August 8, 2024Aug 8 6 minutes ago, MocaVukotic said: Ako mislimo bar malo da zakuvamo, morace maksimalno skracena rotacija. Sto znaci da vanja, davidovac, plavsic ne bi smeli da izadju na parket, guduric i milutinov minimalno. Crći ćemo Moco. Već vidim kako je Kari odreagovao na Kerovu izjavu o Jokićevih 40 minuta. "Ko je bre ovaj? Je li, ko si ti? Nema kokta? Koka kola!"
August 8, 2024Aug 8 Author 1 hour ago, Heaviside said: za to je potrebno da se desi serija nerealnih dogadjaja a jedan od njih je da guduric sutne tipa 5/6 trojke ili vanja, svejedno Kad si kod Vanje, za početak da se seti kako se zove i zašto je na terenu.
August 8, 2024Aug 8 39 minutes ago, Sludge Factory said: Zapravo potpuno opusteno docekujem utakmicu i gledacu je potpuno opusteno. Jedino mogu da pocnem da se lozim ako se u nekom trenutku desi da mozemo da dobijemo. Tako da ce zapravo biti sasvim ok gledati ovo.
August 8, 2024Aug 8 6 minutes ago, kralj said: Crći ćemo Moco. Već vidim kako je Kari odreagovao na Kerovu izjavu o Jokićevih 40 minuta. "Ko je bre ovaj? Je li, ko si ti? Nema kokta? Koka kola!" Znam. Zato mislim da necemo ni zakuvati
August 8, 2024Aug 8 Početi petorkom Aleksa, Bogdan, Vanja, Jokić i Milutinov. Pošto je Jović povređen, ne treba vršiti izmene do kraja jer nema ko uđe. Ostatak sastava nema IQ ni cojones. Svakako će nas Ameri razguziti, barem da nas ovi levati ne blamiraju...
August 8, 2024Aug 8 Bice teska borba prva 2 i po minuta ali onda nas ipak lome za na kraju ubedljivih 57:112 Jbg
August 8, 2024Aug 8 Ja bih igrao sa 8 ili 9 igrača, u zavisnosti od toga da li igra Jović. Plavšić, Deda, Vanja nema šta da traže ovde. Nadam se da Kari neće opet da proba sa Dedom, a ni Vanju ne bih opeterećivao osim ako ne bude čišćenje neko.
August 8, 2024Aug 8 33 minutes ago, MocaVukotic said: Ako mislimo bar malo da zakuvamo, morace maksimalno skracena rotacija. Sto znaci da vanja, davidovac, plavsic ne bi smeli da izadju na parket, guduric i milutinov minimalno. kada bismo imali 5-6-7 vrhunskih igrača, kao u periodu 1995e - 2002e, složio bih se s'tobom a i kari posledično ( : ovde kari gleda u pasulj - ko može da ubaci otvorenu tricu, ko će da prepozna situaciju na terenu, ko će da bude fokusiran defanzivno i slično. mi imamo jednog vrhunskog igrača, jednog vrlo dobrog i jednog koji može da bude vrlo dobar. sve to u napadu. ameri imaju 10x vrhunskih i vrlo dobrih, od čega makar 6-7-8 u defanzivi. čekamo mirakul i to je to.
August 8, 2024Aug 8 1 hour ago, uini said: ..i samo polako. protiv australije, valjda kraj trece, uglavnom nasa lopta, nekih 45 sekundi do kraja cetvrtine, crta se da odigramo nesto kraci napad da bi nam posle njihovog poseda ostalo vremena za jos jedan kuzmanovic, naravno kao iz topa 56 put na utakmici "a sad samo polako, bez zurbe"
August 8, 2024Aug 8 Plavšić je i inače višak, naročito ako igra Jović. Ostali bi mogli da nađu neku ulogu. Vanja komotno može da igra sekvence dok su im Holidej ili Vajt u igri. Pa i Halibarton. Verovatno bi i Deda mogao koji kvalitetan minut da uzme na 4 (oni nemaju nijednu čistu četvorku). Ja sam najviše od svega alergičan na kombo Milutinov-Jokić iako smo i tu imali dobrih stintova, to mi je baš košarkaški zločin. Sa druge strane, pitaj boga na šta nam skauting liči i koliko i od ovih hall of famera Kari zna šta može da očekuje.
August 8, 2024Aug 8 19 hours ago, Choda said: Secam se kao juce Kako se ulazi u legendu, čekam da moji porastu pa da im pričam da sam ovo gledao. Treba staviti Milutinova na Lebrika, odmaketu mu se 3 metra (muta stajl) i udarati mu na sitni ego da je kamenjar/rukometaš. Onda hvatati odbijance, logično. Ok, ok izaći ću sam...