista kradja ne moze me niko ubediti da nije bila. Edited August 10, 2024Aug 10 by Micko8
August 10, 2024Aug 10 On 9. 8. 2024. at 3:07, Mil@n said: Znam da si fan LeFlopa ali živ nisam na koju foru Durantula može da bude odvratniji od Lebrona. Da je Lebron imao seriju kao Durant u prošloj tekmi, svemir bi eksplodirao od njegovog proseravanja i kurčenja. Jbt sad se setih kad je pokazivao too small včrs - zaboravih za koga. Najljigaviji lik na svetu. Barem večeras... Fan LeBrona sam bio dok nije otišao u drugi najodvratniji KK na svetu.
August 10, 2024Aug 10 1 hour ago, napadaj said: Fan LeBrona sam bio dok nije otišao u drugi najodvratniji KK na svetu. KK Liverpool? Spoiler
August 10, 2024Aug 10 18 hours ago, uini said: cak bi preziveli stephov grejtnes da embiid nije poubacivao sve nelogicnosti koje inace promasuje. tako je kako je. ti ko da ga nisi gledao a znam da jesi. on te pull-up dvojke sa penala kad nema odbrane (a jokic nije smeo da rizikuje faul pa ga je pustao) pogadja u odlicnom procentu, sto je i potvrdio pogocima. niko od saigraca/trenera mu ne bi zamerili te suteve sve i da ih je promasio
August 10, 2024Aug 10 Jos kad mu saigrac postavi nepravilan blok kao sto je Embiid kod one prelomne trojke protiv nas,tu nema spasa.