August 9, 2024Aug 9 DT92 > DT12 > DT96 > DT24 onako objektivno po goofsovoj skali talenta. Da se ova trenutna ekipa okupila pre 6-8 godina drugačiji bi renking bio.
August 9, 2024Aug 9 2 minutes ago, Have_Fun said: Isto... I zato mi je krivo što ih nismo drknuli. 0 rispekta od običnih gledalaca. Ma možeš misliti, naši bi njine onoliko respektovali.
August 9, 2024Aug 9 Author Popular Post 2 minutes ago, Have_Fun said: Isto... I zato mi je krivo što ih nismo drknuli. 0 rispekta od običnih gledalaca. Noćas sam čitala njihov tviter, da odlepiš! Počev od zvaničnog profila koji na njihovih -17 kači neke stats Stefa K kao "al ih izuva legenda naša", bukvalno 0% sportsmanshipa, sad ih sve još više hejtujem i prelazim u tabor srpskih trovača interneta. Jedino Stiv Ker gospodin ispao, ostali sikter!
August 9, 2024Aug 9 2 minutes ago, goofs said: DT92 > DT12 > DT96 > DT24 onako objektivno po goofsovoj skali talenta. Da se ova trenutna ekipa okupila pre 6-8 godina drugačiji bi renking bio. Da, ova ekipa amera je pobediva, treci put se provlace od starta priprema. Steta sto ce nakon ovakve pobede dobiti boost kao mi posle Australije i ugaziti francuze.
August 9, 2024Aug 9 Pa sve su do sad dobili ili rutinski ili razneli, pritom igrajući lošije nego danas. Igraće i finale lošije. Edited August 9, 2024Aug 9 by kralj
August 9, 2024Aug 9 nemaju francuzi municije za amere, biće laganica u finalu ma nebitno ja se radujem tekmi protiv nemaca za bronzu, prosto da bačim respekt za učinjeno sinoć ali neću se nešto obradovati, niti rastužiti ako uzmemo / ne uzmemo bronzu mnogo mi je snažan utisak ove tekme od sinoć, mogla je baš epska pobeda da padne
August 9, 2024Aug 9 I jutro posle, samo ponos. Kakvi su ovi momci carevi, nevidjeni! Vratice se, mora.
August 9, 2024Aug 9 Ovako se postupa sa arogantnim afroamerima..cirkuzantima A sve to nakon ovoga Spoiler
August 9, 2024Aug 9 23 minutes ago, bags said: Posto sam u totalnom out odlucim jutros da prodjem malo kroz americke medije i reddite. Niko ni najmanju pohvalu nije dao za nasu igru ili tim. Oni kao da su sa duhovima igrali. Naleteo negde na proslavu Amera u hotelu. Durant izjavio da im je ovo bilo posebno veče i da će ga svi pamtiti do kraja svog života. Kao ono, bilo smo mrtvi i vratili smo se, iako su za to postojale male šanse, pokazali duh i zajedništvo. Realno su im se u jednom trenutku noge odsekle. Neki ludak sa natpisom na dresu "Aleksa" sipa im trojke kao nespašen. U očima mu vide da nije normalan. Izađe on napolje, misle dobro je, pojavi se neki sa natpisom "Gudurić" i nastavi sa potpuno iracionalnim kretnjama, šutevima i odbranama. Naši junaci su sinoć odigrali verovatno jednu od najboljih utakmica srpske reprezentacije. Kompletan tim. Ostaje žal što takva igra nije krunisana pobedom, ali ovi arogantne superzvezde nikada više neće biti iste. Mapiran je put ka njihovoj budućoj katastrofi.
August 9, 2024Aug 9 32 minutes ago, bags said: Posto sam u totalnom out odlucim jutros da prodjem malo kroz americke medije i reddite. Niko ni najmanju pohvalu nije dao za nasu igru ili tim. Oni kao da su sa duhovima igrali. I da su izgubili, oni ne bi pisali o našoj dobroj igri, već o njihovoj lošoj. Naši igrači ne bi bili spomenuti ni u 5% teksta. A da se to desilo, ja ti garantujem da bi Lebron seo u prvi avion i vratio se u Ameriku, ne bi uopšte igrao meč za neku bronzu i slično. Viteštvo i čojstvo su baš čisto evropska stvar, Amerikanci su potpuni antipod takvom ponašanju.
August 9, 2024Aug 9 20 minutes ago, Hele said: I jutro posle, samo ponos. Kakvi su ovi momci carevi, nevidjeni! Vratice se, mora. Ovo isto. Kakav miks osecanja, odavno mi se ovo nije desilo. Edited August 9, 2024Aug 9 by Sludge Factory
August 9, 2024Aug 9 7 hours ago, Кристофер Лумумбо said: Da nismo ove usrane srece sad bi vec po 3. put gledao ovu utakmicu i uzivao ko nikad. Ovako ne mogu da spavam, dominirali smo proitiv najjace USA reprezentacije, niko nikad to nije uradio, i jos su nas u finalu cekali Francuzi od kojih ne mozemo da izgubimo. Menjao bih sve medalje na OI u narednih 20 godina samo za ovo zlato. Koliko bi ti znacila pobjeda nad ovim Amerima ako bi nas Francuska dobila u finalu? Meni malo jer zlato je zlato, a to sto bi neko za 20 godina pricao kako je drim tim pao. . meh. Vec smo imali jednom Lebronza
August 9, 2024Aug 9 Zavisi od sporta. U NBA se to tesko moze videti, dok kod hokeja i bejzbola vec nije toliko cudno. Igraci u MLB su placeni koliko i ovi u NBA, no cini mi se da tu postoji dosta veci nivo postovanja protivnika, kako od strane igraca, tako i od komentatora.