Jump to content

SF2 USA - Srbija 8.8. 21:00

Osvajač olimpijskog zlata je: 70 members have voted

1. 1. Ko osvaja zlato?

• USA, naravno
    • Srbija, sve je to normalno

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/08/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Popular Post

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri? 

Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo.

Ako si svestan da si odradio gotovo savrsen posao, sta ti znace njihove pohvale i divljenje. 

Odakle ta potreba da ti oni javno priznaju da si bio dobar , inace nije to to. Pa time zveci inferiornost na daljinu. Cemu to?

Sta me briga sta ko misli ako ja znam i svestan sam da sam nesto dobro uradio? To mi je uvek bio wtf momenat u bilo cemu. Dosta je cesto kod nasih ljudi. 

Mislim da je Jokic uz talenat uspeo u NBA jer ima taj stav. Sa pokricem

Ne treba mu priznanje da prpada tu gde jeste od drugog. On zna gde pripada.

Pade mi na pamet Muta Nikolic sa onim sve je to normalno. Dok god se ne dodje do takvog stava u sportu i zivotu, nema da bude bolje.

Edited by Moonwalker

• Replies 1.3k
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Svaka cast momci! Svaka cast.    Ponosan sam, a to nisam mnpgo puta bio kad je ova zemlja u pitanju.   Bas steta. Usran sam kao retko kad.

• Moonwalker
    Moonwalker

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri?  Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo. Ako si svestan da si odradio gotovo

Posted Images

11 minutes ago, MiddleClass said:

Koliko bi ti znacila pobjeda nad ovim Amerima ako bi nas Francuska dobila u finalu? Meni malo jer zlato je zlato, a to sto bi neko za 20 godina pricao kako je drim tim pao. . meh. Vec smo imali jednom Lebronza

Bolelo bi me medjunozje za finale, zlato i Francuze..ne bih se treznio do utorka..samo ove jajare nabedjene da vidim sa porazom na licu.

Sinoc na Tviteru je dosta Amera bilo u fazonu najbolja utakmica ikad, ali bilo je i ovih glupandera tipa "Jokic i Bogdanovic sa timom racunovodja zamalo da sruse Team USA" 

Pa tako i mi gledamo na J.Sudan.

Ponosan na momke!Ono sto sam zeleo a to je da budemo konkuretni do kraja se i desilo!

BRAVO!

11 minutes ago, Moonwalker said:

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri? 

Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo.

Ako si svestan da si odradio gotovo savrsen posao, sta ti znace njihove pohvale i divljenje. 

Odakle ta potreba da ti oni javno priznaju da si bio dobar , inace nije to to. Pa time zveci inferiornost na daljinu. Cemu to?

Sta me briga sta ko misli ako ja znam i svestan sam da sam nesto dobro uradio? To mi je uvek bio wtf momenat u bilo cemu. Dosta je cesto kod nasih ljudi. 

Mislim da je Jokic uz talenat uspeo u NBA jer ima taj stav. Sa pokricem

Ne treba mu priznanje da prpada tu gde jeste od drugog. On zna gde pripada.

Pade mi na pamet Muta Nikolic sa onim sve je to normalno. Dok god se ne dodje do takvog stava u sportu i zivotu, nema da bude bolje.

upravo tako.

pri čemu se mi vrlo slično ponašamo kada je u pitanju recimo, australija;

nije kao da smo se pretrgli od bacanja 5aka što su nas gulili 24 razlike, što su nas odveli u produžetke, starring patty mills od 40 godina & josh giddey, fan ekva i heroina, koji ima 21godinu. to je onda normalno, mi smo košarkaška nacija, oni sa kengurima igraju hue hue

srbi da su u američkoj poziciji, bili bi značajno gori. nažalost.

pri čemu će bill simmons sigurno izbaciti ovih dana podcast oko polufinala, gde će baciti masivan rešpekt, jer čovek i poznaje i voli košarku.

3 minutes ago, uini said:

pri čemu će bill simmons sigurno izbaciti ovih dana podcast oko polufinala, gde će baciti masivan rešpekt, jer čovek i poznaje i voli košarku.

E onda je sve ok.

:Jova:

pa meni to znači. zabole me za žilberte arenase ovoga sveta

Ok svakako nije najjača repka ikad ali je svakako najogavnija repka ikad

6 minutes ago, uini said:

upravo tako.

Ma to nije zdravo uopste da ne kazem da se zloupotrebljava u druge svrhe sto nam pravi probleme kao kolektivu.

Ovo sam primetila kod ljudi profesionalaca.
Sve moguce dokaze formalne i neformalne da su sposobni i sta vec, odrasli ljudi i uvek ceznja za pohvalnom i prihvatanjem.
Materijalna ili meritokratska ocekivanja razumem. 
Ako se ponasas kao da negde pripadas, vremenom te prihvate i dodjes do nekog respekta. Ne moraju da te vole. 

Edited by Moonwalker

7 hours ago, Tsai said:

gledam reprizu, sta je sve davao curry ustima ga jebem

Hoćeš i kanap da se obesiš?

Nema tu sta da se ocekuje od njihove javnosti 99 posto njihove publike poznaje jedino Jokica i Bogdanovica, za koga ne bi vrv ni znali u kom timu igra.

To je prosto tako, ne prati se sport/kosarka tamo kao sto mi to ovde volimo/pratimo/patimo/ne spavamo/tugujemo i slicno. Ovde se prica o ovoj tekmi kao jednoj od najboljih ikada, pamticemo je do kraja zivota, gorepomenutih 99 posto ce je zaboraviti kroz par dana. Sinoc je Yahoo sports lep piece pustio gde su nam odali priznanje, kao sto rece Uini ima par ozbiljnih novinara koji ce napisati kako i sta je bilo, ali to je to

Oni su i dalje i gotovo uvek ce i biti potpuno i apsolutno uvek, da ne upotrebim teze reci, 'skoncentrisani' na njihov tim i te statistike za koju su ih ubedili da je bas sve sto iz kosarkaske utakmice izadje kao output.

edit - i to je tako, regardless o protivniku. I samo se OI prate, bukvalno. Ljudi ni ne znaju da postoje ostali svetski i kontinentalni turniri

Edited by lord_s

55 minutes ago, Ayatollah said:

I da su izgubili, oni ne bi pisali o našoj dobroj igri, već o njihovoj lošoj. Naši igrači ne bi bili spomenuti ni u 5% teksta. A da se to desilo, ja ti garantujem da bi Lebron seo u prvi avion i vratio se u Ameriku, ne bi uopšte igrao meč za neku bronzu i slično.

Viteštvo i čojstvo su baš čisto evropska stvar, Amerikanci su potpuni antipod takvom ponašanju.

U proseku američko viteško i čojstvo, tj. sportska kultura i shvatanje sporta, je jedno tri koplja iznad evropskog. Ima svakakvih pojedinačnih primera, koji mogu da se uzmu kao standard za celu zemlju, ali nisam siguran da bi Evropa ili Srbija tu dobro prošla. Npr.

GUM722-TXw-AAIQv-B.jpg

Ja da sam Bogi, ubio bih boga u idiotu koji ga posle tekme pita jel bilo kao Alkaraz Đoković.

• Author

kakav primer! :lolol:

baš si made your point tim smećem, wow.

Background Picker
Customize Layout