Jump to content

SF2 USA - Srbija 8.8. 21:00

Osvajač olimpijskog zlata je: 70 members have voted

1. 1. Ko osvaja zlato?

• USA, naravno
    • Srbija, sve je to normalno

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/08/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

10 minutes ago, Micko8 said:

Litvanci doveli "eksperta" za sudjenje, istog onog sto je trvrdio kako smo dobili Juzni Sudan zbog povoljnog sudjenja, shocker. Naravno ovde nece pokazivati nase koseve postignute uz faul a bilo ih je mnogo na utakmici. Kosevi Jokica,Bogdanovica,Milutinova, gore sam postavio ulazak Duranta u teren iz auta, Embiidove korake koji nisu svirani plus je Pesic dobio tehnicku gresku i imali su dodatno  slobodno bacanje itd. Nakupilo se mnogo toga sto je omogucilo amerikancima potpuni preokret i pobedu. Za nas nisu ni najmanje navlacili a ostetili su nas bas dosta.

Covece, lik je bukvalno rekao da su sudije navlacile za US. O cemu ti pricas?

• Replies 1.3k
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Svaka cast momci! Svaka cast.    Ponosan sam, a to nisam mnpgo puta bio kad je ova zemlja u pitanju.   Bas steta. Usran sam kao retko kad.

• Moonwalker
    Moonwalker

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri?  Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo. Ako si svestan da si odradio gotovo

Posted Images

10 minutes ago, Fins fleet said:

Covece, lik je bukvalno rekao da su sudije navlacile za US. O cemu ti pricas?

Bilo je mnogo vise sudijskih "gresaka" na stetu nase reprezentacije u poslednjoj cetvrtini u kljucnim momentima utakmice, oni su pokazali samo jedan nedosudjeni faul Lebrona nad Jokicem.  A i sam screen na videu koji su postavili ima svrhu da umanji uticaj sudjenja na ishod jucerasnje utakmice. Pokradeni smo kao sto smo bili u turskoj 2010 godine. Samo sto je ovde to bilo malo na perfidniji nacin.

Edited by Micko8

8 minutes ago, Micko8 said:

Bilo je mnogo vise sudijskih "gresaka" na stetu nase reprezentacije u poslednjoj cetvrtini u kljucnim momentima utakmice, oni su pokazali samo jedan nedosudjeni faul Lebrona nad Jokicem.  A i sam screen na videu koji su postavili ima svrhu da umanji uticaj sudjenja na ishod jucerasnje utakmice. Pokradeni smo kao sto smo bili u turskoj 2010 godine. Samo sto je ovde to bilo malo na perfidniji nacin.

Tako je Micko. Nisu vidjele sudije lakat u vugla koji je Bogi uvalio Embidu no su svirali 2+1 za nas

20 minutes ago, Micko8 said:

Gde su novi Jokic i Doncici??? Ne vidim niti jednog takvog u mladjim kategorijama u evropi.

polako micko, majka mu stara.

postoji nesto kao uzor, kao novi uzor, i medj decom i medj trenerima. nece ih biti na buljuke

meni jutros bilo gore nego sinoc a sad popodne gore nego jutros. treba mi dugo dugo vremena da zaboravim na ovu tekmu. najtezi poraz ikada otkad znam za sebe i gledam basket

Moja greska, pogresno sam shvatio onaj video. Na brzinu sam pogledao, pa sam mislio da se odnosilo nase igrace da su bili zaslepljeni americkim igracima. Ovo je verovatano kratak zaetak videa, nadam se da su pokazali i ostale greske sudija a bilo ih je dosta na utakmici a sve su bile na nasu stetu.

41 minutes ago, Micko8 said:

Gde su novi Jokic i Doncici??? Ne vidim niti jednog takvog u mladjim kategorijama u evropi.

A video si Jokica? 🤣

1 hour ago, pbg12345 said:

embid pao na doping testu

fiba i mok do 8 donose odluku sta rade, dal samo embid ne igra finale, ili amerikanci sluzbeno gube protiv nas, nemcima ide bronza, a mi sa francuzima u finalu

ima vise na sajtu olimpijade

Trolovanje podrazumeva da postoji bar jedan element u koji bi ljudi mogli da poveruju da bi naseli.

10 minutes ago, Tsai said:

meni jutros bilo gore nego sinoc a sad popodne gore nego jutros. treba mi dugo dugo vremena da zaboravim na ovu tekmu. najtezi poraz ikada otkad znam za sebe i gledam basket

Biće bolje sutra kad pobedimo a i momci svakako zaslužuju medalju.

13 minutes ago, Micko8 said:

Moja greska, pogresno sam shvatio onaj video. Na brzinu sam pogledao, pa sam mislio da se odnosilo nase igrace da su bili zaslepljeni americkim igracima. Ovo je verovatano kratak zaetak videa, nadam se da su pokazali i ostale greske sudija a bilo ih je dosta na utakmici a sve su bile na nasu stetu.

Hoces reci, komentarisao si bez da si pogledao video?

39 minutes ago, Tsai said:

Ja sam sad na brzinu pročešljao šta se ovde i na još nekim srpskim mestima pisalo danas i dosta mi je lakše, moram priznati.

2 minutes ago, Ivo Petović said:

Ja sam sad na brzinu pročešljao šta se ovde i na još nekim srpskim mestima pisalo danas i dosta mi je lakše, moram priznati.

Na sta konkretno mislis?

13 minutes ago, Ivo Petović said:

Meni posle drugog gledanja malo teze bogami...Vise su navlacili za njih nego sto sam isprva uvideo. 

Al svejedno, ponos do neba 🥰 ajmo po tu medalju

2 hours ago, MiddleClass said:

Tako je Micko. Nisu vidjele sudije lakat u vugla koji je Bogi uvalio Embidu no su svirali 2+1 za nas

Nisu sudije presudile, ali ovo je čist faul Embiida. Nema on tu šta da traži, osim da lupi blokadu. Jedino može da bude faul u napadu ako je Bogdan imao neki posebno neprirodan pokret rukom, ali to nije bio slučaj.

ja sam pokusao da mobilisem sav autosovinizam koji imam u sebi, a imam ga kolko oces, veliki sam autosovinista cak i za

visoke standarde burundija, samo da bih ublazio bol. i ne ide, nikad se necu oporaviti od ovoga.

Background Picker
Customize Layout