August 9, 2024Aug 9 On 9. 8. 2024. at 8:37, Кристофер Лумумбо said: Uh, kakve predrasude iz kojih se vidi da uopste ne pratis njihov sport, a jos manje njihove medije. Nemam ja bilo kakve predrasude prema Amerikancima, ne brini. Poznajem ih sasvim dobro jer sam godinama u svakodnevnom kontaktu sa raznoraznim ljudima odande, ništa oni u sportu ne razmišljaju drugačije nego u drugim stvarima.
August 9, 2024Aug 9 On 9. 8. 2024. at 8:49, Moonwalker said: Mozes da ocekujes priznanje i pohvalu, da si razocaran ako ih nema, ali ne sme samopouzdanje i respekt prema svom radu da ti zavisi od njih. Ocekivanja i nezadovoljstva vezana za platu ili status su mi jasna, to sam odmah napisala. Ovo super zvuči u teoriji, malčice je drukčije u praksi. On 9. 8. 2024. at 8:49, Moonwalker said: Pa nisu im oni nadredjeni? To su isto izvodjaci kosarkaskih radova. Neki put izrazit izostanak pohvale je indikator koliko su svesni da su se provukli za malo. Reč koju ovde tražimo je - sportsmanship. On 9. 8. 2024. at 8:49, Moonwalker said: Skodi kolektivu kad se ljudi namerno odrzavaju i na nivou emotivne zrelosti petogodisnjaka i tim emocijama se manipulise po potrebi i to ne njihovoj. Ovo već nema veze sa sinoćnjom utakmicom, već spada u medijske manipulacije javnim mnjenjem. Ne govorim o tome
August 9, 2024Aug 9 @Ayatollah Ocigledno je da imas, a to sto si u kontatku sa nekim ljudima iz amerike nema apsolutno nikakve veze sa onim o cemu si pricao. I ja sam u svakodnevnom kontatku sa ljudima iz amerike, konkretno iz kosarke, i bukvalno je sve suprotno od onoga o cemu pises.
August 9, 2024Aug 9 Jutros malo provrtim komšijske portale, u CRO je sentiment desnice otprilike "jeste da vas ne volimo, ali smo navijali za vas i svaka čast na igri, kamo sreće da su naši takvi". Takvo priznanje od običnog puka u regionu je pobjeda plavih izvan terena, a američka javnost je nebitna, Ker je udijelio komplimente i to je to. edit: Bilo bi fino da se srede i uzmu bronzu, zaslužili su zbog sinoćnje predstave. Edited August 9, 2024Aug 9 by autsajder
August 9, 2024Aug 9 On 9. 8. 2024. at 8:20, kralj said: Ja da sam Bogi, ubio bih boga u idiotu koji ga posle tekme pita jel bilo kao Alkaraz Đoković. Jel se ovo stvarno desilo?
August 9, 2024Aug 9 On 9. 8. 2024. at 9:05, goofs said: Jel se ovo stvarno desilo? jeste kretenu gorislavu papiću je to bilo prvo pitanje, da ne ulazimo sad u disciplinu nauka o imenima čuješ gOrIsLaV Edited August 9, 2024Aug 9 by kud u maglu Simoviću
August 9, 2024Aug 9 On 9. 8. 2024. at 9:03, autsajder said: Jutros malo provrtim komšijske portale, u CRO je sentiment desnice otprilike "jeste da vas ne volimo, ali smo navijali za vas i svaka čast na igri, kamo sreće da su naši takvi". Takvo priznanje od običnog puka u regionu je pobjeda plavih izvan terena, a američka javnost je nebitna, Ker je udijelio komplimente i to je to. edit: Bilo bi fino da se srede i uzmu bronzu, zaslužili su zbog sinoćnje predstave. Na Kliks forumu je malo drugačije.
August 9, 2024Aug 9 Sad malo hladnije glave, o Kariju i zašto je igrao ovaj, a ne onaj, itd. Mi smo se za ovu utakmicu pripremali od prvog dana priprema, i neke stvari su sad mnogo jasnije - i metiljave prijateljske, i slabija partija protiv Sudana, mentalno odsustvo protiv Australije, usudio bih se reći i da smo pustili drugo poluvreme prve utakmice niz vodu. Sinoć smo odigrali maltene perfect storm, svako je imao svoj zadatak, znalo se šta se radi, šta ne, ko, kad i kako treba da napada, nije bilo panike u igri čak ni kad su nam pravili serije. To je svakako Karijevo maslo i zasluga i sa te strane treba gledati zašto je tu bio Milutinov, Vasa itd. Na kraju smo došli na dva poseda od Dream Teama, a tome se niko zdrav nije ni nadao. Jedina košarkaška greška bila je u poslednjih 20sek, imali smo faul na Embidu na nekih 16-17s do kraja, umesto toga smo igrali neku agresivnu odbranu za koju nije bilo vremena, i na kraju faulirali najboljeg šutere u istoriji igre za dva bacanja. E, tu nije bilo vremena za reakciju sam klupe, improvizovalo se i nismo se snašli. To je igra bez plana.
August 9, 2024Aug 9 On 9. 8. 2024. at 6:41, bags said: Posto sam u totalnom out odlucim jutros da prodjem malo kroz americke medije i reddite. Niko ni najmanju pohvalu nije dao za nasu igru ili tim. Oni kao da su sa duhovima igrali. Očekivano. Na YT je u komentarima dosta pohvala koje stižu iz evropskih košarkaških nacija: Grčka, Španija, Nemačka, Hrvatska.... Frust nam je svima zajednički 🤣
August 9, 2024Aug 9 Ne znam za vas ali ja nisam ni dva sata spavao nocas koliko sam se smorio. Ne smem ni da zamislim kako je bilo nasim momcima. Daj Boze da skupe snagu i da se oporave i da dodju kuci sa medaljom koju su i te kako zasluzili...
August 9, 2024Aug 9 Author On 9. 8. 2024. at 9:16, goofs said: Jedina košarkaška greška bila je u poslednjih 20sek, imali smo faul na Embidu na nekih 16-17s do kraja, umesto toga smo igrali neku agresivnu odbranu za koju nije bilo vremena, i na kraju faulirali najboljeg šutere u istoriji igre za dva bacanja. Imali smo Bukera odmah ispod njihovog koša nakon Jokićevih poslednjih poena, na 20+ sec do kraja a on je već mašio 2 slobodna. Ali kontam da smo probali da je iščeprkamo nekako* i izjednačimo ali kad je to propalo bio je daj šta daš faul, nažalost lopta je već bila kod Stefa. * - u Aleksu gledamo
August 9, 2024Aug 9 Posle prespavane noći, samo mogu da kažem: Trampe pobedi, zaslužuju te više nego bilo koga drugog. I nadam se da će neko da doxxuje tuzlansko govno.
August 9, 2024Aug 9 On 9. 8. 2024. at 9:16, BWA said: Na Kliks forumu je malo drugačije. Prilično sam siguran da se hrvatska desnica nakon sto se otreznila od orgijanja i slavlja oluje nije preko noci pretvorila u navijace reprezentacije Srbije. Ali to je sve nebitno. Gledam izjavu KD, kaze najbolja utakmica u kojoj je ucestvovao. Jbg kad on koji je prosao sve zivo to kaze to je neko poštovanje i vrednost ove utakmice.