August 9, 2024Aug 9 Šteta sto Jokaru nije išao šut za 3, verovatno je i on tu malo izgubio samopouzdanje. Ali nema šta da se zameri bilo kome, malo nam je falilo.
August 9, 2024Aug 9 16 minutes ago, Pečorin said: Šteta sto Jokaru nije išao šut za 3, verovatno je i on tu malo izgubio samopouzdanje. Ali nema šta da se zameri bilo kome, malo nam je falilo. Veci je problem je sto je pokusavao iz nemogucih suteva, sto niko ne bi ubacio, pa ni on, nego sto ga nije isao sut. Falio je smiren Jokic u drugom da doda i sutne onda kada zaista treba da sutne. Mada, tako se i zalomilo da su mu uvaljivali vruci krompir na jos par sekundi da isteka naseg napada. Svezine je falilo, tacno, i dalje mislim da je mogao Davidovac ili cak Ii Plavsic da naprave mini rolu u tim momentima. Edited August 9, 2024Aug 9 by JohnnyD
August 9, 2024Aug 9 Mnogo trojki smo šutnuli u poslednjim sekundama napada, van balansa i iz nezgodnih pozicija jer nismo imali rešenje u napadu. Jokić barem 2 možda i više. Ima i tu razloga lošim procentima.
August 9, 2024Aug 9 Jako je bitno da uzmemo bronzu, da momci odu kući sa osećajem dostignuća, niko nikad ne bi mogao da kaže da je ovaj nastup neuspešan, bronza i jedini poraz protiv onakve ekipe i na onakav način... Mnogo su vremena uložili, proveli zajedno, nadam se da žele tu medalju što im možda podstakne želju za učešćem u osvajanju neke sjajnije u narednim takmičenjima ali i pomogne da se ne osećaju kao da su ulupali vreme ni za šta. Pogotovu tu mislim na Jokaru, može da priča ko šta oće, ali teret koji on nosi tokom sezone je praktično nenormalan. 82 utakmice + play off plus sada ovo, sa njegovom težinom i građom, a igra na visokom nivou stalno i od njega se očekuje da nosi sve i svakoga non stop... Moram da priznam da zbog njega najviše želim tu bronzu, ali naravno, samo manje zbog svih ostalih...
August 9, 2024Aug 9 Ameri su i 2000te na teške guzove protiv Litvanije prošli u finale, isto je bilo ovako loženja i busanja u grudi. Kao da je bila naznaka šta sledi, a sledilo im je 6 sušnih godina, ovajdili smo se mi, Argentinci i Španci. S tim što su tada imali najplodniju generaciju u istoriji košarke da povadi stvari 2008, a sad dal će ponovo imati, ne znam…dodatan faktor na to je što igrači mahom igraju na siguricu i ne žele da budu deo tima kojem nije garantovano zlato, posebno za SP.
August 9, 2024Aug 9 embid pao na doping testu fiba i mok do 8 donose odluku sta rade, dal samo embid ne igra finale, ili amerikanci sluzbeno gube protiv nas, nemcima ide bronza, a mi sa francuzima u finalu ima vise na sajtu olimpijade Edited August 9, 2024Aug 9 by pbg12345
August 9, 2024Aug 9 Do sledecih Olimpijskih igara je imperativ da se razviju mladi igraci poput Topica,Djurisica,Markovica,Dimitrijevica,Kostica itd. da Jovic i Vukcevic igracki napreduju. Talenta ima ali neko mora da ga razvija. Ja sam pesimista kada je Jokic u pitanju i njegovo igranje za reprezentaciju u buducnosti. A ne bi me ni iznenadilo i ako se penzionise do sledecih igara. Edited August 9, 2024Aug 9 by Micko8
August 9, 2024Aug 9 5 minutes ago, MiddleClass said: @Valkyrie Daj bronzani topik ovog puta pool samo sa jednom opcijom
August 9, 2024Aug 9 Protiv nas svi postaju Tunceri. Moralo je da bude finale SAD-Francuska. Lepo su nas kraduckali u drugom poluvremenu. Edited August 9, 2024Aug 9 by Micko8
August 9, 2024Aug 9 Treba paid subscription pa nema sve, no jbg, iz ovoga sto isprica: * Kada je Jokic pravio faul nad Davisom, Durant je bio u sutu, tako da je OK odluka. * Preko pola je takodje bilo * Kad je Step dao tricu za +1, bio je moving screen. Isto pomislih u prenosu, nama bi to svirali 100%.
August 9, 2024Aug 9 Litvanci doveli "eksperta" za sudjenje, istog onog sto je trvrdio kako smo dobili Juzni Sudan zbog povoljnog sudjenja, shocker. Naravno ovde nece pokazivati nase koseve postignute uz faul a bilo ih je mnogo na utakmici. Kosevi Jokica,Bogdanovica,Milutinova, gore sam postavio ulazak Duranta u teren iz auta, Embiidove korake koji nisu svirani plus je Pesic dobio tehnicku gresku i imali su dodatno slobodno bacanje itd. Nakupilo se mnogo toga sto je omogucilo amerikancima potpuni preokret i pobedu. Za nas nisu ni najmanje navlacili a ostetili su nas bas dosta. Edited August 9, 2024Aug 9 by Micko8
August 9, 2024Aug 9 1 hour ago, Mil@n said: Mnogo trojki smo šutnuli u poslednjim sekundama napada, van balansa i iz nezgodnih pozicija jer nismo imali rešenje u napadu. Jokić barem 2 možda i više. Ima i tu razloga lošim procentima. realno krepali smo te otud lose odluke i sut. jokic je bio pretucen. malo od adebaja malo od dejvisa malo od embida ljudi, to su 3 najbolja centra nba lige vs jednog jokica. inace mislim da ce biti jos vise doncica i jokica u buducnosti.
August 9, 2024Aug 9 2 minutes ago, bradilko said: realno krepali smo te otud lose odluke i sut. jokic je bio pretucen. malo od adebaja malo od dejvisa malo od embida ljudi, to su 3 najbolja centra nba lige vs jednog jokica. inace mislim da ce biti jos vise doncica i jokica u buducnosti. Gde su novi Jokic i Doncici??? Ne vidim niti jednog takvog u mladjim kategorijama u evropi. Edited August 9, 2024Aug 9 by Micko8