Jump to content

SF2 USA - Srbija 8.8. 21:00

Osvajač olimpijskog zlata je: 70 members have voted

1. 1. Ko osvaja zlato?

• USA, naravno
    • Srbija, sve je to normalno

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/08/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

vratice se za ovaj poraz nesto, mozda vec preko vaterpola

• Replies 1.3k
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Svaka cast momci! Svaka cast.    Ponosan sam, a to nisam mnpgo puta bio kad je ova zemlja u pitanju.   Bas steta. Usran sam kao retko kad.

• Moonwalker
    Moonwalker

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri?  Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo. Ako si svestan da si odradio gotovo

Posted Images

24 minutes ago, Moonwalker said:

Ma to nije zdravo uopste da ne kazem da se zloupotrebljava u druge svrhe sto nam pravi probleme kao kolektivu.

Ovo sam primetila kod ljudi profesionalaca.
Sve moguce dokaze formalne i neformalne da su sposobni i sta vec, odrasli ljudi i uvek ceznja za pohvalnom i prihvatanjem.
Materijalna ili meritokratska ocekivanja razumem. 
Ako se ponasas kao da negde pripadas, vremenom te prihvate i dodjes do nekog respekta. Ne moraju da te vole. 

Podsetiću te na ovaj post kad se bude raspravljalo o položaju žena u muškom svetu. 

9 minutes ago, Valkyrie said:

kakav primer! :lolol:

baš si made your point tim smećem, wow.

To smeće i jeste  takvo smeće zato što ide niz dlaku većinskom raspoloženju. Da se ne zajebavamo, da smo dobili, bilo bi hodočašća do Američke ambasade, tek da se uzorci urina ostave.

Edited by kralj

• Author
1 minute ago, kralj said:

To smeće i jeste  takvo smeće zato što ide niz dlaku većinskom raspoloženju. Da se ne zajebavamo, da smo dobili, bilo bi hodočašća do Američke ambasade, tek da se uzorci urina ostave.

Pa ja prva sam rekla da kome se ne mili proliv ne klikće na naše portale, ali valjda očekujemo da pros be pros a ne da komentarišu tipa ''Jokić i neka 4 lika koji idu na puš-pauzu na tajm autu'' a pri tome je jedan od te četvorice Bogdan Bogdanović. Sve i da je humor, ili je mnogo oš ili ja trenutno nisam u mentalnom kapacitetu da ga prihvatim.

Pustite me još koji dan, od ponedeljka sam na plaži ispod prijateljskog grčkog sunca pa se možda vratim u humorističniji self.

21 minutes ago, Filozof manijak said:

Podsetiću te na ovaj post kad se bude raspravljalo o položaju žena u muškom svetu. 

Sta mislis gde sam, kako sam i od koga sam naucila do «post phd» nivoa da to ne bendam na tezi nacin? E moj ti. 

Nemoj dalje, molim te, ode u trol.

Edited by Moonwalker

1 hour ago, Ayatollah said:

I da su izgubili, oni ne bi pisali o našoj dobroj igri, već o njihovoj lošoj. Naši igrači ne bi bili spomenuti ni u 5% teksta. A da se to desilo, ja ti garantujem da bi Lebron seo u prvi avion i vratio se u Ameriku, ne bi uopšte igrao meč za neku bronzu i slično.

Viteštvo i čojstvo su baš čisto evropska stvar, Amerikanci su potpuni antipod takvom ponašanju.

Uh, kakve predrasude iz kojih se vidi da uopste ne pratis njihov sport, a jos manje njihove medije. 

Pa mi kopiramo te Amere, zato i jesu i nasi mediji takvi, a i mi sami sve vise. Takva vrsta kretenizma nema veze sa evropskom kulturom.

A sad, dokazivati da li je gori Informer ili americki Informer...

1 minute ago, Moonwalker said:

Sta mislis gde sam i kako sam to naucila do «post phd» da to ne bendam na tezi nacin? E moj ti. 

Savršeno ljudski i normalno je očekivati pohvalu, poštovanje i priznanje za pružene performanse, da li od strane nadređenog (ili kolega) u poslu, ili od strane protivnika u sportu.

Ne vidim kako to škodi kolektivu ili kako je to naša nacionalna specifičnost.

8 hours ago, Ivo Petović said:

Nama će faliti najbolji igrač sveta u narednom periodu. To nama znači više nego 5 njihovih genijalnih matoraca. Koji jesu genijalni.

jokic bi trebalo sa 33 da bude u odlicnom stanju. u danasnje vreme je retko da igrac njegove klase sa 33 bude u ne znam kakvom diklajnu. pogotovo u fiba takmicenju a i ovo prvenstvo nije odigro na  svemirskom nivou. bar ce za 4 godine bolje sutirati trojke jer gore od ovoga ne moze.

ali slazem se da je ovo poraz koji je nemoguce ublaziti. pracenje sporta cini podnosljivim to sto uvek postoji naredna utakmica i naredno takmicenje pa svaki poraz moze da se posmatra kao prepreka u hero's journeyu a gorcina neuspeha sluzi da bi naredni uspeh ucinila sladjim. ovo je medjutim jedan od onih potpunih poraza koje nista iz buducnosti ne moze da ponisti.

12 minutes ago, Valkyrie said:

kakav primer! :lolol:

baš si made your point tim smećem, wow.

I to je deo Srbije isto kao što je neki lik sa Twittera deo Amerike ili neki mainstream mediji koji se ovde prenose. Ima i njih tamo raznoraznih, ako će da se uzimaju njihovi pojedinačni primeri i iz toga izvlače zaključci, može i kod nas i nećemo dobro proći. Iskreno ne razumem šta je problem što se oni interesuju samo za svoje, kao da naši mediji nešto ozbiljno pišu o Amerikancima ili bilo kom drugom.

Ja mislim da nema ni promil šanse da bi se Lebron spakovao i otišao kući pre meča za bronzu. Nisam neki njegov ljubitelj nikad bio, ali ne bi bio tu gde jeste da odustaje tako lako.

• Author
2 minutes ago, Venom said:

Ja mislim da nema ni promil šanse da bi se Lebron spakovao i otišao kući pre meča za bronzu.

to svakako, bespredmetno je i komentarisati takvu predrasudu.

ponavljam kažem, proći će me vrv za koji dan ovaj bedak. koliko ono beše ima stages of grief?

9 minutes ago, Filozof manijak said:

Savršeno ljudski i normalno je očekivati pohvalu, poštovanje i priznanje za pružene performanse, da li od strane nadređenog (ili kolega) u poslu, ili od strane protivnika u sportu.

Ne vidim kako to škodi kolektivu ili kako je to naša nacionalna specifičnost.

Pa nisu im oni nadredjeni? To su isto izvodjaci kosarkaskih radova. Zapravo izostanak pohvala moze da bude indikator koliko su svesni da su se provukli za malo.

Mozes da ocekujes priznanje i pohvalu od nekog, da si razocaran ako ih nema, ali ne sme samopouzdanje i respekt prema svom radu da ti zavisi od njih.

Ocekivanja i nezadovoljstva vezana za platu ili status su mi jasna, to sam odmah napisala.

Skodi kolektivu kad se ljudi namerno odrzavaju i na nivou emotivne zrelosti petogodisnjaka i tim emocijama se manipulise po potrebi i to ne njihovoj. 

Edited by Moonwalker

pa to se i radi uvek

pokupi neko najgore smece sa portala,  sa espn i onda toboz "diskutuje" sa tim i baca drvlje i kamenje

na kraju krajeva, koga boli kurac za americke medije

nismo mi ovo igrali da bi amerikancima bilo sta dokazivali, nego sebe radi

da jokic prvi ima taj stav, apsolutno nista ne bi uradio

kljuc nase igre sinoc i jeste u tome

A imamo i Stiva Kera (kojemu su ovde gde sam gledao majku škrbavu 22/25 prisutnih kad god bi zauzeo kadar).

i jokic nek operise taj zglob ili ne znam da nauci da sutira s tim zglobom. da je 1 jednu jedinu trojku ubacio od 6-7 koliko ih je sutnuo pobedli bismo.

Background Picker
Customize Layout