August 9, 2024Aug 9 Ne razumem zašto se traži priznanje američkih medija. Mi znamo šta je srpska/jugoslovenska košarka. Kada pogledamo rezultate poslednjih 15 godina, opet smo Top5 na svetu. Posle sinoćnje utakmice još sam uvereniji da ćemo ih opet pobediti na ispadanje, da li na SP ili OI.
August 9, 2024Aug 9 Gledam opet snimak utakmice. Koliko su samo puta nasi igraci bili faulirani pri sutu a da nije sviran faul americkim igracima. Ovo je bila oruzana pljacka poput one u turskoj 2010 godine. Dva najbolnija poraza i dve najvece kradje koje smo doziveli na velikim takmicenjima. Edited August 9, 2024Aug 9 by Micko8
August 9, 2024Aug 9 Da bi dobili Srbiju, vjerovatno najbolji šuter u istoriji sporta je morao imati šutersko veče koje je 99.3 percentile njegove karijere. Eto koliko je falilo. Da se ubiješ: That was child’s play compared to this one. Curry was unconscious, finishing with 36 points while hitting 12 of 19 shots and burying nine of 14 3s in all. You know how many times he has hit that many 3s on 14 or fewer attempts in his entire storied career? Nine, according to Stathead.com, and that includes 1,103 games in all between regular season and playoffs (0.8 percent of the time). As a relevant reminder, these games are 40 minutes long and not the 48-minute affairs we see in the NBA. The fact that it came in a game in which Team USA was in such desperate need of a hoops hero made it all the more epic.
August 9, 2024Aug 9 Faul nad Jokicem dva puta pri postignutom kosu, nije sviran. Bogdanovic je dva puta fauliran pri pogodjenom sutu gde nije dobio dodatna slobodna bacanja , dva puta je fauliran pri sutu gde nsiu svirani prekrsaji nad njim. Milutinov je fauliran pri postignutom kosu nisu mu svirali and 1. Dobric je fauliran od strane Embiida prilikom prodora, cisto ga zalepio po ruci, sudije nisu svirale faul. Sve sami ocigledni prekrsaji. Izgubili smo utakmicu sa 4 razlike, da su samo to odsvirali kao sto su trebali, imali bi najmanje izjednacen rezultat u regularnom delu utakmice. Plus koraci, gazenje aut linije,duple lopte itd. protivnika. Cista kradja jbg. Edited August 9, 2024Aug 9 by Micko8
August 9, 2024Aug 9 Embiidu su zvanicno upisali da je napravio tri licne greske na utakmici a u stvarnosti je napravio jos tri dodatne i to sve pri sutu nasih igraca. Trebao je da ispadne iz igre 5,6 minuta pre kraja utakmice. Edited August 9, 2024Aug 9 by Micko8
August 10, 2024Aug 10 8 hours ago, Micko8 said: Gde su novi Jokic i Doncici??? Ne vidim niti jednog takvog u mladjim kategorijama u evropi. Ko je realno vidio Jokica dok nije postao Jokić?
August 10, 2024Aug 10 Još nešto, kapa dolje vama koji gledate utakmicu po drugi put. Meni je bolno što je ovo jedna od naših najboljih utakmica, pa ikada, a ja je vjerovatno neću opet pogledati. Možda ću se jedan dan usuditi da pogledam prve tri četvrtine. P.s možemo li Pesica ikako klonirati?
August 10, 2024Aug 10 13 minutes ago, red star forever said: Ko je realno vidio Jokica dok nije postao Jokić? Pa uporedis danasnje talentovane igrace sa Jokicem iz junorskog perioda.. Takve ruke,razumevanje i citanje igre tj. kosarku inteligenciju gde igrac retko gresi i uglavnom donosi dobre odluke na terenu. On je sve to posedovao i u juniorskom periodu, najvise je sumnje bilo u njegove atletske mogucnosti. Takvi igraci poput Jokica i Doncica se ne radjaju svake godine. Trenutno u Evropi nema igraca sa takvim kapacitetom, da mogu da nose NBA klubove na svojim ledjima.
August 10, 2024Aug 10 5 hours ago, Peter Fan said: Da bi dobili Srbiju, vjerovatno najbolji šuter u istoriji sporta je morao imati šutersko veče koje je 99.3 percentile njegove karijere. Eto koliko je falilo. Da se ubiješ: That was child’s play compared to this one. Curry was unconscious, finishing with 36 points while hitting 12 of 19 shots and burying nine of 14 3s in all. You know how many times he has hit that many 3s on 14 or fewer attempts in his entire storied career? Nine, according to Stathead.com, and that includes 1,103 games in all between regular season and playoffs (0.8 percent of the time). As a relevant reminder, these games are 40 minutes long and not the 48-minute affairs we see in the NBA. The fact that it came in a game in which Team USA was in such desperate need of a hoops hero made it all the more epic. tu je negde glavna razlika; ameri su imali grejtnes u curryju, kao mi kod saleta dj protiv litvanije, bodiroge protiv argentine cak bi preziveli stephov grejtnes da embiid nije poubacivao sve nelogicnosti koje inace promasuje. tako je kako je.
August 10, 2024Aug 10 https://basketball-video.com/yusa-vs-serbia-full-game-replay-august-8-2024-olympic-games-paris-semi-final 6:02 Boker pravi faul nad Dobricem prilikom pogotka za tri poena, nedosudjen faul Bookeru i dodatno slobodno bacanje Dobricu. 7:08 Lebron faulira Petruseva prilikom suta na kos, nedosudjen faul Lebronu i dva slobodna bacanja Petrusevu 7:57 Bogdanovic faulira Curry-a prilikom suta za tri poena 15:38 Adebayo faulira Jokica prilikom suta za tri poena, nedosudjena licna greska Adebayu i tri slobodna bacanja Jokicu 15:50 Adebayo faulira Jokica prilikom postignutog kosa Jokica, nedosudjeno dodatno slobodno bacanje Jokicu 20:21 Guduric pravi faul nad Bookerom prilikom suta za dva poena, nedosudjen faul Guduricu i dva slobodna bacanja Booker-u 27:33 White faulira Milutinova prilikom postignutog kosa, nedosudjeno dodatno slobodno bacanje Milutinovu 36:17 Embiid faulira Bogdanovica prilikom prodora i suta za dva poen, nedosudjen faul Embiidu i dva slobodna bacanja Bogdanovicu 50:14 Koraci Embiid-a koji nisu svirani prilikom zakucavanja, tehnicka Pesicu i dodatno slobodno bacanje Embiidu, tri postignuta poena u tom napadu 53:31 Holidej faulira Bogdanovica na sutu za dva poena, nedosudjen faul Holideju i dva slobodna bacanja Bogdanovicu. 57:10 Nedosudjen faul Embiid-u, umesto toga dosudjen je Jokicu 1:14 Embiid faulira Bogdanovica prilikom kosa za dva poena, nedosudjen faul Embiid-u i dva slobodna bacanja Bogdanovicu 1:15:01 Durant gazi aut liniju i postize kos 1:17:00 Embiid udara pesnicom Milutinova u lice, ne svira mu se faul, umesto toga Milutinov dobija licnu gresku, Embiid postize kos i dodatno slobodno bacanje 1:19:00 Embiid faulira Dobrica prilikom prodora na kos ,nedosudjena licna greska Embiidu i dva slobodna bacanja Dobricu 1:22:56 Embiid postavlja ilegalan blok i pravi faul nad Dobricem, Curry postize trojku 1:23:16 Embiid pravi faul nad Jokicem nedosudjen faul Embiidu Ovo su sve "greske" sudijske trojke na utakmici. Sve se to dogodilo pred njihovim ocima koje su sve to pomno pratile. Mi smo trebali da izvedemo jos 16 slobodnih bacanja a amerikanci pet, pa sami izracunajte. Najvise nas je pokopao onaj pacenik iz Paname pa posle njega Bosnjo. Embiid je napravio neverovatnih devet licnih greski na utakmici od toga su mu samo tri svirane. Trebao je da izleti iz igre pre pocetka poslednje trece cetvrtine. E pa poserem im se ja na Dream Team kojeg moraju sudije da guraju do pobede. Niko ne moze da me ubedi da je ovo bila neka koincidencija tj. ljudski faktor gde se greske u sudjenju desavaju. Ovo je jedna od najvecih kradja na internacionalnim takmicenjima koja se ikada desila. Ruku uz ruku sa onom iz Turske 2010. Kakva je poenta reprezentativnih takmicenja ako amerika mora dalje po svaku cenu i bogati domacini turnira??? Amerikanci zbog mnogo mnogo manje kontroveznije utakmice 1972 nikada nisu hteli da prime srebrnu medalju, do dana nanasnjeg. Da sam ja presednik naseg KSS ucinio bi isto kada bi osvojili bronzanu medalju. Dokle ce da kompenziju ono finale iz Indijanapolisa tj. da se izivljavaju nad nama, postoji li neka granica???? Edited August 10, 2024Aug 10 by Micko8
August 10, 2024Aug 10 2 hours ago, uini said: tu je negde glavna razlika; ameri su imali grejtnes u curryju, kao mi kod saleta dj protiv litvanije, bodiroge protiv argentine cak bi preziveli stephov grejtnes da embiid nije poubacivao sve nelogicnosti koje inace promasuje. tako je kako je. kako se embid potcenjuje. na atranu sto je pizda ali kad je zdrav on je nevidjen centar. sve zna, dupetom, licem cak zna, sutira trojke, duge dvojke jos ona ogeomna telesina koja moze svakog da izgura.
August 10, 2024Aug 10 5 hours ago, Micko8 said: Pa uporedis danasnje talentovane igrace sa Jokicem iz junorskog perioda.. Takve ruke,razumevanje i citanje igre tj. kosarku inteligenciju gde igrac retko gresi i uglavnom donosi dobre odluke na terenu. On je sve to posedovao i u juniorskom periodu, najvise je sumnje bilo u njegove atletske mogucnosti. Takvi igraci poput Jokica i Doncica se ne radjaju svake godine. Trenutno u Evropi nema igraca sa takvim kapacitetom, da mogu da nose NBA klubove na svojim ledjima. pa nije uklesano u kamen da ih nece biti. naravno da ih se ne moze stancovati svake godine ali bice ih ili slicnih.
August 10, 2024Aug 10 11 minutes ago, Micko8 said: https://basketball-video.com/yusa-vs-serbia-full-game-replay-august-8-2024-olympic-games-paris-semi-final 6:02 Boker pravi faul nad Dobricem prilikom pogotka za tri poena, nedosudjen faul Bookeru i dodatno slobodno bacanje Dobricu. 7:08 Lebron faulira Petruseva prilikom suta na kos, nedosudjen faul Lebronu i dva slobodna bacanja Petrusevu 7:57 Bogdanovic faulira Curry-a prilikom suta za tri poena 15:38 Adebayo faulira Jokica prilikom suta za tri poena, nedosudjena licna greska Adebayu i tri slobodna bacanja Jokicu 15:50 Adebayo faulira Jokica prilikom postignutog kosa Jokica, nedosudjeno dodatno slobodno bacanje Jokicu 20:21 Guduric pravi faul nad Bookerom prilikom suta za dva poena, nedosudjen faul Guduricu i dva slobodna bacanja Booker-u 27:33 White faulira Milutinova prilikom postignutog kosa, nedosudjeno dodatno slobodno bacanje Milutinovu 36:17 Embiid faulira Bogdanovica prilikom prodora i suta za dva poen, nedosudjen faul Embiidu i dva slobodna bacanja Bogdanovicu 50:14 Koraci Embiid-a koji nisu svirani prilikom zakucavanja, tehnicka Pesicu i dodatno slobodno bacanje Embiidu, tri postignuta poena u tom napadu 53:31 Holidej faulira Bogdanovica na sutu za dva poena, nedosudjen faul Holideju i dva slobodna bacanja Bogdanovicu. 57:10 Nedosudjen faul Embiid-u, umesto toga dosudjen je Jokicu 1:14 Embiid faulira Bogdanovica prilikom kosa za dva poena, nedosudjen faul Embiid-u i dva slobodna bacanja Bogdanovicu 1:15:01 Durant gazi aut liniju i postize kos 1:17:00 Embiid udara pesnicom Milutinova u lice, ne svira mu se faul, umesto toga Milutinov dobija licnu gresku, Embiid postize kos i dodatno slobodno bacanje 1:19:00 Embiid faulira Dobrica prilikom prodora na kos ,nedosudjena licna greska Embiidu i dva slobodna bacanja Dobricu 1:22:56 Embiid postavlja ilegalan blok i pravi faul nad Dobricem, Curry postize trojku 1:23:16 Embiid pravi faul nad Jokicem nedosudjen faul Embiidu Ovo su sve "greske" sudijske trojke na utakmici. Sve se to dogodilo pred njihovim ocima koje su sve dobro videle. Mi smo trebali da izvedemo jos 16 slobodnih bacanja a amerikanci pet, pa sami izracunajte. Najvise nas je pokopao onaj pacenik iz Paname pa posle njega Bosnjo. Embiid je napravio neverovatnih devet licnih greska na utakmici od toga su mu samo tri svirane. Trebao je da izleti iz igre pre pocetka poslednje trece cetvrtine. E pa poserem im se ja na Dream Team kojeg moraju sudije da guraju do pobede. Niko ne moze da me ubedi da je ovo bila neka koincidencija tj. ljudski faktor gde se greske u sudjenju desavaju. Ovo je jedna od najvecih kradja na internacionalnim takmicenjima koja se ikada desila. Ruku uz ruku sa onom iz Turske 2010. Kakva je poenta reprezentativnih takmicenja ako amerika mora dalje po svaku cenu i bogati domacini turnira??? Amerikanci zbog mnogo mnogo manje kontroveznije utakmice 1972 nisu nikada hteli da prime srebrnu medalju, do dana nanasnjeg. Da sam ja presednik naseg KSS ucinio bi isto. Dokle ce da kompenziju finale iz Indijanapolisa tj. da se izivljavaju nad nama, postoji li neka granica???? Ruku na srce dijagonalno sam čitao, ali da su nama počinili ono što je Belov dao Amerima u Minhenu, bilo bi cunamija. Rio tinto bi mogao da se slika.
August 10, 2024Aug 10 1:14 Embiid faulira Bogdanovica prilikom pokusaja suta za dva poena, nedosudjen faul Embiid-u i dva slobodna bacanja Bogdanovicu Mala ispravka, pogresno sam napisao.
August 10, 2024Aug 10 40 minutes ago, bradilko said: kako se embid potcenjuje. na atranu sto je pizda ali kad je zdrav on je nevidjen centar. sve zna, dupetom, licem cak zna, sutira trojke, duge dvojke jos ona ogeomna telesina koja moze svakog da izgura. samo sto ogromna telesina nije isla na jokica sa 4x faula, vec je sutirao midrange i trice. pogledati kakvi su mu procenti za ovo u karijeri, pa pogledati procente sa tekme. glup lik, pogotovo sto su svi oko njega bolje opcije za te suteve ali eto, pogodio je sve.