August 9, 2024Aug 9 11 minutes ago, cedo said: Jbt Vasilije kako zaspa u odbrani... Edit: u stvari ovo je ono kad smo onu zonu igrali... Realno smo baš loše stajali. Edited August 9, 2024Aug 9 by smooth.Op
August 9, 2024Aug 9 12 minutes ago, cedo said: nikakva pisana pravila ne mogu pobediti samovolju i neznanje sinoc pogresih kada sam detektovao da su druga dvojica sudija iz FRA i LIT znaci, od danas se ne bih uopste potresao da se zatrpa panamski kanal, federalni deo bosne da bude pod upravom republike srpske a letoncima opet da dodju rusi razlog videti dole (vrteti napred nazad petu i sestu sekundu) ma jasno, faul je bio pre suta. ali dobro, u prvom poluvremenu su i nas znale da caste sudije solidno generalno ne znaju de biju, sem ovog panamca sto mu lebronova kita ne izlazi iz usta, nisu previse navlacili za njih. neuporedivo sa 2010-om recimo Edited August 9, 2024Aug 9 by spaceploitator
August 9, 2024Aug 9 3 hours ago, Venom said: U proseku američko viteško i čojstvo, tj. sportska kultura i shvatanje sporta, je jedno tri koplja iznad evropskog. Ima svakakvih pojedinačnih primera, koji mogu da se uzmu kao standard za celu zemlju, ali nisam siguran da bi Evropa ili Srbija tu dobro prošla. Npr. Necu sad da se bavim Informerom, ali ne slazem se za americko vitestvo i cojstvo. To je jedna od najkompetitivnijih kultura na svetu, gde ljudi koji nemaju srece u zivotu ne prolaze bas najbolje. I kultura gde je jedna od najcescih uvreda - loseeeeer! A po grimasama na licima njihovih sportista (ne samo kosarkasa) i navijaca na ovoj Olimpijadi (ili bilo kojoj drugoj slicnoj manifestaciji), ne vidim da je u sportu ista drugacije.
August 9, 2024Aug 9 Jedna od tri nase najbolje utakmice od raspada sfrj, dve su karijeve i jedna dudina Malo je falilo, bas malo
August 9, 2024Aug 9 17 minutes ago, Kampokei said: Necu sad da se bavim Informerom, ali ne slazem se za americko vitestvo i cojstvo. To je jedna od najkompetitivnijih kultura na svetu, gde ljudi koji nemaju srece u zivotu ne prolaze bas najbolje. I kultura gde je jedna od najcescih uvreda - loseeeeer! A po grimasama na licima njihovih sportista (ne samo kosarkasa) i navijaca na ovoj Olimpijadi (ili bilo kojoj drugoj slicnoj manifestaciji), ne vidim da je u sportu ista drugacije. U vrhunskom sportu niko neće da gubi inače ne bi bili vrhunski i tu se ne razlikuju ni od koga. Nisam živeo u Americi ali gledanje ko je luzer je drastično veće u Srbiji nego u Nemačkoj, pa nisam siguran da tu imamo čime da se ponosimo. To je deo našeg da komšiji crkne krava mentaliteta, tražimo luzera da bi se osećali bolje. Ima ih svakakvih, isto kao što i kod nas ima svakakvih. I ima mnogo toga negativnog u njihovoj sportskoj kulturi. Ali u proseku su daleko iznad, ako ni zbog čega drugog zato što im se svako takmičenje završi na normalan način, a ne neredima, beskonačnim konferencijama za štampu ko je veći lopov i gepekovanjem sudija ili trofeja. Deo NBA legende je da su Pistonsi redovno dobijali Bullse, pa da su otišli bez rukovanja u svlačionicu kad su ih Bullsi prvi put izbacili u plej-ofu. Deo je legende, jer je to izuzetak. Da ne idem do NCAA takmičenja gde niko ni sa sudijama ne priča.
August 9, 2024Aug 9 24 minutes ago, Venom said: Da ne idem do NCAA takmičenja gde niko ni sa sudijama ne priča. sinoć smo baš videli to NCAA nasleđe na delu
August 9, 2024Aug 9 Ne spavam celu noc, posle se ceo dan jebavam sa klinentima i kada dodjem u lokalni bar da dodjem sebi, doceka me ovo mucenje
August 9, 2024Aug 9 Super samo nam još nedostaje romantizacija i mistifilacija američke sporcke kulture
August 9, 2024Aug 9 4 hours ago, fancy claps said: jokic bi trebalo sa 33 da bude u odlicnom stanju. u danasnje vreme je retko da igrac njegove klase sa 33 bude u ne znam kakvom diklajnu. pogotovo u fiba takmicenju a i ovo prvenstvo nije odigro na svemirskom nivou. bar ce za 4 godine bolje sutirati trojke jer gore od ovoga ne moze. ali slazem se da je ovo poraz koji je nemoguce ublaziti. pracenje sporta cini podnosljivim to sto uvek postoji naredna utakmica i naredno takmicenje pa svaki poraz moze da se posmatra kao prepreka u hero's journeyu a gorcina neuspeha sluzi da bi naredni uspeh ucinila sladjim. ovo je medjutim jedan od onih potpunih poraza koje nista iz buducnosti ne moze da ponisti. Meni je ovo skoro kao poraz protiv Argentine u Italiji '90. Zapravo, tu su negdje.
August 9, 2024Aug 9 1 minute ago, Peter Fan said: Meni je ovo skoro kao poraz protiv Argentine u Italiji '90. Zapravo, tu su negdje. Neka i konačni ishod za drugu stranu bude isti
August 9, 2024Aug 9 3 hours ago, fancy claps said: i jokic nek operise taj zglob ili ne znam da nauci da sutira s tim zglobom. da je 1 jednu jedinu trojku ubacio od 6-7 koliko ih je sutnuo pobedli bismo. Nesto ocigledno nije u redu, jer je vec pred kraj NBA sezone bio znacajnije losiji, a 7 utakmica protiv Minesote je bila veoma slicna ovoj po tom pitanju. Pri tome mi se cini i da manje (i losije) sutira i sa poludistance.
August 9, 2024Aug 9 Ja bih voleo da Ameri pobede, iz krajnje sebičnog razloga. Da budemo jedini koji smo pružili otpor. Blago rečeno otpor. E da, malo se piše o Jokinom zglobu. Ubeđen sam da je uticalo na šut. Edited August 9, 2024Aug 9 by Milošica
August 9, 2024Aug 9 39 minutes ago, Milošica said: Ja bih voleo da Ameri pobede, iz krajnje sebičnog razloga. Da budemo jedini koji smo pružili otpor. Blago rečeno otpor. E da, malo se piše o Jokinom zglobu. Ubeđen sam da je uticalo na šut. Za to ne morasuopste da brines dvacet plus razlike za amerikance. Meni je samo krivo sto ce embiid uzeti zlatnu medalju. Uh kako smo ih samo imali. Edited August 9, 2024Aug 9 by Micko8
August 9, 2024Aug 9 42 minutes ago, Peter Fan said: Meni je ovo skoro kao poraz protiv Argentine u Italiji '90. Zapravo, tu su negdje. Jao cut, bas razmisljam. Pisao sam i ranije da treba da budemo srecni jer gledamo uporedo Karijeve i Zeljkove labudove pesme. Samo da ne budu i labudove pesme nase kosarke. Nas fudbal se jos nije oporavio od te `90e.